Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation since 15.09.2018 От всички места

 1. 3 points
  Ще се продава повече я...ако има още такива заблудени като мен да поръчат два броя вместо един нормален и един макс Че и 512-ки Сега ще си правя iSoup...
 2. 2 points
  Apple добави нови възможности за CarPlay с iOS 12, като разширена поддръжка на потребителския интерфейс, големи бутони и допълнителни приложения за навигация от трети страни. След Google Maps, актуализацията е налична и за Waze, която за пръв път ще е достъпна за CarPlay, а вече се очаква поддръжка и от китайската фирма Baidu. Apple пусна за пръв път CarPlay през март 2014 година с iOS 7.1 и това се превърна в кулминация на работата на компанията с производителите на автомобили, зад аосигури по-широка поддръжка и хардуерна съвместимост. Функцията позволява на потребителите да контролират телефона си, чрез удобен автомобилен интерфейс, който дава достъп до приложения, карти, музика, съобщения и др. До iOS 12 обаче, единственото решение за навигация беше Apple Maps, която макар и подобрена, все още беше недостатъчна за някои потребители. Сега най-сетне гигантът даде възможност и на други компании да подсигурят поддръжката на своите навигационни приложения в CarPlay. Освен Google Maps, те могат да изберат Waze, която е насочена към трафика и избира маршрут, възоснова на ефективността и икономията на гориво.
 3. 2 points
  Новите модели iPhone Xs и iPhone Xs Max стартират днес, но вече има публикувани бенчмарк тестове, които сочат, че те са впечатляващи. Tom's Guide публикува резултатите от Geekbench и за двата телефона, като Xs отбелязва 11 420 точки, а Xs Max – 11 515. И двата модела са по-мощни от своя предшественик iPhone X, както и се очакваше и разбира се показват по-добри резултати от Galaxy Note 9. Повече подробности за тестовете, можете да видите в следващите таблици:
 4. 2 points
  Новите iPhone би трябвало да осигуряват още по-добър живот на батерията от предшествениците си, като най-осезаема разлика се очаква про по-евтиния модел Xr. Разбира се винаги ще има случаи, когато нямате възможността да презаредите, което може да доведе до нежелани последици. Apple обаче е осигурила начин и трите и смартфона да работят дори и когато не им остава заряд, за да изпълняват някои специфични задачи. Това е функцията Express Cards with power reserve, която ще ви позволи да използвате NFC чипа, дори когато животът на батерията е на 0. Може да не звучи като нещо голямо, но при покупки с телефона, плащане за транзит, или получаване на достъп до сграда, наистина е важно. Apple актуализира документацията за iOS с повече подробности за трансакциите с Express Cards, която ще работи с натискане на страничния бутон, при което ще се покаже иконата за изтощена батерия и надпис, посочващ опцията. NFC контролерът ще изпълнява трансакции при същите условия, както и когато работите с iOS, с изключение на това, че ще получавате само хаптична обратна връзка, вместо известие. Функцията е ограничена до заплащане на транзитни такси и отлючване на врати със студентски идентификационен номер, което означава, че не много хора ще се възползват от нея, но все пак е полезно да се знае за съществуването й. Ако телефонът ви е изключен, поддръжката на NFC няма да работи, а преди да попитате – плащанията през Apple Pay не са сред избраните опции.
 5. 1 point
  Честит рожден ден! Sent from my iPhone XS using Tapatalk
 6. 1 point
  Честит рожден ден! Всичко най-добро ти пожелавам! Бъди здрав!
 7. 1 point
  Opera обяви вчера новия си браузър Opera Touch за iOS. Неговата най-важна функция е възможността да сърфирате в интернет на най-новите модели iPhone с голям екран и особено на Max. Opera пусна първия си браузър Opera Touch за Android по-рано тази година, но сега той за пръв път е наличен за потребителите на iOS, а за да отпарзнува това, компанията пусна и промо-клип: Всъщност браузърът споделя същите характеристики, като версията за Android, като включва адблокер, защотен срещу crypto-jacking атаки и е оптимизиран за употреба с една ръка. Opera Touch поддържа и технологията Flow на компанията, която позволява споделяне на съдържание между телефон и компютър и сканиране на QR кодове. Можете да го изтеглите от тук.
 8. 1 point
 9. 1 point
  За съжаление няма как да му сложите българско меню, дори и в Бургас, тъй като такова не е предвидено от производителя. По-добре научете английски, все пак в Англия е донякъде полезно да го знаете. За сега единственият начин да го побългарите е да му вържете мартеница.
 10. 1 point
Тази класация е настроена на Sofia/GMT+03:00


×