Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Как да променим форматирането на телефонните номера

Featured Replies

Публикувано

На iPhone 4 iOS 4.3.3 работи перфектно ( дори нямаше нужда от respring, но естествено аз направих за всеки случай.. :D ) :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Работи и при моята конфигурация, сега е много по удобно. Мерси ;)

Публикувано

Някой да е тествал на iOS 5?

Публикувано

При iOS 5 го промених мисля в iCloud, но не съм сигурен. Знам че имаше опция някъде и си направих всички номера +359 123 456789. Преди беше някакъв хаос, едни със скоби, други без, трети с двуцифрен код а останалите без никакъв интервал.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

При iOS5 как се оправя форматирането на номерата до формат +359 888 ххх ххх ? С гореизброените методи не ми се получава. Ще съм изключително благодарен ако някой е успял и сподели тук.

Публикувано

При iOS 5 го промених мисля в iCloud, но не съм сигурен. Знам че имаше опция някъде ...

Не знам дали колегата има предвид Preferences на Address Book, но ако е така може да стане само на мак.

screenshotfi.jpg.

Редактирано от Stanev

Публикувано

Прав си, точно това имах предвид. Не знаех, че е само за Мак.

Публикувано

Тъй като не съм с Мак, не може ли да се промени ръчно пак файла Default.phoneformat, но само че да е актуализиран за iOS 5? Никой ли не го е правил досега?

Публикувано

Потвърждавам , работи на 5.0.1 ,но номерата излизат като 0ххххххххх , ще е добре ако някой преработи на 0ххх ххх ххх или 0ххх хххххх

PS Сега видях ,че в iClоud има в preferences опция за формата на телефонните номера , така ,че всеки може да си избере за която държава иска да му се форматират номерата, по дефолт е на auto.

Редактирано от londongunner

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Къде точно в iCloud е опцията за промяна , защото не я намирам , та даже и preferences не виждам.

Публикувано

През PC-то влизаш в iCloud с акаунта си,цъкаш на contacts и долу вляво ще видиш бутон за сетингс цъкаш и ще видиш preferences ;)

Публикувано

Така и направих , но от там ми дава само автоматично да форматира телефонните номера, а така не ми върши работа , защото пак не ги изписва както аз искам .Преди на 4.3.3 бях си променила така 0888 xxx xxx а сега или ми ги дава така 088 xxxx xxx или +359 88 xxxxxxx.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.