Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple отказва да ремонтира iPhone 4 на една жена от Норвегия

alessandros

Recommended Posts

Apple отказва да ремонтира iPhone 4 на една жена от Норвегия, след като се разби/стъкления гръб/ в резултат на студа.

Може би всичко това е несериозно, но жена от Норвегия, в лутане в ледената пустош на минус 14 градуса, след като си е извадила iPhone за да го ползва с ужас е установила, че е разбит от студа. Тя взела телефона и е отишла с оплакването в retail store на Apple и гениите са отказали да го сменят/поправят/, позовавайки се, че телефонът не е проектирана да издържа на температури под нулата или над 35 градуса по Целзий.

Така, че внимавайте с с темперетурните амплитуди! :yikes:

0d85d7e817a3bee3.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Те т'ва вече е смешно. Първо взривяване ся почнаха да се пукат от студ. Да бе да. Да си купи нов d02414f4af657e7f.gif тия Цигански номера не минават пред Еврейн.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Той на топло е бил. В палтото на госпожата. Кой знае как я е лашкал Йенс Валденорн и е разбил бъбреците та и телефона :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Приятел ходи на ски тая зима, снима видео докато скача, изтърва го в снега и докато се върне да го вземе са минали около 2 мин. Без никакъв проблем е телефона.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще сложа моя във фризера ако някой ми купи нов ако след като го извадя му няма нищо на панела. Заклевам се!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На вас ви е смешно, обаче един близък приятел ми донесе днес един iPod 2G с напукан дисплей от студа - само го докоснал с топла ръка и стъклото се е напукало (незнам как е станало и на мен ми е чудно, да не правим разбор на случката), иначе дигитайзера и всичко си работи нормално.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Точно гърба е много слаб и Apple почти са си го "признали", че е една грешка. Във всеки AppStore ти го сменят за 5 минути. 30€/$ е цената и си отиваш в къщи. По-добро обслужване от това за един смотан телефон няма при никой производител.

Тази кукла най-вероятно е мислела, че ще го сменят без пари.

Ако беше без кинти, ще ги чукваме малко и отиваме за нов.

Тя взела телефона и е отишла с оплакването в retail store на Apple и гениите са отказали да го сменят/поправят/, позовавайки се, че телефонът не е проектирана да издържа на температури под нулата или над 35 градуса по Целзий.

Не знам кой ги измисля тези неща.

Доколкото ми е известно Apple взима пари за ремонт на счупено стъкло. Не знам как стои въпросът със застраховките, но много ме съмнява да е нещо повече от удължаване на гаранцията, така че който чупи си плаща и сервизът на Apple е много бърз дори и ако е включено взимането и връщането на телефона от домът ти примерно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много време му отделихте на това!!! Няма как да се спука ако ще да е и шибаното Ейпълско стъкло!! Не и при тези градуси! Wolf, на приятеля ти пръста колко е бил подгрят? :D Зарежете тея глупости.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Наистина стават глупости вече... а да почнем да ги носим тея телефони в отделен "кафез" с постоянна температура. Миналата година 3гс-а в под -15 като съм го вадил на топло нищо му нямаше, но ако сега си извадя четворката и стъклото се е спукало по такъв начин ще ми спре сърцето на момента :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

Да, и един мармот завива шоколад в калник от Калибра :wacko:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На мен това ми се е показвало (или нещо подобно) след като го бях оставил на таблото в колата... След като го погледнах веднага го пъхнах в багажника :tooth:

ht1871_1.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всеки електрически уред е проектиран да работи в определен температурен диапазон и това е написано на видно място:

Environmental requirements

Operating temperature: 32° to 95° F

(0° to 35° C)

Nonoperating temperature: -4° to 113° F

(-20° to 45° C)

Relative humidity: 5% to 95% noncondensing

Maximum operating altitude: 10,000 feet (3000 m)

Има си специални телефони за нечовешки условия ..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...