Ninaraptor Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Тела ми вибрира като потърся някой и той ми дигне и извибрира..също така на лок скрийна не се показват неприетите обаждания..как да го оправя Цитирай
0 mupo Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Това с вибрирането те уведомява че са ти вдигнали "отсреща". Все още не мога да разбера от какво е точно, или е от някое приложение или е от 3.0, но си е готина екстра. А пропуснатите обаждания дали не си ги скрила с iBlacklist? Цитирай
0 The Shaman Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Забелязвам, че това става след последния StatusNotifier. Имам непрочетени мейли и понякога се бъгва. Вместо сигнал ми извибрира по веднъж. След респринг се оправя и нотификацията е със сигнал. Цитирай
0 ruciano Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Това с вибрирането те уведомява че са ти вдигнали "отсреща". Все още не мога да разбера от какво е точно, или е от някое приложение или е от 3.0, но си е готина екстра. При мен се появи, точно след като инсталирах iBlacklist (т.е.- вчера). До този момент, нямах споменатия ефект! Цитирай
0 tonygti Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Аз съм с последните ъпдейти на StatusNotifier и iBlacklist и нямам такова вибриране... Цитирай
0 BANNN Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Аз също нямам проблем явно проблема е в друга програма. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Като нямам непрочетени, вибрацията спира. Според мен си е StatusNotifier. Цитирай
0 johnnybravo Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Това вибриране се появява с MCleaner, същото се отнася и за филтрираните разговори и SMS-и. Цитирай
0 mupo Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Аз имам вибрацията, а никога не съм слагал MCleaner откакто минах на 3.0. Явно друго приложение също предлага тази опция и вероятно е iBlacklist. Цитирай
0 bombastyk Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 И при мен е така ,напълно споделям мнението на Миро. Цитирай
0 Toni- Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Не знам дали съм прав, но ако и вие имате настроен Mail, въпреки, че примерно съм отменил Push, понякога когато набирам, телефона тръгва да проверява Mail-а и вибрира в случай, че имам непрочетено писмо, поне така е при мен. Вярно, че имам StatusNotifier, но ако беше от него, щеше да го прави на всяко обаждане, а то го прави тогава, когато имам непрочетен мейл. Никога не съм инсталирал iBlacklist или MCleaner. Даже ми се струва, че не е някакъв бъг, защото същото ми го правеше и на 2.2.1, за по-старите не се сещам честно казано. Но това е при мен, не съм сигурен дали и при вас е точно така. Цитирай
Въпрос
Ninaraptor
Тела ми вибрира като потърся някой и той ми дигне и извибрира..също така на лок скрийна не се показват неприетите обаждания..как да го оправя
10 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.