Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation since 30.09.2020 От всички места

 1. 15 points
  Излизам тая сутрин да хвърля боклука и гледам цъфнали маргаритки пред входа, дърветата зелени, пъстри, въздуха един чист, слънцето грее, пчели, птици всичко в хармония... викам брей, на какво се дължи това, а после се сетих, че iPhone 12 се продава без зарядно и слушалки заради околната среда и ми стана ясно.
 2. 11 points
 3. 10 points
  Как трябва да се държи бета от към бъгове? Нали за това е бета тестването - за да се докладват бъговете. Вие бетите си ги имате като награда за лоялност: - пуснали са ви ги преди другите! 😀
 4. 9 points
 5. 8 points
  Това ще ти свърши работа, много е добро!
 6. 8 points
  Xiaomi представи европейската версия на Mi Watch. Те използват собствен софтуер вместо Wear OS, което удължава живота на батерията на устройството. Часовникът е оборудван с кръгъл 1,39-инчов AMOLED дисплей с резолюция 454x454 пиксела и пикова яркост 450 нита. Xiaomi Mi Watch получи 117 режима на трениране и вграден GPS приемник. Часовникът също е защитен от влага и може да издържи на гмуркане на дълбочина 50 m. Сред интересните функции са мониторинг на сърдечната честота и насищането с кислород в кръвта (SpO2), както и сензор за атмосферно налягане и висотомер. Глобалната версия на часовника също получи NFC модул и гласово управление. Животът на батерията е 16 дни и отнема само 2 часа, за да се зареди напълно. Xiaomi Mi Watch ще постъпи в продажба скоро на цена от € 100. Автор: Фархад Усманов
 7. 7 points
 8. 6 points
  Sent from my iPhone using Tapatalk
 9. 6 points
  Аз поръчах 12 про на преордер от Щатите. 1 час след като като отвори сайта, останаха само черни. Исках синия, ама се замотах и закъснях. Иначе и аз вече сменям през 3 години. Сега съм с Х и работи перфектно, ама реших, че е време да се ъпгрейдна, щото ми хареса дизайна. Връзва се с iPad Pro 11, който ползвам постоянно.
 10. 5 points
  А бе това да не е някакъв куриерски форум???
 11. 5 points
  Това е от слушалките и зарядното. Иначе щеше да е с още 100 отгоре
 12. 5 points
  Не е само това. Минаването на този обхват сваля с доста мощността на излъчване, а предвид увеличението на броя предаватели ще намали "глухите" точки до минимум. Скоростта на нета в случая е втора пушка.
 13. 5 points
  Офф: Пиперът вече е 25G, тия с телефоните се мотаят с 5...
 14. 5 points
  Ако може още някой да напише същото нещо по различен начин, за неразбралите. 🤣
 15. 5 points
  Ще има pre-order и в iStyle, Технополис, Техномаркет, Плесио, Зора.... май навсякъде
 16. 5 points
  И си съгласен да плащаш същата цена, но без зарядно и слушалки, щото не ти ползваш? То и кутията не ползваш, може да ги дават в някаква торбичка просто. И Епъл да правят по 200-300 милиона печалба допълнително, само от спестените аксесоари? И още много повече от продажбата на такива на хората, които за разлика от теб, ползват нещата в комплекта? За акционерите на Епъл е перфектно, за потребителите е безумно. И не всички са съгласни да ги скубят.
 17. 4 points
  След 4 автоматика Сейко/Ориент, не удържах на визията и ето първи кварц
 18. 4 points
  Какъв е тоя зор с това 5G въобще не ми е ясно. Читаво 4G е напълно достатъчно. Ще започне реване за батерия, греене и тестове на скорост.
 19. 4 points
  Ще си карам с 11-ката и бал съм ти и цените , всяка година 3 бона за телефон вече не давам.... За първи път от 21г откакто имам мобилен телефон изкарвам толкова време с 1 модел без да го сменям.. цяла година, мисля и следващата да е така а ако нищо не ме грабне догодина и по-следващата също..
 20. 4 points
  Не е оптично приближение, ами оптично отдалечаване (ultra wide камерата). Водят го optical zoom range. То и pro-то е с 4 optical zoom range, въпреки че прави само 2 оптично приближение. И естествено е изтипосано с огромни цифри, та да си каже човек, яяя, оптичен зуум! Ама като се заровиш в дейтайлната информация и си го има - 2x optical zoom IN, 2x optical zoom OUT.
