Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation since 13.06.2020 в Нови отговори

 1. 9 points
  От днес започвам в канала си, в който до сега имаше само Android Studio уроци, да качвам и уроци за Xcode. Започвам с две малки урочета как да си направите зарче и как да си направите играта камък ножица хартия. От време на време ще качвам и още. Който е зарибен да следи https://www.youtube.com/user/yohohoasakura
 2. 8 points
  Съжалявам да ти го кажа аз, но продай телефона и инвестирай парите в образование. Заболя ме главата до втория ред, после се отказах.
 3. 7 points
  Няколко часа след като обявиха iOS 14, вече беше на телефона ми. Единственото което не работи, е прилжението на едната банка. Батерията държи, нито повече, нито по малко от преди. На пръв поглед, разлика несе забелязва, няма натрапващи и перманентни промени, всичко ново е въпрос на личен избор. Новата функция с почукване по гърба на телефона, ме зарадва много в първия момент. Разочерованието ми дойде след като разбрах, че не мога да отговоря на обаждане с тази новост. От доста време търсих вариант за това, когато съм на работа или с ръкавици. Надявам се да го добавят в бъдеще, защото не виждам причина да не може. Както някой вече отбеляза, Български език няма, транслатора, също няма български. Хубаво е че входящото обаждане, излиза отгоре и не закрива целия дисплей. Нотификацията за заряда на слушалките, също е доста приятно. Ако някой има въпроси, питайте. Поздрави! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 4. 6 points
 5. 6 points
  Айде честито! 😁 От Теленор за 779,99лв, защото си го бях добавил в кошницата още като беше на тази цена.
 6. 5 points
 7. 4 points
  Ама верно ли някой мисли, че Епъл ще намали дори с 1 цент цената ако няма аксесоари? Аз пък съм сигурен,че ще е с поне 10% нагоре.
 8. 4 points
  На мен не, на милиони да. Слушалки също не ми трябват, нито зарядно. Сигурно има хора, на които и кабел не им трябва, да го махнат и него? За устройство, струващо колкото топ модел лаптоп, да махаш аксесоари с безумни оправдания е направо смешно. А да оправдаваш подобни безумия и да ги защитаваш, при това без да си акционер в Епъл, а обикновен потребител, не знам как да го окачествя.
 9. 4 points
  Всъщност ако не слагаш уиджетите не се забелязва никаква промяна, тъй че не виждам никакъв проблем да ги има. Много неща на някой не му допадат, но това не значи, че не трябва да има възможност за тези, на които им харесва.
 10. 4 points
  На прилична цена само Aqara. Те обаче са за квадратна конзола, а нашите знаеш са кръгли...Но с минимално преправяне става. Трябва съвсем малко да изкъртиш и поорежеш конзолите ти и влизат. За мен си струва занимавката, защото съм пробвал какви ли не други решения (Eve, Ikea Tradfri, Shelly) и Акарата се държи най-стабилно. А бях скептичен точно за тази марка в началото... Ще ти трябва и хъба им, но така пък получаваш възможността да си добавяш и другите им смешно евтини (на фона на останалите марки) смарт устройства - датчици за врати/прозорци, сензори за движение и течове и т.н. Имаш и втори по-сложен път - Homebridge. Смарт устройства, които не са Homekit, но имат поддръжка за Homebridge се добавят неофициално. Ще ти трябва обаче машина на която да върви Homebridge - може да е някой постоянно работещ компютър (при мен е на едно mac mini) или на Raspberry и да си поиграеш с конфигураците. ПС. Имам 50-ина смарт устройства в нас, всичко в Home App. Комбинация от различни марки, такива с WiFi, Bluetooth, такива които имат нужда от техен си хъб и т.н. Като започнем от осветление и ключове и стигнем до термо глави на парното и ключалка на входната врата... Ще се радвам да помагам с идеи за избор на устройствата и за различни автоматизации после.
 11. 4 points
  Каква сметка ще закривате бре?! Вие имате представа каква е идеята на Curve?
 12. 4 points
  Чико, не си ли четеш скрийншота? С тоя акаунт автоматично преподписва само две приложения. За толко пари - толко. Не разбрахте ли, че най-изгодно си остава дивелъпър по официалния ред? 99$ годишно и точка.
 13. 3 points
  Това не е вярно. Всяка публична бета е с напълно еднакъв build number като предхождащата я developer-ска такава. Няма нито повече, нито по-малко бъгове.
