Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone is disabled

Featured Replies

Публикувано

Днес ми дадоха един iPhone 3GS да го оправя. Включвам го и какво да видя. На lokscreen-а ми изписва iPhone is disabled - connect to iTunes. Връзвам го към iTunes но ми изкарва следния надпис:

2u8f23q.jpg

За първи път срещам такъв проблем и ще се радвам ако някой ми помогне.

П.П. Телефона е от Англия и се чудя дали не е бил изгубен или откраднат и да е деактивиран от там.

Публикувано
  • Автор

Значи аз не знаех какво му е на телефона и като го включих видях, че няма да се справя сам. Затова и питам...

П.П. Не го знам с коя версия е, не знам дали е ФО или ФЗ, нищо не знам. С f0revast пробвах, но нищо не показва.

Публикувано

Турни го в ДФУ, тегли един къстъм , 4.2.1 примерно и през ъмбрелата му турай рестор , ако не стане , свали актуален 4.3.Х къстъм и давай смело с него !

Публикувано

Вкарай го в DFU, уший му едно костюмче със sn0wbreez 2.7.1 за 4.3.3 и го ресторваш.

П.П. Оп, застъпахме се. :)

Публикувано
  • Автор

Ъмбрелата ми показва, че няма запазени файлове или аз не правя нещо както трябва...

П.П. Ще ли възможно някой да ми даде линк към къстъм 4.3.3 с запазване на стария бейзбанд.

Публикувано

Като натиснеш Save SHSH нищо ли не се случва?

Публикувано
  • Автор

Ами като за начало като пусна ъмбрелата ми изписва това:

dzcsc2.jpg

След това давам да запази и нищо не става. Все си изписва, че нямам запазени.

Публикувано

Това ти го пише защото Скайпа ти работи.

Я ми ела във въпросния :naughty3:

Публикувано
  • Автор

Ако имаш предвид чата, там съм...

Публикувано
  • Автор

Благодарение на Пешо му качихме къстъм 4.3.3 и за голям късмет бейзбанда му е 05.13.04. :tease3:

• 2 години по-късно...
Публикувано

Купих си два iPhone 4s преди два дена ,които са от Англия.Продавача ми каза че са заключени.Единият ми изписва -iPhone is disabled ; connect to iTunes и екрана за набиране на телефони.Като сложа сим карта ми изписва Глобул горе в ляво,но само това. Как да го оправя?

Втория когато поставя сим карта показва ,че има мрежа и wi-fi.Когато го включа се появяват езиците и избера ли English или друг език ми иска да избера държава-регион и когато избера БГ започва да търси Wi-Fi Network,ако е без сим ми казва да поставя сим и до там,но в случая със сим карта избирам дадена мрежа и ми изписва Activate iPhone и Appel ID и парола.На този мога да видя и IMEI и ICCID ,които избирам от долния десен ъгъл от знак въпросителен. :scratch:

Публикувано

Купил си паметници.

Публикувано

Заключени са с iCloud акаунт.

Ако знаеш името и паролата ще ги отключиш :)

Продай ги за части или ги хвърли на боклука :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

Да споделя какво стана :):guitarred: Пълно щастие за сега няма ,но единият го отключиха и работи перфектно(първия който изписваше iPhone is Disabled

),а втория го носих на няколко места и ми го връщаха ,че ставал само за части :mad: .Помъчих се и изкарах екрана във вида в който трябва да се вижда,но до тук.Ударих на греда :yikes:.Когато натисна някоя икона не влизам в нея,а си остава до там.Ако някой знае от тук на сетне как да процедирам МОЛЯЯЯЯЯЯЯ СПОДЕЛЕТЕ! :thinking:

Публикувано

Хората са ти отговорили.. продай го за части.. няма хакер който да е успял да отключи iPhone който е заключен през iCloud.. или поне аз не съм чувал или чел някъде.

Пътят е един.. пишеш ID и парола на предишният собственик който го е заключил и си го ползваш със здраве :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

Слепия, тук никой не говори за iCloud.

Публикувано
няма хакер който да е успял да отключи iPhone който е заключен през iCloud.. или поне аз не съм чувал или чел някъде.

Аз пък чух, че има такъв човек с прозвище @iH8sn0w. Инструментчето се казва r0bf0rdsn0w и скоро ще бъде пуснато.

Съжалявам, че излиза от моята уста, но не издържам да чета повече умни коментари.

zery3uqy.jpg

ubyqe3em.jpg

Публикувано

Хехе, нещо не схващате...

Публикувано

Със сигурност няма да е един който да прави нещо по въпроса :idea: ето тук: www.gadgetwide.com също ,а и да ви кажа гледах клип в който успяха да оправят заключен през iCloud.Много е дълга процедурата но успяха :) ЕТО ГЛЕДАЙТЕ:

А и да кажа само ,че не ми позволяваше през youtube да го гледам и си го пуснах по друг начин :)

Публикувано

Ела да отключиш моя :tooth:

Публикувано

И аз в момента имам 2, заповядай.

Публикувано

След месец,два повече или по малко може и да ви ги оправя :ssshh:

Публикувано

Тия сме ги слушали, дай нещо ново?

Публикувано

Има ново и то от няколко часа :) УРАААААААААААА! Разбит!

iCloud е победен!

Публикувано

Тайна ли е?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.