Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. profusion

  profusion

  Потребител


  • Points

   13

  • Публикации

   2734


 2. robot

  robot

  Потребител


  • Points

   12

  • Публикации

   100


 3. stangen

  stangen

  Потребител


  • Points

   10

  • Публикации

   512


 4. Kery70

  Kery70

  Потребител


  • Points

   8

  • Публикации

   884


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation since 16.07.2022 От всички места

 1. Аз не разбирам целия хайп около %те на батерията. Колкото по-малко индикации, толкова по-добре, не като андроида и 16те икони в статус бара. А и най-вероятно има някаква сериозна конспирация зад връщането на %те на батерията, и най-вероятно епъл така се мъчат да намалят продажбите на часовниците си втора ръка. Човек живее много по-спокоен живот като не се притеснява за батерията, а когато точните % са постоянно пред очите ти, погледът ти е постоянно там, при всяко намаление на числото притеснението се покачва, потиш се повече, и целият ти часовник става потен, и после не може да го продадеш целия мокър.
  5 points
 2. Според мен, %та при малките няма да се вижда, защото са им малки батериите и бързо падат при натоварено използване. Представете си, че тъкмо сте си пуснали видео и батерията почва 99,98,97 в рамките на 2-3 минути. По-логично е да спестят това неприятно усещане, като премахнат тази функция. Пак ще пада батерията по-бързо, но няма да е очевидно, което е по-хитрия вариант.
  4 points
 3. Да, точно - върху това разсъждавам чисто теоретично в по-горния пост - защо няма да я има като опция при по-малките, като показването на % не заема повече място? Т.е. причината не е в липса на място, а кой знае какво? Но пък е и възможно да се появи, все пак бета е, има поне още месец, докато я пуснат официално. Офтопик: Баси, ей го септември се вижда почти, и тая година почти изтече 😢
  4 points
 4. Аз като видя 3% и не само по часовника се потя...... почвам валерян, мента глог, антидепресанти.....задух...тупане в тъпанчетата.....залитане....
  4 points
 5. Глупости, часовникът да не е от плат, а и да беше - пере се. Малко хора имат такива предразсъдъци и слава Богу, щото по тази логика и телефоните ги държим в ръце и ги плюем докато говорим, та дай направо в боклука като си вземем нови. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  4 points
 6. Сложих нова тъмна тема, кръстена е: Тъмна. Ако има забележки, моля да споделите...
  3 points
 7. Бета 4 излезе.
  3 points
 8. Ако нещо не разбираш, кажи да ти го преведеме - щом само заради българския си сложил бетета. 😀
  3 points
 9. Сегашното слънце изгаря в буквалния смисъл. На мен вчера за десет минути ми потъмня и после изключи таблета с диагностиката.
  3 points
 10. В IPBoard малко не е разрешено да се пипа в css, но го барнах малко по друг начин.
  2 points
 11. Внимавайте със следващия ъпдейт на DSK SMART!!! Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!
  2 points
 12. Някой го 'апАт муите май...
  2 points
 13. Аз мойте си ги ресторвам , за пълна хигиена и душевен мир
  2 points
 14. Според мен Часовника е доста по лична вещ от телефона и няма пазар за втора ръка часовници. Все пак през по-голямата част от времето е на тялото ти, и е пропит с пот. Да си продаваш часовника втора употреба е Все едно да се продаваш гащите или чорапите втора употреба.
  2 points
 15. който иска "партийни" услуги,ето от тук. Партийни услуги
  2 points
 16. 2 points
 17. Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!
  2 points
 18. Така е, потъмнява защита е от прегряване, няма какво да се притесняваш. Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!
  2 points
 19. На база, че искат да ти продадат още един, вместо да си ползваш сегашния.
  2 points
 20. Според мен няма причина да не го пиуснат и при малките модели. Едва ли някой до като гледа видео или играе игра с едното око си наблюдава процентите. Говоря за нормалните потребители.:)
  1 point
 21. Ама то като опция няма да я има на малките, не че не искам да я пусна примерно. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  1 point
 22. Не вярвам 13 про да получи always on. Но скоро ще разберем.
  1 point
 23. Да, не е публична.
  1 point
 24. Това предполагам е девелопър бета, че нещо не я намира моя телефон.
  1 point
 25. Е нали се виждат процентите! Какво, като е запълнена?
  1 point
 26. Не знам каква прецизност очакваш, но обобщената активност, се базира на данни, подадени от различните сензори на телефона. Това са: акселерометър, жироскоп, компас, барометър, GPS и разбира се, времето на активност, като основен компонент в уравнението. Това е от една страна, а от другата е физическите данни за самия теб, като тегло, височина, възраст и пол. Например, телефона доста точно може да измери средно колко см е крачката ти и съчетано с данните за скорост, денивелация , изминато разстояние, времето на активност и личните, физически данни, ще ти даде някаква статистика. Ако тестваш системата на стадион, ще получаваш почти идентични данни всеки път, на ако ходиш в градска среда, светофарите например, ще са допълнителна компонента в уравнението и изгорените калории ще са различни всеки път. Има много други фактори, които променят статистиката и затова не трябва много да задълбаваме, а да наблягаме на движението. С часовник, нещата са доста по-прецизни, защото измерва пулса, който е показателен за натоварването, в конкретния момент.
  1 point
 27. Попътувал си е..[emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
  1 point
 28. По принцип си права. От хигиенна гледна точка ако махнем металните каишки, останалите не са за употреба за повече от един човек. В крайна сметка всеки си преценява, човека пита за мнения. Лично за мен, часовници и слушалки, не са типични продукти за 2ра ръка, но за всеки влак си има пътници 😉
  1 point
 29. Въпросът ми е по принцип, а не че сега продавам.
  1 point
 30. Има ли един свободен слот и за мен? Sent from my iPhone using Tapatalk
  1 point
 31. Sent from my  iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
  1 point
 32. Някой ако знае приложения които вече поддържат локскрийн уиджети да сподели (особенно такова за времето без пуснат нон стоп гпс 😅)
  1 point
 33. 1 point
 34. Не знам защо ти е да се набутваш със SMS, но в настройките на съобщенията отдолу има Send as SMS, ако го включиш, ще стане.
  1 point
 35. Изпълнени таргети =бонуси. Служителите в магазините и майките си биха продали, само и само да изпълнят таргетите си. Избягвам ги всячески.
  1 point
 36. Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!
  1 point
 37. Супер, да намерим още двама. Да стане по 3 лева.
  1 point
 38. Зор е когато го тестваш само. Отделиш ли време и усилие да овладееш жестовете и използването им стане непринудено, тогава можеш да усетиш потенциала на екстрата. Аз например я използвам, когато тичам и я намирам за много удобна. Когато бягам и вдигна другата ръка да цъкам по часовника, ми се нарушава баланса и губя ритъм. С жестовия контрол, дясната ми ръка остава свободна, не губя равновесие и не ми се разстройва ритъма на бягане. Въпроса е, че трябва доста практика, докато се усвоят. Освен това, си модифицирах различните екрани на часовника, за да е по-лесно с жестовете. На екрана за спорт например, съм оставил само пулса, тренировката и музиката. Така, работата с жестове много се улеснява. Правя си различни персонализации и на другите екрани, за да експериментирам с жестовото управление. Отделно, самия жестов контрол има много възможности за персонализация.Общо взето ме кефи тази екстра и си я използвам.
  1 point
Тази класация е настроена на Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...