Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Премахване на поддиректория на VAR по непредпазливост

Featured Replies

Публикувано

Моля за помощ !!! Имам IPHONE 3gs от три дена. Качих си няколко програми за които прочетох в форума ! Стартирах програмата Ifile и докато разглеждах поддиректориите на Var премахнах едната. Рестартирах и сега телефона стои на ябългата и не може да зареди. Моля за помощ !!!

Антон

Публикувано

Включи телефона към компютъра и стартирай iFunBox.

Като ти открие телефона направи снимка на папките които имаш във /var и някой с 3GS ще ти даде това което липсва.

Надявам се да стане :)

Сигурен ли си, че си я изтрил, а не преместил някъде?

Публикувано
  • Автор

Благодаря за бързия отговор ! Изтрих я , защото я маркира в червено и без да искам го направих с дебелите пръсти. Запомни че беше във Var , но на телефона бяха 4 директории а сега са доста повече през i-funBox !!!!

Публикувано

Абе дай шотове на дървото, не обяснявай каквото не можеш, след като не си запомнил коя папка си изтрил.Дай шотове да видим коя ти липсва.

Публикувано
  • Автор

Снимах директориите , но не мога да ги приложа снимката към текста ! Моля пак за помощ ! За първи път ми е !!!

http://img19.yfrog.com/img19/101/pictn.jpg

Публикувано

Другаде си трил, във var всичко си е на мястото. Разгъни всички папки, и ги изснимай.

И ако обичаш, прочети правилата, и използвай бутона "edit" долу вдясно на поста си, а не пиши поредни постове един след друг, когато няма отговор на твой!

Публикувано
  • Автор

Това е снимка на дървото ! И почвам да ги снимам с поддиректориите !

25222496.jpg

Публикувано

Какъв е телефона– 16 или 32ГБ? Пълна каша....Не знам кво си правил, ама не е едно...

1.В User (третия шот) си изтрил Downloads папката. Нямам как да ти я пратя, защото в нея имам 16ГБ файлове, и трябва да ги изтрия, за да ти я копирам и изпратя.Създай си я ръчно през файлбраузъра, който ползваш, и после задай нужнте права.

2.В 6 шот имаш една директория, която при мен въобще я няма – tmp/CoreTelephonyTrace; а нямаш usr/arm-apple-darwin9, която не знам какво съдържа, но подозирам, че има връзка с подписването от Apple, и мисля, че моята няма да ти свърши работа, ако е така.

3.В Library (1 шот) нямаш Themes.

Липсващите ще ги пратя на мейл.

Хич не съм убедена, че си трил само директория, дали не си трийнал и някое файлче?

И ти казах, събери си постовете в един, не поствай последователни, ползвай бутона "edit", да не се наказваме, вместо да си помагаме!

Публикувано
  • Автор

Може в директорията да е имало и файл. Много бързо стана всичко.Телефона е с 16 gb.

Ето ми e-maila - tonyus@abv.bg

това за правата не го разбрах, мога ли да го направя с iFunBox

Публикувано

С iFunbox не може!

За правата тук :

viewtopic.php?f=7&t=1822

Публикувано
  • Автор

Не ми стартира телефона! Вижда се бялата ябълка и в основата и кръгчето за зареждане !

Публикувано

Това го разбрахме!

Виждам че колежката се е заела с проблема.

Като го подкарате,ще четеш там как да задаваш права.

Полезно е да се знае :mrgreen:

Пробва ли да задържиш HOME + POWER докато се рестартира?

Публикувано

Сложи ли файловете, които ти пратих? Зададе ли права? Възстанови ли Download директорията?

Ако с тях не става, махни ги и само Download възстанови.Ако пак не става, някой да ти я прати готова, вече казах, нея няма как да пратя.

Други разлики не открих, освен ако не си местил или трил и нещо друго, това няма как да знам и не мога да помогна.

Публикувано
  • Автор

Да рестартирах го няколко пъти. Тръгва да зарежда и до там !

