Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SGS2 vs iPhone4

Featured Replies

Публикувано

Хайде, почна се. С набирането на популярност, и на SGS2 ще почнат да му гърмят батерия, стъкла, триста кусура ще му намерят :tooth:

Машинката бива! Дай Боже силна конкуренция - от това само ще спечелим.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 91
  • Прегледа 15.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Преди да пипнеш iPhone 4S си измий ръцете ако преди това си пипал какъвто и да е продукт на Samsung

• Не видях да се изчиства кеша на браузърите преди теста. Другото, което може да се манипулира е QoS (Quality of service) в настройките на рутъра. Там може да се зададе приоритет за дадено устройство по

• Ако зле проектираната антена, проблемния проксимити сензор, бъгавия хоум бутон, язвите по металния кант и т.н са возия, махагон и тишина...Приемам безусловно съжденията ти! А услугите и екосистемат

Добавени снимки

Публикувано

Ммммм, готина тема. Учудвам се как има толкова непристрастни мнения в този форум. :rolleyes:

Колко да е пълноценен iPhone? През поколение и в коша!:Wink:

Точно това ме дразни. Ма нали трябва нещо да сложат и за др. година.

Иначе да , Галаксито превъзхожда отвсякъде , но...размерите са му твърде големи. Предпочитам 4-ката.

Публикувано

Тъй като имам и двата телефона, мога да кажа, че си в голяма заблуда. Да, SGS2 е с по-голям дисплей, но това за мен е най-голямото му достойнство, а не недостатък. За сметка на това е много по-тънък и много по-лек от iPhone 4. Въобще не усещам, че ми е в предния джоб на дънките, а и не се вижда. При iPhone въобще не е така.

Публикувано

Добре , а големият му размер не е пречка? Мен примерно в джоба като ще го сложа и като седна ще ме ръмби яко.

Публикувано

Прочети пак какво съм написал.

Публикувано

От няколкото ти мнения във форума Венциславе, оставам с впечатлението, че изобщо не четеш какво ти се пише и си спамиш ей така из целия форум за твоята дилема, ios vs. droid?!

Публикувано

Е, нал' тре'е сме фйешън бре? :D

Публикувано

Преди 1 месец и аз смених iPhone 4 с Nexus S, определено имах нужда от някаква промяна, не мога да кажа че единият е по добър от другият, и двата си имат предимства и недостатъци. За сега ми е интересно все още да се позанимавам с нещо по различно, но колко време ще е това не се знае. :naughty3:

Публикувано

Две снимчици с Nexus-а. :)

f2bbed46905e2b05.jpg

6082eed9ebc94358.jpg

Публикувано

Резолюцията е убийствена.

П.П. К'во пушиш бре? :tooth:

Публикувано

Б@х какъв космарлак имаш по ръцете. :tooth:

Публикувано

Откакто е на пазара, сиво Muratti.

Това не е моята ръка, аз имам два пъти повече. :tooth:

П.С. Който правел чи*ии, той нямал косми по ръцете. :D

Публикувано

Кольо е рунтав бре, 3,5 години с айфон :tooth:

Публикувано

Аз затова го и продавам. Този месец съм на червено де@а. :tooth:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Лично мнение .преди 10 дни попаднах на Samsung Galaxy tab 10.1v Хардуера няма да коментирам,но бързината и зареждането на приложения е отчайващо сравнено с ipad 2

Макар и с повече рам ,за графиката на някои игри няма база за сравнение.Плюсовете на андроида ги знаем флаш и много live widget, подреждане на екраните и други.Не съм пристрастен apple фен, имат какво да доразвиват и то много заради ограниченията които налагат.С телефоните не съм си играл но по отношение на таблетите положението е такова няма устройсво като убиец на ipad.Мнението е обективно защото ги сравних на живо. Не хваля продуктите на apple защото лично мен много неща ме дразнят там конкретно в ios устройсвата но бързината им е недостижима за момента.

Публикувано

И какво общо има Galaxy Tab или iPad с тази тема?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой ще подкрепи ли смяната на айфон4 със самсунг галакси с2, че гледам скоро не е писано по темата.

Публикувано

Въпрос на личен избор, нали не очакваш някой да реши какво НА ТЕБ ти харесва? ;)

Да, галаксито ме кефи и не, не бих си дал четворката. Лично мнение.

Публикувано

май ще сменя черната с бяла четворка и готово

:)

Публикувано

Има смисъл ако си сменяш телефоните на по 1-2 месеца. Без да си видял какво ще представлява 5-цата си е доста неразумно действие ..

Публикувано

Простете спама, но първо виж на живо бялата 4-ка и тогава сменяй , защото мен ми се стори като китайско менте в сравнение с черната 4-ка. Лично мое мнение разбира се, но пак ти казвам първо го сложи в ръката си.

Публикувано

Има смисал да го сменящ само ако гледащ кокощки в къщи :Wink:

Публикувано

Че е грозна бялата - спор няма, но не обръщайте темата на "бял или черен", става ли?

Публикувано

Вчера разцъках малко на Galaxy-то, трябва да призная, че ми хареса, то няма как. Най ме изкефи големият дисплей, 4.3 инча, няма такава гъзария. Андроид-а ме дразнеше, ама след 3 години на iOS, няма как, от навик стана начин на живот ха-ха. Ще чакам Apple да направят толкова голям "телевизор", до тогава съм си с 4.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.