Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблеми при джейлбрейк с GreenPoison за iOS 4.1-4.2.1

Featured Replies

Публикувано

Не ще, пак не става.

• Отговори 71
  • Прегледа 8,2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Публикувано

Здравейте! Прочетох цялата тема и не намерих решение на моя проблем, надявам се че някой ще помогне. С iPod Touch 2G MC съм. Джейлбрейкнах го с GPrc5 и нямам лоадинг скреен, за да мога да си сложа Cydia. Опитах да сложа redsnow rc8, но той ми казва че не поддържа МC, а в постовете пише, че го поддържа. Някой ако има идеи как да го оправя ще бъда благодарен. :)

Публикувано

Не давай на редсноу че е МЦ, и маркирай САМО install cydia.

Публикувано

Нещо темата почна да се превръща в подфорум "iPhone Трикове, Проблеми, Взаимопомощ при джейл с GP&Redsn0w"....

Дали да не отделя постовете в нова тема....:unsure:

Публикувано

Опитах както ми предложи но инсталацията дори не започва. Казва ми че устройството ми се е индентифицирало като по-ново, да започна наново инсталацията с коректна информация. Някакви други идеи да имате?

Публикувано

Любе, отровата пипа по диск патишъна на телефона и може да се е сбозило нещо. Я го джейлни с отровата повторно, защото ако грешката е там където си мисля, чистият рестор няма да закърпи нещата.

Джейлнах отново с отровата но ядец.... Пак пада ш.....ната батерия :wacko:

Публикувано

Аз при джейл със зеленоотровата имам подобрение на батерията, колкото и невероятно да звучи.

Публикувано

Абе каквато и да е пак ще се намерят помиари да плюят. Докато чакат инструмента реват и правят свирки, после плюят.

Публикувано

И при мен е добре, но не отчита правилно Standby <_<

Вчера махнах телефона на 100% в 17 часа.

Сега показва Standby 12 Hours, 53 Minutes

От където и да го погледнеш, това са си 17 часа :wacko:

Публикувано

Забелязваш ли телефона да грее в standby режим? Пробвай да джейлнеш отново с Redsn0w.

Ако и това не помогне и се пробвал всички начини, просто наистина батерията се е скапала. :(

П.П

Преди 2 дена jailbreak-ах една 4-ка с Greenpois0n направо върху Redsn0w и за сега няма ядове с батерията.

Редактирано от playboyko_

Публикувано

Не, че е голям проблем, но да споделя след джейл с greenpoison

Батерия заредена на 100%, вадя кабела и моментално пада на 99%

На usage от време на време не показва нищо. Тирета.

Като закача на зарядно за кратко и разкача нулира usage.

Публикувано

:offtopic:

Колега, ако беше с 10 г. по-млад нямаше да ти обърна внимание, но ти си зрял мъж.

Няма как на един акумулатор, който е пригоден да захранва една лампа да му закачиш втора и той да почне да харчи по-малко енергия. Просто джейбрейка ви бъгва монитора за процентите и не отчита правилно. Същото се отнася и за колегата по-горе, който беше писал че за 12 часа му пада с 1%. Задайте си въпроса може ли с 1лв. да си купиш две вафли от 10ст. и да ти върнат 90ст.

:)

Изобщо не гледам проценти и време на стендбай, преди джейла ми държеше по 1 ден батерията, сега изкарва по два.

Публикувано

Това ми е известно. :D

Проблемът го има след 8 часово зареждане.

Публикувано

Много се извинявам ако повтарям въпроса/проблема на някой друг.

След като джейлнах айфон 4 4.2.1 ФО с отровата RC5_2, забелязах че блутута работи

(т.е. мога да го вкл. или изкл.), но НЕможе да се свърже с блутут слушалка или друг телефон.

Има ли някой с такъв проблем и има ли решение за него? Тъй като пробвах вече 3 пъти и все същото :(

Отново се извинявам ако повтарям някой друг

Публикувано

Ако ти се занимава, направи наново джейл с финалната версия на greenpois0n.

Публикувано

Само исках да споделя впечатления - джейлнах без проблеми, от първия път. След това инсталирах Cydia, също без грижи, Installous, App Sync, Mobile substrate и Call Clear. От Installous-а няколко игрици и това е.

Абсолютно всичко работи, без никакви забележки, но ми се струва, че батерията се държи леко неадекватно. Нямам това бързо падане, за което говорят много тук, но:

Свалям от зарядното, цъкам 10 минути wifi, след това 2-3 обаждания, малко Angry Birds и поглеждам батерията - все още на 100%. Нещо, което по принцип не може да остане така. След това изведнъж падна на 95%. Това го бях забелязал и на 3GS-a още. След това пада по-бързичко отколкото преди джейла, но нищо фатално.

Сега го пуснах да се зарежда и ми направи впечатление, че от 9% скочи на 27% за отрицателно време...

Чудя се дали гадния Battery LED Pro не бъзика нещо...

Редактирано от stf007

Публикувано

Неолчо, не знам дали се усещаш как пишеш поредната глупост, още повече че сбс души както батерията, така и намалява производителността на устройството.

Публикувано

Точно заради това не съм си го сложил. Просто споделих впечатления и се чудех дали някой е забелязал същото.

Публикувано

Това е обичайно явление при всички фърмуери, не се притеснявай. Ако честотата на обновяване на статусбара се увеличи, то самият процес ще увеличи консумацията неимоверно и си губи смисъла.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Привет, бих искала и аз да попитам нещо.

С 4ка съм от Мтел - 4.2.1 - някой знае ли дали ако се jailbreak-не ще му падна гаранцията или дали изобщо има смисъл да го jailbreak-вам?

Редактирано от chipgirl86

Публикувано

Дали има смисъл ще решиш сама. Относно гаранцията - за рестор да си чувала?

Публикувано

Аха, разбрах ;)

Много благодаря - наистина трябва да реша сама, ще почета още малко пък дано да няма проблем :)

Поразгледай и правилата, последно мнение не се цитира!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.