 21. 4 points
  И сега може. Избираш бележката, чукаш върху трите точки, горе в ляво. От менюто което ти излиза избираш send a copy. След това, markup-done, и те пита да я запази в PDF или да я изпратиш.
 22. 4 points
  Аз също никога не съм си купувала смартфон, защото е "на далавера", избирам това, което ползвам защото ми харесва и се радвам, че компанията е на печалба, защото ще може да я насочи към нови интересни решения и технологии. Решението за премахване на слушалките и зарядното винаги ще е спорно, както беше това за жака, ноча и прочие промени, които се разпростряха върху повечето марки и модели, но това си е решение на компанията и със сигурност е добре обмислено и подплатено с причини и доводи. В интерес на истината повече се надявам кабелът, който ще се предлага с новите модели да е здрав и качествен, защото напоследък ми се случва нещо странно - първо се пукна пластмасата до буксата на 4-годишната седмица, отдадох го на времето и това, че в момента я ползва дъщеря ми, после обаче се пукна на моя Xs, който въпреки двете си години е пазен, а зарядното и кабелът дори не са излизали от къщи, а след това се пукна и на осмицата на мъжа ми, която е закупена в началото на януари. Това вече няма как да е съвпадение, или начин на ползване при трима различни човека и три различни и по възраст модела. Зарядно ще си купя, ако трябва, здраве да е, слушалките ми седят неразпечатани, както винаги до сега, но кабелът си е важен. Който е решил да даде пари за нов iPhone, със сигурност ще има и за зарядно, ако се налага, така както се дават за скъпи кейсове и протектори, това е консуматив. Може би много по-добър маркетингов ход би било да добавят нещо, примерно AirPods, но Apple избраха да махнат и подкрепям решението, без дори да чета за природата и ползите за нея, само защото знам, че нямам достатъчно познания, да определя до колко целесъобразно е то - има хора, на които това им е работата и те най-добре знаят кое е добре за компанията и кое не. Най-вероятно няма да сменям телефона тази година, но се надявам това, което ще видим във вторник да си заслужава чакането.
 23. 4 points
  Каквото щеш си говори, но хората, които купуват всяка година телефон заради новия модел са все по-малко и по-малко. И това не е защото няма пари, а защото новото е като старото и няма смисъл. Аз до Х купувах всяка година, сега пропускам по една.
 24. 4 points
  Тези, които не са съгласни са свободни да си харесат някоя от стотиците алтернативи и да покажат несъгласието си. Ако са достатъчно на брой, ще паднат осезаемо продажбите тази година и Apple се усетят, че така не може. Ама ако просто се оплакват във форумите и после пак са първа линия за най-новия модел, Тим ще си го премести от единия в другия и ще намери още по-креативни начини да ви скубе. А господин Макс дето събра зарядно за 5 лева със слушалки за 20 и сметката му излезе 150-200 лева дори няма да го коментирам.
 25. 4 points
  Едно време бяха мемета, сега си е реалност - без зарядно и слушалки в кутията. Ама за 1100 долара толкова. Нищо не ти пречи да отделиш още 300 за слушалки и бързо зарядно. И разбира се, пак всичко е под предтекст, че по този начин се опазва околната среда. Ми не слагайте и телефон в кутията, така се опазва още повече околната среда, какъв е проблема? Освен това по никакъв начин производството на слушалки и зарядни няма да намалее, сега всеки който си взима айфон за първи път ще се налага да си купува слушалки и зарядно. А и примерно аз като си взимам нов айфон стария като го подарявам/продавам нали новия собственик ще има нужда от зарядно? Какъв е тоя аргумент, че "ами то, вече всеки си има зарядно", ами имам си, да аз ся като си взема iPhone 12 и стария ше си го сложа в шкафа, ама ше му ползвам зарядното...
 26. 4 points
  Предлагам да си кръстим Wi-Fi мрежите масово “5G-Test” 😀
 27. 4 points
  Дано да няма айфон тази година, да спестим някой лев.
 28. 3 points
  Един приятел питал еконтаджиите в главния офис: - Да ме светнете...пощальоните разнасят поща, ами вие?
 29. 3 points
  А при мен освен описания проблем, все още от време на време се случва архаичния проблем от времената на 3GS и iPhone OS 3 (преди още да стане iOS!) - при звънене слайдъра да не реагира. И да се налага или да mute-неш звъненето, за да сработи слайдъра, или в по-сериозни ситуации с power бутона...
 30. 3 points
  Само на мен ли ми се струва, че тая лъже яко?! 🤣🤣🤣
 31. 3 points
  Не е въпроса в това, аз мога много неща да направя. Просто ме дразни, как умишлено всички крият цените до последно... Sent from my iPhone using Tapatalk
 32. 3 points
  Явно са решили, че е гейско приложение. [emoji1787]. Sent from my iPhone using Tapatalk
 33. 3 points
  Бе за теб, това може да е майап, ама за 80% от потребителите на Фейсбук и БГ Мама са чиста истина. Особено актуална е точка 1.
 34. 3 points
  Някои нови значения на думите и изразите през 2020: Огнище - Място, където здравите хора получават по около 1000 евро и масово излизат в болничен. Пандемия - Телевизионно явление в началото на двайсетте години на 21 век. Безсимптомни преносители - Така наречените здрави хора в недалечното минало. Маска - мощно защитно средство срещу глоба от 300 лв. Карантина - Едни здрави хора се затварят при други здрави хора за да не заразят трети здрави хора. Социална дистанция - нормално отстояние от некъпани хора и миризливи гадове. Новото нормално - Както би се изразил Божинката: новото нормално е като старото ненормално, само че е нормално. Придружаващи заболявания - Причини за смъртността през 2020 г. НОЩ - група от такива хора, каквито по времето на Сталин са били разстрелвани за паникьорство. РЗИ - Синоним на 300 лв. 5000 лв. 5 години…. Интубация - Евтаназия на заподозрян ксеропозитивен. Мерки - Съвкупност от противоконституционни действия на правителствата с цел ограничаване на човешките права. Коронавирус - Най страшното заболяване на 117 място след гъбичките и херпеса. Ухан - Митичен лабораторен град, където се провеждат симулации на учебни пандемии и симулации на истински пандемии. Заразени - като извънземните, никой не ги е виждал, но ги има. PCR - тест, който за първи път в историята на медицината открива коронавирус в папаята. Конспиратор - нормален човек, мислещ с главата си. Социално отговорен - определение за човек с маска и стоящ на 1,5 м. от останалите. Ваксина - Виж интубация. 5G - технология, която не се радва на голяма реклама. Чували - Полиетиленов продукт, в изобилие в агроаптеките и дефицитен в Александровска болница. КПП - Събиране на документи с невярно съдържание с цел съхраняването им в кашони. 60/40 - Утопичен пример за излишък на материални блага. Богатите и държавата плащат на работниците да не ходят на работа. Рискови групи - Възрастни хора, които ако не гледат телевизия, излизат от тези групи.
 35. 3 points
  Наричате спад от 1% в капацитета на батерията проблем? Дай, Боже, все такива "проблеми" да имаме! [emoji23][emoji481] Sent from my iPhone using Tapatalk
 36. 3 points
  mmWave антена за 5G,само за USA ако говорим за същото.. Sent from my iPhone using Tapatalk
 37. 3 points
  Аз съм доволен от колонката-топка - не толкова, че очаквам кой знай какъв звук от нея, колкото че е евтина и мога да пръсна 3-4 из къщата и да имам Siri навсякъде. И интерком също е супер попадение - от доста време насам търся някакъв начин да улесня комуникацията вкъщи, който не включва провикване от между етажите 😄
 38. 3 points
  Минито ще избие рибата.... Най-продавания ще е за всички времена. Топ модел в джоба а не тухла. ±ак се замислям за моя 11Pro max да го сменя с мини.
 39. 3 points
  Е, друго си е да го гледаш, поне за мен, усещането е различно. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 40. 3 points
  Махнаха го защо имаше много неприятен бъг. Всяка нотификация се показваше безброй пъти един след друг докато не го отвориш на телефона. Предполагам, че когато го оправят ще се появи.
 41. 3 points
  Не ми пука за слушалките, грозен е аката, отношението към потребителя. А не е ли по-нашенско :"Щом на мен ми не трябват значи на Киро и Пешо също им не трябват!"
