Публикувано Март 2, 201115 гд Нещо, което ми липсваше в iOS, вече достъпно чрез този tweak от Cydia. Бързи споделяне на снимки директно от Photos.app до Facebook, Dropbox, CloudApp и Twitter. iSocialShare 0.7.4-1
Публикувано Март 2, 201115 гд Не е много прясно приложението. Много мудно е и завърта изображенията. Нищо особено. Обаче от друга страна харесвам приложенията които се интегрират в системните такива.
Публикувано Март 2, 201115 гд Автор В интерес на истината днес ми завъртя едната снимка. Преди малко свалих и ъпдейт, който се надявам да няма този проблем. Най-накрая ще мога да се отърва от фейсбук приложението.
Публикувано Март 2, 201115 гд Е за какво ти е да ъплоадваш изображения там след като няма да го ползваш
Публикувано Март 3, 201115 гд Автор Ще ъплоудвам директно снимки,благодарение на този инструмент, без да олзвам facebook.app, който не съм изтрил досега,само заради тази и опция- да качва.
Публикувано Март 5, 201115 гд В новата версия е оправен проблема със завъртането на снимките, но е все така бавничка!
Публикувано Юни 8, 201213 гд iSocialShare 0.7.4-1 What's new:* Fixed a bug with facebook uploading Линк
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.