Премини към съдържанието
  • 0

Снимките са ми безсмъртни


Melir
 Сподели

Въпрос

Не мога да изтрия снимките който съм направил. Влизам в снимките и ги трия, но когато излезна и пак влезна в снимките те са си там :question:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

7 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Ако проблема е в Camera roll folder-a(снимките в него)- BossPrefs или SBSettingsFix User Dir Permissions.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

И на мен ми се беше случило това, но единственото нещо което помогна беше рестор, пробвах всякакви варианти и начини, но нищо не помогна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Ifunbox-a върши перфектна работа. Мерси много на всички, но щом мога да ги трия от компа няма да се занимавам с рестор. Мислих че е нещо по - лесно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Мислих си... Тези снимки, които са ти в момента в телефона, от backup ли си ги връщал или всичките са си снимани след последния рестор ??

Ако си ги връщал от backup, пробвай да направиш наново ръчен backup на снимките ти, след това ги изтрий всичките до една. Рестартирай телефона и докато нямаш нито една снимка в телефона отвори камерата и снимай една, след което пробвай да я изтриеш, би трябвало да се изтрие, след това си върни backup-a и пробвай пак да изтриеш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

еми те са върнати от ръчен бекъп, ама днес открих че като снимам освен че не мога да трия и след като снимам не ми запаметява снимките.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Мдаа...и това ми се е случвало, абсолютно същото. Тогава ще ти трябва рестор задължително, но като го направиш, преди да върнеш backup-a, отвори камерата и направи една снимка, тестово, след това я изтрий и чак тогава си връщай backup-a

Restore your iPhone using iTunes, but do not restore custom settings data from the computer-stored backup after the restore process is complete. Do not set up as a new iPhone, and do not restore from backup — just disconnect the iPhone when prompted to make this choice. Note that you’ll temporarily lose text messages, notes, call history, contact favorites, sound settings, widget settings, etc with this method,.

Try taking a photo — it should properly save to the device.

Connect your iPhone again, and in iTunes, restore your personal information from the backup when prompted.

Източник

П.П: там споменават, че така няма да може да се запазят смс, бележки, контакти и прочие....но това е в случай, че backup-a ще се прави с iTunes.

С ръчния backup нямах проблеми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Дай copy на папката /private/var/mobile/Media/DCIM/100APPLE през iFunBox, след това е изтрий. През SBSettings отиди на More, Extras & Options и избери Fix User Dir Permissions. След това направи една снимка през Camera и през iFunBox върни снимките в папката която изтри. Поне при мен така се оправи. Проблема идва от това, че permissions не са правилни на самата папка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Сподели

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
  • Добави ново...