Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Как се настройва MAIL на телефона

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Точно това съм избрал - IMAP

и там се опитвам да напиша сървърите

Пиша всичко, както е написано ПРИМЕРНОТО от телефона

• Отговори 57
  • Прегледа 28,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Здравейте, Вече може да имамте безплатен имейл акаунт на устройствата си в abv.bg. За настройки на пощата в телефона да въведете: POP3 Account Information: Name: (Стоян Иванов) Adress : (stoqn@a

• Дааа и при мен стана... първо ми даде 1-2 пъто грешка понеже бях объркал някой неща, но после mail-те си излязоха П.П. Не е вярно обаче, че не показва останалите папки. Ако нямаш нищо в тях не ги п

Публикувано
  • Автор

Явно само с GMAIL работи. Какво ли не пробвах.

Здраве да е, ще махна иконката от мястото и след като не става да си вляза в мейла веднага.

• 5 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

да кажа как се реши проблема. Просто е трябвало да си напиша името и паролата в раздела на gmail и всичко си дойде на място без проблеми. Нали ви бях писал, че сайта ми е към gmail и ползва негови неща.

Поздрави за всички!

Да допълня: Сега вече разбрах защо има отделна иконка за мейл. Супер е неговото ползване. Когато си заредиш мейла при връзка с интернет, той сваля всичко на телефона и после можеш да си го гледаш офлайн. Много е готино и полезно.

Да си го ползвате със здраве всички които можете. Определено си заслужава.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Направих си акаунт-а но като влеза в Mail - ми казва the connection to the "pop3.abv.bg" failed. ??? защо ?

Публикувано

Ми най-малкото защото рор3 на абв.бг е платена услуга. Ако си си платил такава, виж си настройките за Outgoing mail server(SMTP) и Incoming mail server. Влез в абв.бг и потърси там какъв е входящия и изходящия сървър.

Публикувано

И за в бъдеще, преди да пишеш каквото и да е било, се постарай да се запознаеш с правилата на форума (всички теми в раздела с правилата), за да не се налага да бъдеш санкциониран за мързел, както не четеш нужните теми отначало до край, а само заглавията, колкото да се сетиш къде да пишеш...

Щото Кака скоро ще си дойде....

Публикувано

следвах по горните инструкции за Incoming i outcoming , Който бяха дадени за abv.bg но пак не може да ми ги отвори :?

П.С. Четох цялата тема :twisted:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравеите! Включих се във форума,защото и аз се натъкнах на един от обсъгданите по-горе въпроси,а имено:

не мога да изпратя mail,иначе с входящите н.п.

Моля помогнете !

Публикувано

Виж си настройките за Outgoing mail server(SMTP). Къде ти е пощата?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Какво може да се е объркало ако ми е изчезнало в Settings -> Mail, Contacts, Calendars

view-pic-img.html?img=42807&w=720

Публикувано

Ако ползваш categories, или наякоя друга програма за скриване на икони, и мейл-а е "скрит" в някоя папка - затова е. Всички приложения от с-мата изчезват от сетингс, когато са поставени в папка.

Публикувано

alxx, ти не си човек, а машина!!! Адмирации и благодарности!!!

Публикувано

"Скромен" опит само...и аз се чешах където не ме сърби преди няколко месеца, даже и рестор правих тогава. Четни някъде във някой форум за libhide каква работа всъщност върши.

Публикувано

@Lamer, и ако беше писал къде се криеше проблема???

Редактирано от The Shaman

Публикувано

Ползвам Categories, заради темата iNav. И тъй като е имало 2 икони Mail, едната се използва в темата, то другата без да искам съм я поставил в Apps (Categories), така че съветът ми е: ВНИМАВАЙТЕ С CATEGORIES!

Публикувано

Просто не я слагайте... Акана работа както казва дъщеря ми :(

Публикувано

И аз си омазах телефона един път и повече това нещо не го бутвам!

Публикувано

Просто следя точка по точка описанията и това в темата за iNav. Сега ще я махна Categories, защото прочетох и оплаквания за бързо падане на батерията и т.н. С три думи: Следвам бг-iPhone Библията ;-)

Публикувано

На мен батерията си ми беше добре - просто не съм крил системни приложения(освен settings).

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

За да стане трябва да си платите РОР3 от абв. Аз намерих инфо. от абв->помощ->услуги

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравей,

за пощата на abv.bg трябва да платиш за да я ползваш.И аз исках да си я поставя в мейл-бутона,но не се получаваше.Като поразпитах във форума и ме открехнаха ,че е платена.Ползвай другите/чуждите/ имейл-доставчици.Хем са по-сигурни,хем са по-добри,хем работят без никакъв проблем.

Поща на абв.бг може ли да се настрои ? От other пробвах, попълних всичко и накрая ми изписва, че няма такава поща или че не е валидна... Някой настроил ли си е абв.бг ?

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Вече може да имамте безплатен имейл акаунт на устройствата си в abv.bg.

За настройки на пощата в телефона да въведете:

POP3 Account Information:

Name: (Стоян Иванов)

Adress : (stoqn@abv.bg)

Discription Email

Incomming mail server:

Host Name: pop3.abv.bg

User name: (stoqn@abv.bg)

Password : (Паролата за вход в пощата ви)

Outgoing mail server:

Host Name: smtp.abv.bg

User name: (stoqn@abv.bg)

Password : (Паролата за вход в пощата ви)

Incoming Server (Входящ сървър POP3): pop3.abv.bg – port: 995 TLS/SSL

Outgoing Server (Изходящ сървър SMTP): smtp.abv.bg – port: 465 TLS/SSL

Понякога дава грешка. Пробвайте с включен SSL.

Пробвано с три акаунта и работи.

Публикувано

Най-накрая, но тъпото е, че взима само майлите от "Кутия", а не и тези от другите папки :(

Публикувано

Дааа и при мен стана... първо ми даде 1-2 пъто грешка понеже бях объркал някой неща, но после mail-те си излязоха :tease3:

П.П. Не е вярно обаче, че не показва останалите папки. Ако нямаш нищо в тях не ги показва, но пробвах да изтрия един mail и ми се появи папка Trash.

Публикувано

Време беше.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.