Публикувано Април 17, 201313 гд Знаете ли някаква програма за защита при кражба. Имам предвид, дори ако лаптопа ти е откраднат и е далеч от теб... при включването имаш възможност да снимаш с камерата на лаптопа и т.н. Не знам дали ми разбрахте точно идеята и аз не знам как да го обясня... Питането ми е след като прочетох статия в The Guardian: http://www.guardian.co.uk/technology/2013/apr/12/owner-stolen-laptop-spy-iran
Публикувано Май 25, 201313 гд Здравейте , обърнах нета за да намеря приложение работещо под Mac OS за видеонаблюдение. DVR-а е марка TVT. На iPhone 4S работи перфектно приложението SuperCamPro , което купих от Апстор. Искам да подкарам камерите и на лаптопа ми, MacBook със Os Lion. Надявам се да има някой отговор за който Ви благодаря предварително. iVMS-4200
Публикувано Септември 22, 201312 гд Последната версия на Numbers OSX , че никъде не я откривам . Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 22, 201312 гд от matsan
Публикувано Декември 11, 201312 гд Здравейте, можете ли да намерите приложението Outline (http://outline.ws/mac) Откривам само някъкви подобни програми с кофти интерфейс. Ако успеете да намерите нещо като One Note на Microsoft пак ще е добре, защото май Outline го няма :| Благодаря предварително.
Публикувано Декември 16, 201312 гд На този етап ще ползвам Evernote. Неприятното за мен е това, че информацията от OneNote няма как да я импортна в Evernote, освен ръчно.
Публикувано Януари 7, 201412 гд Един глупав въпрос…как да разбера, че това little snitch ще работи ? Трябва да чакам известно време ли или ако запали веднъж и е добре да кажем завинаги !? 3.3 е версията, ако има някакво значение. Мерси.
Публикувано Януари 12, 201412 гд Здравейте! Търся програма да си пусна DLNA сървар на MBP да си стриимвам видео на телевизора, ако работи и с 3Д филми и субдитри ще е супер ( за MAC OS V 10.9.1). Благодаря ви предварително. Редактирано Януари 12, 201412 гд от Jordji19
Публикувано Януари 16, 201412 гд За съжаление iSedora не работи на моя MAC, мисля е за по стара версия. Ако може някой друг да помогне с програма за DLNA медия сървЪр, за MAC OS v 10.9.1
Публикувано Февруари 8, 201412 гд Здравейте. Може ли някой да ми помогне с линк за излекувана Rhinoceros 3D (ако е версия 5 идеално) за мак (или поне лекарство някакво)? Много благодаря.
Публикувано Февруари 8, 201412 гд http://www.rhino3d.com/download/wenatchee/5.0/wip Програмката е безплатна за сега.(За Мас) Само си попълваш мейла и ти дава линк за сваляне.
Публикувано Февруари 8, 201412 гд Да и аз го видях това. Но пише че изтича времето и затова мислех, че трябва лекарство. Преди час намерих, че просто като изтече времето, теглиш нов update wip (което пак си е безплатно), докато програмата е still in process (няма завършена версия). Благодаря ти все пак. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 11, 201412 гд vmware fusion или Parallels desktop? Кое работи по добре? Споделете ако имате мнение!
Публикувано Февруари 11, 201412 гд Според мен Parallels desktop е по добре.Но всичко е въпрос на лично мнение.На мои компютър никога не съм слагал подобна програма.Прочети малко повече за функциите на програмите.
Публикувано Февруари 12, 201412 гд Паралела сякаш работи по-бързо от VMWARE, но може и да си въобразявам!
Публикувано Февруари 12, 201412 гд Не ми провървя със Parallels. След като се инсталира не тръгва инсталацията на Windows и постоянно дава грешка, че не може да зареди драйвера си. Всеки път ми казва да рестартирам, а след рестарт - същото . Така, че се наложи да сложа VMware
Публикувано Февруари 12, 201412 гд Здравейте! Някой да има приложенията DRUMSTEP и WHOMP. Хубав ден на всички !
Публикувано Март 15, 201412 гд В рутракер го има с корпоративен ключ, ъпдейтва се. Ако не ти се теглят торенти, ми пиши в понеделник към обяд, че е в офиса.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате