Публикувано Март 16, 201115 гд Настрой си в телефона коя папка как да я показва бре! Имаш настройки - коя папка от пощата, на коя да съответства в мейл ап.
Публикувано Март 22, 201115 гд Днес получих един мейл от @abv.bg: Здравейте,Вие получавате този имейл като потребител на АБВ Поща, който използва услугата POP3. Бихме искали да Ви уведомим, че с цел повишаване на сигурността на POP3 услугата, за напред тя ще може да се използва само по SSL (криптирана връзка). За да ползвате услугата POP3 по SSL, моля използвайте следните настройки: Incoming Server (Входящ сървър POP3): pop3.abv.bg – port: 995 TLS/SSL Outgoing Server (Изходящ сървър SMTP): smtp.abv.bg – port: 465 TLS/SSL Считано от понеделник, 11.04.2011 г., всички настройки, различни от гореописаните, ще спрат да работят. Затова моля да отразите промените във вашия имейл клиент възможно най-скоро. При въпроси или проблеми, моля пишете на адрес: support@netinfo.bg Поздрави, Екипът на АБВ От който се вижда, че има промени в настройките и политиката(pop3 вече е безплатно) на @abv.bg, ето новите настройки: Incoming Mail Server: Host Name: pop3.abv.bg User Name: Въведете Вашето потребителско име на страницата, като го изписвате във формат adres@abv.bg Password: Паролата Server port: 995 TLS/SSL Outgoing Mail Server: Host Name: smtp.abv.bg User Name: Въведете Вашето потребителско име на страницата, като го изписвате във формат adres@abv.bg Password: Паролата Server port: 465 TLS/SSL
Публикувано Август 19, 201114 гд Здравейте, някой може ли да обясни как да си направя настройките за Mail.bg, от чужбина(по-точно от Испания), Моля. Благодаря предварително и поздрави на всички.
Публикувано Август 19, 201114 гд На Mail.bg са безплатни POP3 и IMAP (вкл. PUSH) Настройките трябва да са ти стандартни,няма значение че си в Испания.
Публикувано Ноември 21, 201114 гд Колега напиши си по-горните настройки които са дадени за abv.bg но вместо (abv.bg)напиши (mail.bg)и ще ти стане аз така направих и всичко е ОК.
Публикувано Януари 3, 201214 гд Привет, имам поща в host.bg от извесно време немога да изпращам през 3G мрежата, докопам ли Wifi заминава по направление. За получаването няма грижи през двете мрежи. Синхронизирал съм с Oultlook ако има значение.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате