Публикувано Март 13, 201115 гд С приложението Springtomize, може да персонализирате устройството си по много различни начини. Може да дезактивирате елементи които не използвате или такива, които го забавят. Може да променяте изгледа на иконите, дока, папките, Status Bar-а и дори Lockscreen-а. Много приятно приложение. Ако ви хареса, налично е на цена $2,99 в репото на modmyi. Има го и на аванта естествено, в sinful. Springtomize 2 1.4.3-1 Springtomize 1.5-5 за iOS 4.x xSellize
Публикувано Март 13, 201115 гд Не ме кефи. Тромава ми се вижда, но пък събира в себе си няколко отделни приложения.
Публикувано Март 13, 201115 гд Поредната глупост .... 199в1 според мен е излишно ама вкусове всякакви
Публикувано Март 13, 201115 гд Доста бъгаво е, но става за онези, които се чудят какво да сложат на телефона си, примерно.
Публикувано Март 18, 201115 гд Значи инсталирах си тази програма,после бях решил да премястя мястото на накои икони, и какво да видя като започнат да се клатушкат иконите тази икона която исках да я преместя е станала прозрачна и после на която и икона на цъкна,същата работа(докато се клатушкат) след респиринг се оправя, ровичках из приложението но неможах да го оправя и си казох най добре да я премахна НО пак не се оправи. Моля някой да ми помогне Има ли вероятност след remove да се запазят някои опции от приложението.Мерси предварително
Публикувано Януари 16, 201214 гд Страхотна е програмата. Мааалко се попречкват с Barrel, но иначе е супер.
Публикувано Август 10, 201213 гд Откакто сложих Springtomize-то след като инсталирам нещо ново всички "hidden" иконки ми се появяват отново, както и 2-3 празни с имена AdSheet и други някакви, но не ги запомних всички. След респринг всичко отново се скрива разбира се, но е глупаво след всеки инстал да трябва да рестартирам. При вас така ли е?
Публикувано Август 10, 201213 гд http://bgiphone.com/topic/17176-iwipe-cache-фикс-за-белите-или-липсващи-икони-iosdiagnosticadsheetfieldtest/
Публикувано Август 10, 201213 гд Благодаря, изчетох го цялото. Само да кажа, че съм с 4S 5.0.1 и преди да инсталирам Springtomize нямах бели икони. Почнаха да се появяват след това
Публикувано Август 10, 201213 гд То, добре ама си напиши уреда в профила, да не си задаваме тъпи въпроси в бъдеще
Публикувано Февруари 19, 201313 гд Springtomize 2 1.4.3-1 What's new:* Fixed: - big icons issue after 1.4.2-1 update - "Hide Preview" option for folders not working - "Disable Multitasking" not working properly Линк
Публикувано Януари 3, 201412 гд Има заявено от автора на Springtomize че съвсем скоро ще има ъпдейт за iOS7 & iPhone 5s. Работата по Осъвременяването е на 50% завършена според думите на Автора
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.