Публикувано Юни 26, 201114 гд Да прочетох ги и до тук разбирам, че програмата бачка само на телефони с фирмуер 4.3.x :rofl: Така ли е ?
Публикувано Юли 2, 201114 гд Извинявайте за въпроса, но как точно да сваля файл след като кликна на линка му и ми излезе Itunes Link Maker? Благодаря ви.
Публикувано Юли 2, 201114 гд Явно и тази от първото не работи. Пробвах с нея, версията от Sinful и Hackyouriphone. С първата не ми търси устройства и не виждам BTstack в настройките. С другите две намира устройствата , приемам от тях, но след това остава на Conecting и след няколко минути - Transfer Failed. iPad WiFi 4.2.1
Публикувано Юли 20, 201114 гд Можете да намерите Celeste 1.0-73 в HACKSTOR. N.B.! Вярвам, че всеки знае как се ползва Google. Редактирано Юли 21, 201114 гд от rip2pac
Публикувано Юли 21, 201114 гд Моля, тези от вас с iPhone 4 (4.3.3), закупили Celeste и са с последния update 1.0-73 да споделят дали програмата работи коректно.
Публикувано Юли 21, 201114 гд Да, при мен работи. Пращам, получавам, но от iPod.app не може да се прати песен. П.С. Ето и няколко шотчета.
Публикувано Юли 21, 201114 гд Имам следният въпрос - в Settings/BT Stack имам отметка на None. Там кое трябва да избера - iOS или BTstack? Celeste показва ли икона при програмите или само в Settings? Редактирано Юли 21, 201114 гд от ivodanov
Публикувано Юли 21, 201114 гд Само в Settings. BTstack не го пипаш (и при мен е None), но когато получаваш в Celeste включи Receive. П.С. Сега забелязах: 1. BTstack - когато търси устройство за сдвояване 2. iOS - вече сте сдвоени и може да си изпращате. 3. None - неактивност. Аз лично така го разбирам.
Публикувано Юли 21, 201114 гд Благодаря ти, Grievous . На мен след инсталацията на програмата ми даде съобщение Activation failed due to network problem. Рестартирах телефона, има я в Settings, но още не съм я пробвал. Само от Action Menu ли може да се изпраща файл?
Публикувано Юли 21, 201114 гд Action Menu е част да, без него няма да работи. Прочети темата, казано е вече не веднъж.
Публикувано Юли 21, 201114 гд Сега опитах да пратя файл и отново ми показа Acivation failed due to network problem. Аз съм ОС 4.2.1, 3G. Деинсталирах я и пак я инсталирах като преди това включих телефона на Airplane mode, но отново същото
Публикувано Юли 21, 201114 гд Работещо Celeste 1.0-73. Линк в първи пост. Обърнете внимание на подчертаното в червено.
Публикувано Юли 23, 201114 гд Аз на това чудо като натисна изпрати с блутот и то не открива устройства П.п.Фабричният блутот включен илли изключен трябва да бъде и на какво трябва да настроя на BTstack на None или на iOS ?
Публикувано Юли 24, 201114 гд Мисля коментарът е на 5-та страница, №171. Там го пише това, детo никъде не го пише Edit: За да не кажете, че съм мързелив, ето и линк към точно този коментар - http://bgiphone.com/...post__p__110819
Публикувано Юли 24, 201114 гд Моля за помощ какво иска да ми каже : ) И на мен това ми изкарва моля за помощ!!!
Публикувано Август 10, 201114 гд Обнових линка на 1.0-73 и ако има надъхан, нека пробва. Подновен е само файла Celeste 1.0-73.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.