Публикувано

Махни каквото ти пратих.Как зададе права на Download, кога изчете как и с какво да го направиш? Нещо не ми се вярва да си направил всичко по реда...

Публикувано
Какъв е телефона– 16 или 32ГБ? Пълна каша....Не знам кво си правил, ама не е едно...

1.В User (третия шот) си изтрил Downloads папката. Нямам как да ти я пратя, защото в нея имам 16ГБ файлове, и трябва да ги изтрия, за да ти я копирам и изпратя.Създай си я ръчно през файлбраузъра, който ползваш, и после задай нужнте права.

2.В 6 шот имаш една директория, която при мен въобще я няма – tmp/CoreTelephonyTrace; а нямаш usr/arm-apple-darwin9, която не знам какво съдържа, но подозирам, че има връзка с подписването от Apple, и мисля, че моята няма да ти свърши работа, ако е така.

3.В Library (1 шот) нямаш Themes.

Липсващите ще ги пратя на мейл.

Хич не съм убедена, че си трил само директория, дали не си трийнал и някое файлче?

Може ли и аз да се включа? :)

1. Папката Downloads е в /var/mobile/Library/Downloads или /User/Library/Downloads (едно и също е), а не в /User

А и тя самата се създава ако е изтеглил нещо чрез Safari DL Plug-In, Installous или Safari Download Manager, ако няма нито едно от тези неща и не е теглил не би трябвало да я има. Така че не трябва да е проблем, че я няма.

2. Тази папка (/tmp/CoreTelephonyTrace) не би трябвало да е проблем. Аз я имам и в момента е празна. В нея явно се записват временни файлове при някаква операции (вероятно свързани с приложения от Cydia или самата Cydia). Папка /usr/arm-apple-darwin9 и аз я нямам, явно само 3GS я имат. Някой друг с работещ 3GS да каже има ли я.

3. Папката Themes и Wallpapers се създават при инсталация на WinterBoard. Ако не е инсталирал WinterBoard не трябва и да ги има. Така че не трябва да е проблем, че ги няма.

Това което забелязах, че аз го имам, а той не е папката /usr/local, но аз съм с 3G. Според мен тази папка е свързана с iPhoneDelivery

Общо взето от снимките които е дал всичко си е по местата. Навярно си изтрил/преименувал някой файл. :rolleyes: Което не виждам как така ще стане "много бързо".....

Публикувано

При мен, тази папка (/usr/arm-apple-darwin9) я няма :rolleyes:. Проверено с iFile.

Публикувано

Оправи си host файла и давай рестор. Досега да си забравил за този "проблем".

Публикувано
  • Автор

Колеги, ако направя рестор с версия 3.0.1 съм ще се оправили проблема със зареждането ? И как да оправя хост файла ?

Публикувано

Стига да си запазил "файлчетата" за 3.0 в Cydia. В противен случай само 3.1.

Публикувано
  • Автор

А ще мога ли да го използвам ?

Публикувано

Ще можеш да го ползваш след рестор разбира се.

Прочети тук как да му направиш рестор с 3.0

viewtopic.php?f=7&t=2700

Публикувано

Много ми е любопитно arm-apple-darwin9 с какво е свързана, ако някой по–просветен има информация, нека сподели.

2. Тази папка (/tmp/CoreTelephonyTrace) не би трябвало да е проблем. Аз я имам и в момента е празна. В нея явно се записват временни файлове при някаква операции (вероятно свързани с приложения от Cydia или самата Cydia). Папка /usr/arm-apple-darwin9 и аз я нямам, явно само 3GS я имат.

@Mupo:Боже, ама човекът твърди, че е с 3GS, ако втората папка я имат само 3GS, а първата– 3G, тогава излиза, че той не е с 3GS... Пък и при bombastyk я няма...

Публикувано
  • Автор

Колеги телефонът ми е 3gs 16gb. След работа с Ifile по невнимание изтрих една диретектория, в следствие на което сега не може да зареди. Не съм запазвал 2-та iB файла. Все още не мога да го пусна. С версия 3.0.1 съм.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.