Публикувано Май 13, 201115 гд И на мен не ми дава да се впиша, слагах адреси телефони, но все удрям греда.
Публикувано Май 13, 201115 гд Пробвай тези при мен работят: адрес: 12431 SW 191 st St град: Miami щат: FL zip: 33177
Публикувано Май 13, 201115 гд Аз имам същият проблем на iPhone-а. Получи се така след като даунгрейднах от 4.1 на 3.1.3. Гарантирам ти, че не е от адреса, който си задал при регистрацията на акаунт в Appstore. Моят е безплатен и е регистриран с измислен адрес в Англия. Ползвам същия акаунт за iPad и там free приложенията си се ъпдейтват поотделно без проблем. По принцип на телефона мога да ъпдейтвам само като натисна Update all, но това не ме устройва, тъй като има free приложения, които са големи като размер и не искам да го правя през телефона.
Публикувано Май 13, 201115 гд ОбЕснявам ти: когато си потенциален купувач на софтуер и музика за купища долари, как очакваш да сверят дали кредитната ти карта е на съществуващо лице? По редакцията можеш да съдиш и за препоръката от Гогата... He очаквам са сверят нищо след като нямам регистрирана такава
Публикувано Май 14, 201115 гд Не очакваш, но е факт. Купища потребители с нередовно попълнени адреси вече пищят. Поразгледай наоколо...
Публикувано Май 14, 201115 гд Пробвай тези при мен работят: адрес: 12431 SW 191 st St град: Miami щат: FL zip: 33177 It works. 10x
Публикувано Май 14, 201115 гд Автор Ако погледнете началото на темата, аз бях писал за проблема който съобщава ypechdb, при мен нещата се оправиха като минах от 3.1.3 на 4.1.2 без да правя никакви пререгистарции. Успех на всички.
Публикувано Май 19, 201115 гд Проблема доколкото прочетох в външен форум, е че Ябълката за една вечер е променила регистрационната си политика и изисква РЕАЛНИ адреси на потребителите. Много от, дори американските потребители, бяха възмутени от това, че Епъл не са анонсирали подобна промяна. Най лесния начин за фиксиране на проблема, бе копиране на реален (дословно)адрес от Мапс приложението и поставяне в полето за адрес на регистрацията в Айтюнс. поздрави. Редактирано Май 19, 201115 гд от gorgior
Публикувано Ноември 28, 201114 гд Може ли да ми кажете как да спра ъпдейтите от аппстора в смисъл ,като има ъпдейт и на аппстор иконата ми се появяват едни цифрички горе в дясно (много ме дразнят пък приложенията са кракнати и не иска да ги ъпдейтне ) през итунса и сидиа знам как да подмина ъпдейта на дадено приложение но през аппстора незнам как да го спра .Мерси предвърително
Публикувано Ноември 28, 201114 гд Има приложение в Cydia за това: Update hider. При мен обаче, така и не заработи. Редактирано Ноември 28, 201114 гд от roll2puff
Публикувано Ноември 28, 201114 гд в сидиа пише че(update hider )иска IOS 4.2 и че не работи на 4.3 или по висока а пък като гледам си с 4.3.2 може затова да не може да го подкараш освен това приложение друг вариант има ли за спиране на ъпдейтите
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате