Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation since 21.03.2019 От всички места

 1. 4 points
 2. 2 points
  Пет месеца преди дебюта на следващото поколение iPhone, слуховете по негов адрес набират скорост. Лошото новина за феновете на марката е, че компанията може би няма да ги впечатли толкова тази година. Според слуховете до момента, дизайнот на смартфоните ще е същия, като този на текущите модели, но задната им страна ще е оформена различно. IPhone 11 ще има масивна камера с три сензора и LED светкавица, което предполага масивен ъпгрейд в тази насока. Схеми, появили се в интернет пространството през изминалата седмица сочат серия точки за заваряване, които показват къде ще е прикрепена средната плоча към рамката от неръждаема стомана, а последната изтекла снимка е на шаси, което най-вероятно е била откраднато от заводите на Foxconn и показва някои детайли от дизайна. Можем да видим голямата дупка центъра, където ще е разположено безжичното зареждане, за което пък се говори, че ще бъде двупосочно. Виждаме и мястото, където ще са разположени трите сензора на камерата, в горния ъгъл, подредени като при изтичанията до сега – в квадратна формация, заедно със светкавицата.
 3. 2 points
  Виж Voyage или Oasis. И задължително си вземи калъф. Paperwhite също ще ти свърши работа.
 4. 1 point
  iPhone SE стана популярен, защото предложи по-малък форм-фактор, лесен за използване и компактен, в сравнение с останалите модели iPhone. Според последните слухове, базирани на различни източници по веригата за доставки на компоненти, през 2020 година ще видим друг 4.7 инчов омдел, базиран на iPhone 8. Това най-вероятно ще се случи през март, а устройството ще работи с A13 Bionic чип, ще има 128 GB вградена памет, единична задна камера и цена от около 650 долара. Освен това изглежа наследникът на iPhone SE ще запази своя хоум бутон, въперки че компанията се отдалечава от използването на Touch ID. Разбира се това е само поредния слух и трябва да бъдем скептични към него, тъй като до сега не веднъж чухме за наследника на малкия iPhone, но така и не видяхме него самия на сцената.
 5. 1 point
  Имал съм абсолютно всички топ модели на най-добрите марки четци, включително и Kobo, ама винаги се връщам на Киндъл. Нещо като с шибания Apple е. Сега съм с Kindle Voyage и е не мисля да го сменям скоро. Няма проблем и с легално закупени книги, свяляш ги в .epub, махаш им защитата за 2 секунди и си ги качваш на киндъла или ги пращаш по мейл.
 6. 1 point
  И аз съм с Киндъл, много е удобна синхронизацията между устройствата, ако имаш повече от един киндъл. Аз отговарям за 3 които са на различни места и само пращам книгата на e-mail-а от регистрацията и тя се появява на всички киндъли едновременно, отделно можеш да си пращаш само на определено устройство Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 7. 1 point
  Влез си в профила в магазина и прекрати абонамента Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 8. 1 point
  Дайте настройките и за mail.bg, че каквито и да ползвам не става на стоковото приложение.
 9. 1 point
  Бета версиите за разработчици на iOS 12.3 и tvOS 12.3, които компанията пусна вчера, нидават възможност да видим за пръв път преработеното телевизионно приложение, проектирано да бъде център за всички видеа. Услугите от трети страни са интегриране в рамките на едно приложение, което ще бъде достъпно за iPhone, iPad и Apple TV, а по-късно през есента и за Mac. В самото приложение за iPhone има няколко категории за съдържание, сред които и Watch Now, Library и Search. Спортът вече е подкатегория в Watch Now, а Storeе премахната. Подобни са и категориите за Apple TV. Apple отново ще разчита на машинно обучение, а новата секция For You ще подчертава различни филми и телевиионни предавания, които могат да ви заинтересуват, възоснова на гледаното от вас преди това. Препоръките идват от над 150 различни приложения, които се интегрират с телевизионното, а сред тях са Hulu и Amazon Prime Video. Тъй като версията все още е ранна, не всички функции в приложението работят и ви прехвърлят към приложения от трети страни. Тази есен преработената апликация ще помести и новата услуга на гиганта за телевизионни предавания и оригинално съдържание.
 10. 1 point
  @simba4 Защо объркваш само хората? Тук сме да помагаме! Sent from my iPhone using Tapatalk
Тази класация е настроена на Sofia/GMT+03:00


×