Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Celeste Bluetooth File Sharing

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Прочете ли горните три поста?

• Отговори 284
  • Прегледа 65.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Поредното аки Mail.app не ползвате ли?

• Ех тоя блутуут , тцтцтц , защо се мъчите - нали има мейл и ifile , като с второто също може да изпращате файлове през блутуута , пък и снимки и картинки мисля че вече не са модерни , или поне аз така

• Я тези, дето се оплакват, че не им тръгват кракнатите версии, първо да качат това : actionmenupluspack.deb (58 KB) RockExtensions 1.01.deb (80 KB) и след това да качват Celeste от кракнатите, и

Добавени снимки

Публикувано

Да прочетох ги и до тук разбирам, че програмата бачка само на телефони с фирмуер 4.3.x :rofl: Така ли е ?

Публикувано
  • Автор

По начина описан по-горе да!

Публикувано

Извинявайте за въпроса, но как точно да сваля файл след като кликна на линка му и ми излезе Itunes Link Maker? Благодаря ви.

Публикувано

Изтегли я от първото мнение. Версия 1.x все още не работи както трябва.

Публикувано

Явно и тази от първото не работи. Пробвах с нея, версията от Sinful и Hackyouriphone. С първата не ми търси устройства и не виждам BTstack в настройките. С другите две намира устройствата , приемам от тях, но след това остава на Conecting и след няколко минути - Transfer Failed. iPad WiFi 4.2.1

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Можете да намерите Celeste 1.0-73 в HACKSTOR.

N.B.! Вярвам, че всеки знае как се ползва Google.

Редактирано от rip2pac

Публикувано

Моля, тези от вас с iPhone 4 (4.3.3), закупили Celeste и са с последния update 1.0-73 да споделят дали програмата работи коректно.

Публикувано

Да, при мен работи. Пращам, получавам, но от iPod.app не може да се прати песен.

П.С. Ето и няколко шотчета. ;)

691cb5ef2da58cf5.PNG 74588b9ff40a4324.PNG 25ad80bfcd0b9d8c.PNG 881501da3a6e607d.JPG 77ebbeb125c1b0a7.JPG

e0f7e097a0db979d.PNG 49c5ae9b99cbabd3.JPG 3300112e03edb64f.PNG 6e80da194d2c0033.PNG 4834cfc03773ab86.JPG

Публикувано

Имам следният въпрос - в Settings/BT Stack имам отметка на None. Там кое трябва да избера - iOS или BTstack? Celeste показва ли икона при програмите или само в Settings?

Редактирано от ivodanov

Публикувано

Само в Settings. BTstack не го пипаш (и при мен е None), но когато получаваш в Celeste включи Receive.

П.С. Сега забелязах:

1. BTstack - когато търси устройство за сдвояване

2. iOS - вече сте сдвоени и може да си изпращате.

3. None - неактивност.

Аз лично така го разбирам.

Публикувано

Благодаря ти, Grievous . На мен след инсталацията на програмата ми даде съобщение Activation failed due to network problem. Рестартирах телефона, има я в Settings, но още не съм я пробвал. Само от Action Menu ли може да се изпраща файл?

Публикувано

Action Menu е част да, без него няма да работи. Прочети темата, казано е вече не веднъж.

Публикувано

Сега опитах да пратя файл и отново ми показа Acivation failed due to network problem. Аз съм ОС 4.2.1, 3G. Деинсталирах я и пак я инсталирах като преди това включих телефона на Airplane mode, но отново същото :wacko:

Публикувано

Работещо Celeste 1.0-73. Линк в първи пост. Обърнете внимание на подчертаното в червено.

42f95a1ea0b28c5a.PNG

Публикувано

Моля за помощ какво иска да ми каже : )

0f0e1670d10dd56d.png

Публикувано

и аз съм така...

Публикувано

Аз на това чудо като натисна изпрати с блутот и то не открива устройства

П.п.Фабричният блутот включен илли изключен трябва да бъде и на какво трябва да настроя на BTstack на None или на iOS ?

Публикувано

Мисля коментарът е на 5-та страница, №171. Там го пише това, детo никъде не го пише :)

Edit: За да не кажете, че съм мързелив, ето и линк към точно този коментар - http://bgiphone.com/...post__p__110819

Публикувано

Моля за помощ какво иска да ми каже : )

0f0e1670d10dd56d.png

И на мен това ми изкарва моля за помощ!!!

Публикувано

И на мен това ми изкарва моля за помощ!!!

Някой няма ли да помогне :)

Публикувано
:tooth:
Публикувано

Как можем да отсраним проблема

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Обнових линка на 1.0-73 и ако има надъхан, нека пробва. Подновен е само файла Celeste 1.0-73.

Публикувано

Коле дава гряшка!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.