 14. 3 points
  Сега ти направих едно видео с GoPro, защото нещо не ме кефи качеството на охранителната. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 15. 3 points
  Ехаа, ама даже яко ще го намалят този велик отпечатък. И китайците въобще няма да компенсират, произвеждайки 10 пъти повече зарядни за да задоволят предполагаемото търсене и така да вдигнат 10 пъти повече екологичния си отпечатък. Мислих си, че само Грета Тунберг е убедена, че САЩ и Европа са най-големите замърсители на планетата
 16. 3 points
  Аз като "обикновен потребител" съм доволен ако го махнат, защото така намаляват екологичния си отпечатък и само хора, които наистина имат нужда от тези аксесоари ще си ги купуват. Никога не съм продавал аксесоари, така че и да намалят цената и да не я намалят, все тая. И като акционер в Apple също съм доволен, защото при цена $1 на зарядно и $4-5 на слушалки (ако ги махнат), вероятно биха спестили $150-500 милиона на година, които да ги ползват за дивиденти/изкупуване на акции/инвестиции в нови бизнеси. Подобно на жака за слушалки, най-вероятно интернетът ще помрънка няколко месеца и ще забрави. Но ако искаме да се поучим от историята, сега вероятно би бил добър момент да се инвестира в компании, произвеждащи висок клас безжични зарядни 😄
 17. 3 points
  В момента хотела се пръска по шевовете, вчера сме върнали повече от 15 запитвания. През седмицата е малко по-рехаво, но пак е добре на фона на всичко останало. Спасява ни това, че никога не сме работили с организирани туристи и вече 17 години държим фронта.
 18. 3 points
  Снимка с "некачествената" камера на iPhone първо поколение. 2 мегапиксела може и да е малко, но е далеч от некачествено. Това е кученцето ми, тогава на два месеца само.
 19. 3 points
  Oracle protocol[emoji41] Тези трябва да ги нямаш!
 20. 3 points
  Колеги, не бързайте да слагате бетата. От няколко години ми прави впечатление, че първата я пускат що годе стабилна, за да се закачат повече хора и обикновено втората е мега зле. Така че имайте едно на ум.
 21. 3 points
  Има нов firmware за AirPods Pro “2D27”. Най-вероятно има общот с новите функции в iOS 14 “spacial audio” и възможността за автоматично превключване между устройствата, които използвате. “AirPods gain the ability to seamlessly switch between Apple devices with automatic device switching. Spatial audio with dynamic head tracking brings a theater-like experience to AirPods Pro. By applying directional audio filters, and subtly adjusting the frequencies each ear receives, sounds can be placed virtually anywhere in a space to provide an immersive listening experience.”
 22. 3 points
  Е как, нали батерията трябва да държи 20 дни! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
 23. 2 points
 24. 2 points
  Логиката е елементарна - сега Епъл произвежда точно толкова зарядни, колкото са ѝ необходими. Когато спре да го прави, всеки гараж в Китай ще почне да бълва зарядни с дизайна на Епъл, надявайки се да се намърда в освободената ниша. И когато стотици или дори хиляди производители се заемат с тази задача, логично е количеството да нарастне драстично. Разбира се, с времето пазара ще урегулира това, но докато се случи, екологичният отпечатък със сигурност ще стане пъти по-голям.
 25. 2 points
  Каква е логиката да се произведат 10 пъти повече зарядни за същото количество смартфони? Плюс това, както вече се спомена в темата, има хора, които или са преминали изцяло на безжични зарядни или просто имат от стари телефони или са си купили по друг повод. И да, все още се произвеждат зарядни и вероятно дълги години ще се произвеждат, но не можеш да ме убедиш, че за който и да е продукт е добра идея да идва с аксесоари, които голяма част от хората биха изхвърлили. Като аналог бих ти дал хладилниците/печките в Дания. Тук контактите са от тип К (т.е. щепселът трябва да има 3ти пин за заземяване, който влиза в контакта). От друга страна, масово хладилниците и печките идват с щепсели за контакти от тип Е/F, които работят с K, но не са заземени. И сега, като си купуваш хладилник за 5000 лева, сигурно не им е проблем да добавят един F->K адаптер, който струва 50 стотинки, обаче явно са преценили, че повечето хора вече имат хладилник и са намерили решение, а тези, които тепърва купуват първия си, все ще измислят нещо. И не, Европа и Щатите не са най-големите замърсители, но това не е кард бланш да произвеждаме боклуци ей така да има. Инициативи като намаляне на размера на опаковките, елиминиране на книжките с упътвания (защо никой не се оплаква за тях - все пак ако нямаш зарядно за смартфон, доста вероятно да е не знаеш как се ползва) и т.н. са смислени и трябва да вървим в тази посока. А не да си казваме "ем те китайците и индийците замърсяват много повече от нас, така че няма проблеми да хвърляме тонове неизползвани вещи ежегодно".
 26. 2 points
  Новият Air 2 буквално цепи мрака 22:00, тъмно като в г*з, но снимките доволно осветени.
 27. 2 points
  Аз зареждам с 5 ватово. Вечер като легна го включвам и сутринта е ок.
 28. 2 points
  Слънчев бряг е заприличал на Меден Рудник 😂. Баси панелките. Иначе пред този керемидения хотел съм виждал най-тузарските брички в БГ.
 29. 2 points
  Ако го направят, гледайте догодина какво, ще копират Самсунг, Хуауей и тн
 30. 2 points
  Влизаш през Filza и пишеш в търсачката името на туика(точно). Изчакваш да открие всички файлове и ги изтриваш. Респринг и всичко е ок. Така се почиства най-правилно. Иначе ти препоръчвам да ползваш Zebra installer вместо Cydia.
