Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Проблем с плащане в AppStore

Въпрос

Публикувано

Колеги до сега не съм си купувал приложение но онзси ден имах останали 5лв в картата и реших да си купя за да пробвам.От тогава не ми дава да свалям безплатни приложения и ми дава някви грешки на данните за покупки.Помагайте!!!!

8 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Ако можеш и да ни кажеш какво ти казва ще спестиш разкарването ми до долапа да извадя кристалното кълбо...

• 0
Публикувано

Нямаш пари в картата и за това не ти дава да инсталираш дори безплатно приложение.

• 0
Публикувано

Също така и да ъпдейтваш свалените вече. Инжектирай в картата и всичко ще се оправи.

• 0
Публикувано

Да наистина нямам пари в картата но сега като съм регистрирал метод за плащане ще ми позволява ли изобщо да свалям безплатни приложения и ъпдейти(ако имам пари в картата)?Няма ли как да премахна метода на плащане?

• 0
Публикувано

Няма как. Вкарваш кинти и става, ако не - правиш си още един акаунт без плащане, но последствията ги знаеш, вярвам.

П.П. Махни си латиницата от профила младежо, не ти ли правят впечатление профилите на другите?

• 0
Публикувано

Когато си поръчваш от AppStore платени програми, след първия път, от Apple ти дават определен кредит, който ако не покриеш с картата, не можеш да дърпаш безплатни приложения. Сложи 5-6 лв в картата и свали едно безплатно приложение, после си изтегли парите, които ти остават и няма да имаш повече проблеми.

• 0
Публикувано

Бях го писал някъде, но не си спомням къде. Налей пари в картата, изтегли си каквото там искаш, направи си ъпдейтите (защото и тях не можеш в момента), после влизаш горе в Store/View My Account/Edit Payment Information.

След като отвориш и ако всичко е наред и нямаш задължения ще видиш опцията None, която позволява да си правиш ъпдейтите без проблем и да инсталираш безплатен софтуеър, тоест, маркираш я и Done. Ако искаш да платиш приложение/игра по същия начин си активираш картата.

wsvhq1.jpg

Ба*и обяснението направих. Хаха... biggrin.gif

• 0
Публикувано

Обяснението е супер аз това видях сега че с червено ми дава че имам задължения 1.50 евро и значи като ги пикрия трябва да ми даде none отметката. Благодаря ви мн колеги!!!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...