 42. 3 points
  Това не го казавш сериозно, нали?! 😀 Интересно обаче, когато Епъл обявят програма за безплатен ремонт или подмяна на батерии, това вече ви впечатлява, интересува ви и казвате : "Евала на Епъл, те мислят за нас". Това е понеже всеки ден си носите устройствата на ремонт. Или пък купувате някакъв продукт на цена над 1000лв. и получвате абонамент за Епъл мюзик или Епъл ТВ. Тогава ви е приятно, че нещо са ви подарили, въпреки, че едва ли някой се седнал да гледа тъпата им телевизия всеки ден. Но когато ви вземат нещо не ви пука. Просто сте над нещата. Учил съм поведение на потребителя , ама такова нещо и в най-дебелите книги не съм виждал.
 43. 3 points
  Деси, един приятел си купи електромобил Нисан и му дадоха и зарядно. за резервна гума не съм гледал, но довечера ще го питам. Мазохизма на тези дето си търсят гуми по моргите се обсъжда в друг вид форуми, ако държиш на такъв диспут питай Алекс да те насочи! Обсъждаме политиката на Епъл защото форума по презумпция е за всичко свързано с Епъл: Политика на фирмата, продукти, софтуер, услуги и т.н. Когато пусна тема за Шайоми, Хуавей или който и да е конкурент на Епъл, два-трима от не най-умните потребители ми задават въпрос защо обсъждам конкуренцията като горе пишело BGiPhone. Сега съм пуснал тема за Епъл, а ти ме питаш защо обсъждаме политиката на компанията. Е какво да обсъждаме в този форум??? Водки , манджи и плетки??? И там вече никой не пише.
 44. 3 points
  Естетствено, че е по-важно, тук си чешем езиците само. Но да оправдаваш акт на компания, с който ще сложи в джоба на акционерите си поне 150-200 милиона долара допълнително, с това, че мнозина не ползвали аксесоарите, дразни. Първо, това твърдение не почива на никаква реална статистика. Какво се продава в olx е далеч от такава, при положение, че всяка година Епъл продава десетки милиона устройства. На мен ми е интересно как въобще някой може да оправдава подобен подход, без да притежава акции от компанията? Ще помоля да ми обясните какво точно печели всеки един, закупил си устройството без аксесоари? Алабалистиките за защита на околната среда даже не искам да засягам.
 45. 3 points
  Смяташ ли, че зарядното на Apple е нещо революционно и зарежда по-добре от което и да е друго зарядно? Ето ти едно за 16 лева с 3 слота - на цялото семейство можеш да зареждаш айфоните едновременно и даже заема само 1 контакт, а не 3. Ако толкова държиш на apple-ските, в ebay е пълно с оферти - ето ти пакет от 10 за 70 лева - ще имаш години наред да си купуваш айфони и да ги продаваш със зарядните им. Или хвани да ги продаваш - ако слушалки + зарядно струват 150-200 лева, със сигурност поне по 25 лева можеш да им вземеш на парчето. За слушалките - не можах да ти намеря за 20 лева, но ето ти едни за 30. И ако отвориш olx, ще видиш че е пълно с обяви за слушалки от хора, които си купуват поредния телефон и даже не ги разопаковат. Което отново доказва тезата, че масово хората нямат нужда от тези аксесоари и просто седят в шкафовете с надеждата, че някой ще се излъже да даде някой лев за тях. В никакъв случай не казвам, че хората нямат право да си изрязяват мнението. Просто ми се струва, че има някакво несъответствие между мнението изразено във форумите и мнението изразено с портфейла. И исках да подчертая, че второто е значително по-важно за Apple от първото.
 46. 3 points
  Те чинии да се хванат да мият някъде, повече ще изкарат. 😁
 47. 3 points
  Аз, вярвам на Айнщайн. Е, не безрезервно, де
 48. 3 points
 49. 3 points
  С моят T-rex ми се налага да го зареждам също два пъти месечно. Батерията изкарва по 16-17 дни. Това беше и причината да заменя Apple Watch-a, грехота е през ден да зареждаш часовник...
 50. 3 points
  Колеги вече pip работи в сафари на YouTube
Тази класация е настроена на Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...

Харесайте ни във Facebook

face.png