Публикувано Август 23, 200916 гд Има ли начин за промяна на въпросния надпис, примерно да стане *88. Предполагам, че може чрез промяна на някой файл. Ако някой знае нека каже. Ще е полезно за доста хора.
Публикувано Август 23, 200916 гд Предполагам отговор на питането ти ще има VladTheImpaler. Аз също мисля, че някой .plist файл се редактира, но кой точно не зная.
Публикувано Август 24, 200916 гд За съжаление сега не мога да проверя, но съм почти сигурен че трябва да е в /Applications/MobilePhone.app/en.lproj/Voicemail.strings
Публикувано Август 25, 200916 гд /Applications/MobilePhone.app/English.lproj/General.strings, последния ред.
Публикувано Август 25, 200916 гд Автор Е каде го видя тоя последен ред, като е само един? Преименувах го и ми се прецака приложението? Някой може ли да даде линк на този файл General.strings, че съм направо бесен и не ми се прави restor заради едната глупост!
Публикувано Август 25, 200916 гд Ето ти оригиналния и такъв на който пише *88 вместо Voicemail. General.strings.zip
Публикувано Август 25, 200916 гд Да пращам ли и аз? Или се оправи? редакция: точния път до файла е: /var/stash/Application.pwn/MobilePhone.app/English.lproj/General.strings аз го отворих директно през IFile смених името и при мен си бачка нормално
Публикувано Август 25, 200916 гд Автор Мерси много mupo Един път и аз да направя някоя полезна темичка... :tux:
Публикувано Август 25, 200916 гд mupo няма да е лошо да направиш и за Глобул едни врътки.С номер 123 примерно?
Публикувано Август 25, 200916 гд Е толко па ли е трудно бре? Сваляш фаила, отваряш с Wordpad или някой друг текстови редактор, напираш *88 и подменяш с квото ти душа иска, даваш save, затваряш редактора и копираш така ремонтирания фаил в /Applications/MobilePhone.app/English.lproj/ Воала!
Публикувано Август 25, 200916 гд mupo няма да е лошо да направиш и за Глобул едни врътки.С номер 123 примерно? General.strings.zip
Публикувано Септември 5, 200916 гд При мен нещо не се получава, подменям файла с този за Мтел, но като цъкна на бутона си ме прехвърля на гласова поща (която не ми е активирана, казва ми как да си я ползвам в роуминг и как да си я активирам). Пробвах напътствията в тази тема, но пак не става.
Публикувано Септември 5, 200916 гд Toni-, в тази тема се разисква как да се промени ето този надпис 2.png[/attachment:2m1tjwv5] За това което искаш, трябва да гледаш темата която си посочил или да позвъниш на *5005*86**88# за да ти набира *88 при натискане на бутона.
Публикувано Септември 5, 200916 гд Стана, обаче с 3 интервала. Мерси Vlad. Който желае да му изписва Vivatel, тегли, разархивира и поставя в Applications/MobilePhone.app/English.lproj.
Публикувано Септември 6, 200916 гд Toni-, в тази тема се разисква как да се промени ето този надпис2.png[/attachment:16hb7t8o] За това което искаш, трябва да гледаш темата която си посочил или да позвъниш на *5005*86**88# за да ти набира *88 при натискане на бутона. mupo, както казах в предният си пост и с тези настройки не става. Ясно ми е какво се разисква, но сметнах за удобно да пиша тука, понеже това се случи след подмяната на този надпис (предполагам, не съм сигурен, но е факт, че не работи) В крайна сметка, ако се зачетеш в темата за настройване на Voicemail, даже имам и някой друг пост, още в началото и принципно ми е ясно какво трябва да направя. Проблема е, че го правя, но не действа.
Публикувано Септември 6, 200916 гд Toni-, ако си правил Това няма как да стане. Мисля, че двете операции не се разбираха.
Публикувано Септември 6, 200916 гд Да правил съм го, явно наистина от там ще е проблема, но след като е така, ще се лиша от *88, по-важно е да не ми изкача досадното съобщение. Благодаря за помощта на всички! EDIT: Благодарение на мигновенната помощ на Grievous успях да се оправя. Проблема наистина идва от там от където той подозираше.
Публикувано Октомври 26, 200916 гд http://www.4shared.com/file/143733295/9c00de1a/General.html Ето Заповядай
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате