roll2puff Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Нещо, което ми липсваше в iOS, вече достъпно чрез този tweak от Cydia. Бързи споделяне на снимки директно от Photos.app до Facebook, Dropbox, CloudApp и Twitter. iSocialShare 0.7.4-1 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Не е много прясно приложението. Много мудно е и завърта изображенията. Нищо особено. Обаче от друга страна харесвам приложенията които се интегрират в системните такива. Цитирай
roll2puff Публикувано Март 2, 2011 Автор Публикувано Март 2, 2011 В интерес на истината днес ми завъртя едната снимка. Преди малко свалих и ъпдейт, който се надявам да няма този проблем. Най-накрая ще мога да се отърва от фейсбук приложението. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Самия Facebook.app си има възможност за ъплоад на снимки. Цитирай
roll2puff Публикувано Март 2, 2011 Автор Публикувано Март 2, 2011 Именно за това го държах до сега, иначе не ми харесва хич. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Е за какво ти е да ъплоадваш изображения там след като няма да го ползваш Цитирай
roll2puff Публикувано Март 3, 2011 Автор Публикувано Март 3, 2011 Ще ъплоудвам директно снимки,благодарение на този инструмент, без да олзвам facebook.app, който не съм изтрил досега,само заради тази и опция- да качва. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 5, 2011 Публикувано Март 5, 2011 В новата версия е оправен проблема със завъртането на снимките, но е все така бавничка! Цитирай
Grievous Публикувано Юни 8, 2012 Публикувано Юни 8, 2012 iSocialShare 0.7.4-1 What's new:* Fixed a bug with facebook uploading Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.