Публикувано Март 9, 201115 гд Почти всички познаваме световно известния кракер Wortel. Сега той е създал едно приложение с което лесно може да освободите малко място на Вашето устройство (изтриване на кеша от Safari, логове, повредени и др.) Efface historique de navigation et cookies du navigateur Safari. Efface les fichiers log des rapports de crash de certaines applications ou tweaks de votre iDevice. Efface des fichiers admobs. Efface le cache de Spotlight. Et bien d’autre… Respring automatique de votre iDevice près nettoyage. Съвместимост само с IOS 4.2.1!
Публикувано Март 10, 201115 гд Ей, тъкмо завърших курса по френски... Сега и от google translate даже нямам нужда....
Публикувано Март 11, 201115 гд Ще ми кажете ли откаде да го дръпна че рових около два часа и нищо не намерих?
Публикувано Март 11, 201115 гд Интересно какво точно си ровил два часа Ето на какво попаднах аз след няма и половин час "ровене": cleanup_1.2.deb Редактирано Март 11, 201115 гд от Rain Rover
Публикувано Март 11, 201115 гд Аз и през телефона търсих и малко по трудно ми беше но наистина доста търсих и през репото на cydevice но и там я намаше. Благодаря ти все пак!
Публикувано Март 14, 201115 гд а сигурно ли е че няма да бъгне нещо? - тоест някой тествал ли я е известно време?
Публикувано Март 30, 201115 гд През Сидиа, от тук: http://bgiphone.com/topic/49-eae-aea-einoaeedhaiaa-deb-oaeeiaaa/ и ползвай търсачката!
Публикувано Март 30, 201115 гд Благодаря. По принцип я ползвам, но сега не знаех какво точно да пиша. ============================================================================================================================= Аман, бутонът "Нов отговор", не се ли вижда??? След клийн ъп спря да ми работи мейл апа. По точно влиза в пощата, но като тръгна да чета някой мейл и се изключва апликацията. Някой да е имал същия проблем? Редактирано Май 11, 201114 гд от Alxx® Цитати, дабълпостинг...
Публикувано Юни 26, 201114 гд И при мен този Cleanup скапа майла. Нито едно писмо не се отваря. Аз съм с iPhone 4, iOS 4.1. Голям боклук!!!
Публикувано Юни 26, 201114 гд Съвместимост само с IOS 4.2.1! Така е, ще скапе не само мейла, ми и очите ти, докато не се научиш да четеш!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.