 31. 2 points
  Аз съм "за" да махнат зарядното и слушалките - за разлика от телефона, това не са неща, които се сменят всеки 1-2 години. Вкъщи имаме сигурно 10+ lightning кабела, които така и не ползваме, защото ползваме безжични зарядни. И предвид, че и двамата имаме по 2 чифта безжични слушалки, тези, които идват с телефона още седят в шкафа неразопаковани. Честно казано, съмнявам се да го правят от огромна загриженост за околната среда или да намалят цените, но в крайна сметка, колкото повече намалят боклука, който продуктите им генерират, толкова по-добре.
 32. 2 points
  Вместо за тия цени да сложат вътре безжични зарядно и слушалки, тия ги махат. Ей много почнаха да ме дразнят тия дръвници! Не знам кое ще бъде капката, която ще прелее чашата, ама ще е скоро.
 33. 2 points
  А дисплеят на Xs/11 Pro Max е 3.3 MP. Т.е. един скрийншот е с по-висока резолюция Помня как като излезе първия айфон, основните недостатъци, които му изкарваха, бяха цената и лошата камера (без автофокус ако не се лъжа). Като го видях на живо и пробвах камерата - еми напълно добре си беше за онова време, въпреки по-малкото мегапиксели от другите смартфони. Sent from my iPhone using Tapatalk
 34. 2 points
  С 3Д принтерите мога да ти направя различни аксесоари, ако се сетиш за нещо, че ти трябва пиши.
 35. 2 points
  Вероятно една идея по-добре.
 36. 2 points
  Разработчиците откриха в първата бета версия на iOS 14 нова интересна функция за универсален достъп, която ви позволява да изпълнявате определени команди с двойно или тройно почукване на гърба на iPhone. Тази функция може да се използва за достъп до Центъра за управление, известия, заключване, отиване на главния екран или повикване на многозадачност, както и за промяна на силата на звука, активиране на Siri, заглушаване, скрииншот или стартиране на Siri Commands. За да активирате тази функция, отидете на Настройки> Достъп> Докосване> Заден панел.
 37. 2 points
  Вярно е - всъщност iOS 14 е reskin на Android 9. Но благодарение на rosetta 2, което превежда iOS приложения към Java, би трябвало всичко да продължи да си работи както преди.
 38. 2 points
  Малии, 1 коментар няма за новите ОСи вече толкова часове... На мен ми се струва, че iOS твърде много започва да заприличва на Android. А и macos тръгва в същата посока - шаренийка да има и memojita, че иначе как сме живяли досега без да можем да ги ползваме на мак? Единствената интересна новина е бъдещия преход към ARM. И каката румънка дето представи съраунд аудио фърмуера за еърподс про. Изобщо не съм и очаквал че с ъпдейт могат да добавят такова нещо. Хич не е в стила на Епъл, по-скоро да го бяха запазили за 2ра ген. [emoji57] Sent from my iPhone using Tapatalk
 39. 1 point
  С нея съм и засега се държи добре, но не съм ровил много. Виждам козметични промени.
 40. 1 point
  Аз пробвах iPadOS 14 и бързо върнах пак на 13. Ще изчакам официалната версия.
 41. 1 point
  В никакъв случай нито ги оправдавам, нито ги защитавам, даже не ползвам айфон от повече от година. Просто казвам, че винаги подобни решения се критикуват, но после всички ги приемат и се адаптират. От Епъл така, ще представят нещата, че ще накарат потребителя да повярва, че наистина няма нужда от каквото и да било там. Аз съм твърдо за силно зарядно и кабел, стокови слушалки честно казано никога не съм ползвал. Sent from Spacex's Starlink test facility.
 42. 1 point
  В папката префренс лоудър има подпапка скрийндъмп с настройки и иконка. Трий я цялата.
 43. 1 point
  Пълното премахване на туик става само с файлов мениджър ( Filza, iFile..)! Иначе остават следи и настройки.
 44. 1 point
  При мен е ок. Няколко дни си работи без проблем.
 45. 1 point
  За да не мажа повече по темата предлагам, ако някой намери работещи безплатни сертфикати да ги постне тук! Иначе аз си платих тук https://www.udidregistrations.com/buy Golg пакета е 14$ за година. Благодаря на @ gogi6 за подсказката!
 46. 1 point
  При мен без туийк изчезва, след като изтрия ъпдейта, рестартирам телефона и джейлвам и няма бадж! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
 47. 1 point
 48. 1 point
  Посочвате в телефона да се плаща от виртуалната карта с точките и си пийте бира до като не ви свършат.
 49. 1 point
  Това нещо постоянно ли на 7 дена трябва да се рефрешва?
 50. 1 point
  Взех тези слушалки, тип тапи. Цената беше около 80$. Тук Anker са се постарали. Чудесен балансиран звук. Приложение в AppStore, с което може да настройвате каквото ви е нужно. Така желаната от мен функция да увеличавам и намалям от слушалките е налична.Страхотна батерия! Wireless Charging Edit: Сложих им мемори пяна. По-стабилни и удобни са сега.Много, много добър звук. Започнах да слушам всичката музика отново
Тази класация е настроена на Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...

Харесайте ни във Facebook

face.png