Публикувано Септември 7, 200916 гд ...second try. Това ще е най-тъпата игра създавана за iPhone !!! Къде го прочете?Защото,ако е вярно...хич да не се занимавам да я дърпам,като излезе!
Публикувано Септември 7, 200916 гд Играта ми изглежда перфектно!Моля те виж Gangstar...разбирам че все пак платформата е нова, но според мен играта е пълна излагация.Графиката е отвратителна.Предпочитам 2D което изглежда и се държи добре на платформата, от колкото боза като Гангстар.Преди години съм циклил пред компютъра на GTA и GTA II и ако Chinatown Wars е нещо подобно, определено ще е хит (зависи от качеството на порта де). +1 Аз искам малко old school 2D GTA Яко ще е 100%.
Публикувано Октомври 27, 200916 гд Играта за ПСП излезна преди седица ...същата като на снимките е ... но въпреки 4е не е 3D е много добра на мен ми харесва много
Публикувано Ноември 10, 200916 гд sandeto_83, недей да заместваш бусквите с цифри , да не станеш оранжев, като мен! Sladichuk: :clap: Браво! Май сме свидетели на второ превъплъщение по примерa на бате tonygti... Остава само и сам да започнеш да пишеш малко по–грамотно!
Публикувано Ноември 10, 200916 гд Играта ще е уникална, и определено една от най-добрите правени за платформата...GTA нямат лоша игра, като дори мисля че GTA IV за PS3 е най-добрата игра правена някога!
Публикувано Ноември 11, 200916 гд За PS3 ли ? Защо пък за PS3 вярно че е максимално оптимизирана да но има ли я функцията High definition във настройките където я има в PC версията ? Виждал ли си каква е разликата ? Моля те гледай това клипче с HD отметката - Вярно че трябва да имаш компютър звяр зада изглежда играта така, дори и аз не я играя толкова красиво ем че видеото ми е 7.3 оценено на Windows 7 но все пак...
Публикувано Ноември 11, 200916 гд Какво значи дали я има HD функцията...превъртал съм играта 2 пъти на 46 инчов Сони Full HD телевизор на 1080p резолюция и няма такова изживяване...просто е прекалено реална играта. Играл съм я и за PC, и честно казано управлението с джойстика ми е пъти по-удобно.
Публикувано Ноември 11, 200916 гд Това което в клипа целяха да покажат е как текстурите са блестящо ясни при PC версията, благодарение на тази отметка. При конзолите до колкото знам я няма. И при тях се едно е една как да се нарече мараня (размазаност). Незнам аз съм хващал GTA-я на конзолка само в технополис но няма всъщност голямо значение наистина. Нека да те попитам нещо понеже аз сега я играя и още не съм стъпвал в последната част на града. Нормално ли е да ти писне постоянно тия приятелите ти и специално Роман да ти званят за срещи ? Понеже аз вече само им отказвам. Писна ми едно и също ! Sladichuk: :naughty: Ееееееее, пак ли? А твърдо ми обеща нещо... :twisted:
Публикувано Ноември 11, 200916 гд Хаха, игнорирай ги и въобще не им вдигай телефона. Като вдигнеш приятелството си с тях до определено ниво, ти дават разни благинки, но не мисля че си заслужава да губиш ценно време за минаване на мисии в правене на едно и също с тях. Иначе лично според мен играта доставя много по-голямо удоволствие като се играе на голям телевизор, отколкото на монитор. Пък и на това филмче главното сравнение е с Х360, частите показвани от PS3 са филмчета, и малко cinematic cam. Освен това за да успееш наистина да изкараш по-хубава графика ти трябва страшно мощен компютър с мега видеото... Sladichuk: :naughty: Освен в случай, че не си просиш оранжев медал, на секундата приведи подписа си в съответствие с правилата, и разкарай графиките, да не го правя аз... А дали преди, или след това – искам да видя отбелязано поне за 30 мин.твое последователно присъствие във всяка тема от раздела с правилата (естествено–четейки всяка от тях от първата до последната буква, тире, запетая, точка)!
Публикувано Ноември 14, 200916 гд @ Sladichuk Смятам че тук вече прекаляваш! Признавам си некадърен съм трудно ми е да пиша баш по правилата но ти публично се заяде с мен и със plexa ! Колкото и да не е поне се старая да пиша грамотно има ги такива които и това не прават ! Моля админа да обърне внимание ! Sladichuk:Какъв точно ти е прблемът пък именно на теб, дето вече толкова пъти те пускам между капките, след като културно се разбрахме и ми обеща твърдо, че ще се стараеш, и виждам, че го правиш? Искаш да процедирам по правилата ли, по които отдавна трябваше да си пооранжевял? OK, така да е, получаваш първото, което води до второто... П.п: Теб бих те определил с думата работохолик !
Публикувано Януари 18, 201016 гд App Store Link: Grand Theft Auto: Chinatown Wars, $9.99 Редактирано Януари 18, 201016 гд от The Shaman
Публикувано Януари 18, 201016 гд Бързам да кажа че тези които са със софтуер 3.0 няма да могат да и се радват. Играта иска 3.1.
Публикувано Януари 18, 201016 гд Добро, добро, колко да е добро... Има какво да се види, но като цяло нещо не ми легна...
Публикувано Януари 18, 201016 гд http://www.appscene.org/download/McI0wWRUGUa236335bcb http://www.2shared.com/file/10747766/5274381c/GTA-CTW-v10-StaSiS.html Редактирано Януари 18, 201016 гд от GPower
Публикувано Януари 25, 201016 гд GTA: Chinatown Wars Cheat Codes Всичко, което трябва да се направи е да се създадат словосъчетания с магнитните букви на дъската в стаята: LOADOA – Grenade, nightstick, pistol, minigun, assault rifle, micro SMG, and stubby shotgun. LOADOB – Molotov, tazer, dual pistols, flamethrower, carbine, SMG, and dual-barrel shotgun. LOADOC – Mine, chainsaw, revolver, flamethrower, carbine, SMG, and dual-barrel shotgun. LOADOD – Flashbang, bat, pistol, RPG, carbine, micro SMB and stubby shotgun. CASHIN – прибавя $10 000. LIFEUP – възстановява енергията. SHELLY – възтановява бронежилетката. COPIN – прибавя една звезда. COPOUT – маха една звезда. Редактирано Януари 26, 201016 гд от The Shaman
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.