shikera Публикувано Декември 30, 2010 Публикувано Декември 30, 2010 Колеги до сега не съм си купувал приложение но онзси ден имах останали 5лв в картата и реших да си купя за да пробвам.От тогава не ми дава да свалям безплатни приложения и ми дава някви грешки на данните за покупки.Помагайте!!!! Цитирай
0 bgdn Публикувано Декември 30, 2010 Публикувано Декември 30, 2010 Ако можеш и да ни кажеш какво ти казва ще спестиш разкарването ми до долапа да извадя кристалното кълбо... Цитирай
0 BANNN Публикувано Декември 30, 2010 Публикувано Декември 30, 2010 Нямаш пари в картата и за това не ти дава да инсталираш дори безплатно приложение. Цитирай
0 Grievous Публикувано Декември 30, 2010 Публикувано Декември 30, 2010 Също така и да ъпдейтваш свалените вече. Инжектирай в картата и всичко ще се оправи. Цитирай
0 shikera Публикувано Декември 30, 2010 Автор Публикувано Декември 30, 2010 Да наистина нямам пари в картата но сега като съм регистрирал метод за плащане ще ми позволява ли изобщо да свалям безплатни приложения и ъпдейти(ако имам пари в картата)?Няма ли как да премахна метода на плащане? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 30, 2010 Публикувано Декември 30, 2010 Няма как. Вкарваш кинти и става, ако не - правиш си още един акаунт без плащане, но последствията ги знаеш, вярвам. П.П. Махни си латиницата от профила младежо, не ти ли правят впечатление профилите на другите? Цитирай
0 drinchev Публикувано Декември 30, 2010 Публикувано Декември 30, 2010 Когато си поръчваш от AppStore платени програми, след първия път, от Apple ти дават определен кредит, който ако не покриеш с картата, не можеш да дърпаш безплатни приложения. Сложи 5-6 лв в картата и свали едно безплатно приложение, после си изтегли парите, които ти остават и няма да имаш повече проблеми. Цитирай
0 Grievous Публикувано Декември 30, 2010 Публикувано Декември 30, 2010 Бях го писал някъде, но не си спомням къде. Налей пари в картата, изтегли си каквото там искаш, направи си ъпдейтите (защото и тях не можеш в момента), после влизаш горе в Store/View My Account/Edit Payment Information. След като отвориш и ако всичко е наред и нямаш задължения ще видиш опцията None, която позволява да си правиш ъпдейтите без проблем и да инсталираш безплатен софтуеър, тоест, маркираш я и Done. Ако искаш да платиш приложение/игра по същия начин си активираш картата. Ба*и обяснението направих. Хаха... Цитирай
0 shikera Публикувано Декември 30, 2010 Автор Публикувано Декември 30, 2010 Обяснението е супер аз това видях сега че с червено ми дава че имам задължения 1.50 евро и значи като ги пикрия трябва да ми даде none отметката. Благодаря ви мн колеги!!! Цитирай
Въпрос
shikera
Колеги до сега не съм си купувал приложение но онзси ден имах останали 5лв в картата и реших да си купя за да пробвам.От тогава не ми дава да свалям безплатни приложения и ми дава някви грешки на данните за покупки.Помагайте!!!!
8 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.