Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Евентуален GPS fix за бейзбанд 06.15

Featured Replies

Публикувано

Прати на лични някакъв E-mail.

• Отговори 150
  • Прегледа 39.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Попадна ми едно 3Г с ББ 06.15 с неработещ ГПС , та реших да се заиграя с него и ГПС му тръгна, не съм го пробвал още в движение , но го пробвах с две навигаций и то у дома на балкона и ме локализира п

• Здравейте,днес най-накрая успях да си активирам GPS на IPHONE 3GS. Телефона беше фабрично заключен към VODAFONE UK. Трябва ви: 1. Тinyumbrella-4.33.00 2. redsn0w rc16 3. 4.3.3 къстъм Слагате си

• Пробвай! Аз съм с 3гс и съшия бб ГПС-ми работи на мах с програмата Sygic Aura ! А дори 1 стъпка несъм правил от ``Евентуален GPS fix за бейзбанд 06.15`` Пробвай ако имаш късмет ...

Публикувано

Също така файла locationd от usr/libexec.

Имам една лоша новина. Това с показването на снимките на картата не работи. Направих следният експеримент: Изключен всякакъв нет и извадена карта, рестарт на телефона, правене на снимка, рестарт на телефона, слагане на сим карта-снимката не се показва на картата. Започвам да си мисля, че ако не се рестартира телефонът използва някакъв кеш на локацията по ГСМ клетките и оттам взима данните за снимката, затова и моят повторен опит беше неуспешен.

Публикувано
  • Автор

Ето ги файлчета , качени от nyion

Свали

Добре де , не се напрягайте, лека грешка :))

Редактирано от kawabiker

Публикувано

К'ви файлчета??? Отваря ми YouTube с трейлър на Hangover!!!

Публикувано
  • