Публикувано Март 4, 201412 гд За второто все още ми е пълна мистерия-когато оправят ландскейп режима ще се изясни
Публикувано Март 4, 201412 гд При второто отгоре са часовете,а отдолу градусите за съответния час...На първото незнам..
Публикувано Март 4, 201412 гд Часовете ли?!Произволно ли си избира за кои часове да показва ?!В weather е на час!
Публикувано Март 4, 201412 гд Дано го направят независим от messages+ , че нещо не вирее добре с BiteSMS, въпреки фикса, който пуснаха.
Публикувано Март 4, 201412 гд Часовете ли?!Произволно ли си избира за кои часове да показва ?!В weather е на час! Защо да е произволно?!Показва времето на 3 часа,може би така са сметнали за добре.А по повод въпроса на Shaman за това че показва времето за следващия ден си мисля,че след като го показва в ляво за деня е ненужно да го има още веднъж и започва от поредния ден...
Публикувано Март 4, 201412 гд Проблема е при теб.При мен си е ок със сряда.... Редактирано Март 4, 201412 гд от cezare
Публикувано Март 4, 201412 гд При него е на английски. Локацията явно. Да, от това е. Той е на регион Съединени щати.
Публикувано Март 5, 201412 гд Днес съвпадат )) Един ден, като съвпадат, пак е добре Упс! Сега виждам, че при мен започват от петък .
Публикувано Март 5, 201412 гд Шамане, при теб времето четвъртък ли показва, като следващ ден с прогноза?
Публикувано Март 5, 201412 гд Ако е от времевата разлика би трябвало до 7 сутринта да показва вярно, а след това да измества с един ден напред Може би още нямат решение на проблема и затова не отговарят.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.