Публикувано Март 23, 201115 гд Това е алтернатива на iFile и изглежда обещаващо! MyFile 1.6 Depends: - libzip - libarchive >= 2.8.4 - libSQLiteManager >= 1.0-1 - coreutils thx to H2CO3 and xSellize
Публикувано Март 23, 201115 гд Автор При мен не отваря менюто Settings. За Alpha версия е нормално да е постна. Хубаво е да има такива програмки. Ако намеря кладенеца ще го споделя с тези които искат да станат тестери.
Публикувано Март 23, 201115 гд Е, всичко е постничко в началото. Все пак е Alpha, а автора обещава бързи подобрения. Например това с правата е много хитро.
Публикувано Април 21, 201114 гд На мен ми крашва дадената тук последна версия.От кое репо мога да си я инсталира?
Публикувано Април 21, 201114 гд Автор За сега е предоставена само като .deb файл. П.П. - Трябва депанденс libarchive преди да инсталираш MyFile
Публикувано Април 22, 201114 гд Не бях инсталирал libarchive. Инсталирах го ,но пак ми крашва в началото още. С 4.2.1 съм и инсталирам деб файла през ifile. Само при мен ли е този проблем?
Публикувано Април 22, 201114 гд Нещо не ми се минава на 4.3.x и ще карам засега без нея докато не се оправи проблема
Публикувано Април 22, 201114 гд Автор Деинсталирай и изчисти файловата с-ма. Рестартирай, инсталирай първо libarchive и след това MyFile!
Публикувано Август 11, 201114 гд MyFile 1.5b3 iOS5x/Beta - Евентуално Не е стабилна и Не е тествана ! ● Инсталирайте предварително MyFile от Cydia, за да си набавите депенденсийте. myfile_1.5b3_ios5.deb
Публикувано Август 28, 201114 гд MyFile 1.6 What's new:- Delete tracks from iPod! Go to MyPod -> Songs -> slide to delete - Opening files of unknown type brings up a variety of options, where you can choose a file viewer (including plugins, see later) to open the file with - GUI cleanup: use standard (YouTube.app-style) player for video player - Plugin API! Developers can now write 3rd party extensions (mostly file viewers) to be used with MyFile. See the API documentation here: http://github.com/H2CO3/mfpluginapi Линк
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.