BANNN Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Почти всички познаваме световно известния кракер Wortel. Сега той е създал едно приложение с което лесно може да освободите малко място на Вашето устройство (изтриване на кеша от Safari, логове, повредени и др.) Efface historique de navigation et cookies du navigateur Safari. Efface les fichiers log des rapports de crash de certaines applications ou tweaks de votre iDevice. Efface des fichiers admobs. Efface le cache de Spotlight. Et bien d’autre… Respring automatique de votre iDevice près nettoyage. Съвместимост само с IOS 4.2.1! 1 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 10, 2011 Публикувано Март 10, 2011 Ей, тъкмо завърших курса по френски... Сега и от google translate даже нямам нужда.... Цитирай
BANNN Публикувано Март 10, 2011 Автор Публикувано Март 10, 2011 Питай каквото не ти е ясно. Ще помагам. Цитирай
turbalann Публикувано Март 11, 2011 Публикувано Март 11, 2011 Ще ми кажете ли откаде да го дръпна че рових около два часа и нищо не намерих? Цитирай
rainrover Публикувано Март 11, 2011 Публикувано Март 11, 2011 (редактирано) Интересно какво точно си ровил два часа Ето на какво попаднах аз след няма и половин час "ровене": cleanup_1.2.deb Редактирано Март 11, 2011 от Rain Rover Цитирай
turbalann Публикувано Март 11, 2011 Публикувано Март 11, 2011 Аз и през телефона търсих и малко по трудно ми беше но наистина доста търсих и през репото на cydevice но и там я намаше. Благодаря ти все пак! Цитирай
godlev Публикувано Март 14, 2011 Публикувано Март 14, 2011 а сигурно ли е че няма да бъгне нещо? - тоест някой тествал ли я е известно време? 1 Цитирай
BANNN Публикувано Март 26, 2011 Автор Публикувано Март 26, 2011 CleanUp v1.3 http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
The Shaman Публикувано Март 30, 2011 Публикувано Март 30, 2011 През Сидиа, от тук: http://bgiphone.com/topic/49-eae-aea-einoaeedhaiaa-deb-oaeeiaaa/ и ползвай търсачката! Цитирай
probitch Публикувано Март 30, 2011 Публикувано Март 30, 2011 (редактирано) Благодаря. По принцип я ползвам, но сега не знаех какво точно да пиша. ============================================================================================================================= Аман, бутонът "Нов отговор", не се ли вижда??? След клийн ъп спря да ми работи мейл апа. По точно влиза в пощата, но като тръгна да чета някой мейл и се изключва апликацията. Някой да е имал същия проблем? Редактирано Май 11, 2011 от Alxx® Цитати, дабълпостинг... Цитирай
vhodbgiph Публикувано Юни 26, 2011 Публикувано Юни 26, 2011 И при мен този Cleanup скапа майла. Нито едно писмо не се отваря. Аз съм с iPhone 4, iOS 4.1. Голям боклук!!! Цитирай
orbitalen Публикувано Юни 26, 2011 Публикувано Юни 26, 2011 Съвместимост само с IOS 4.2.1! Така е, ще скапе не само мейла, ми и очите ти, докато не се научиш да четеш! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.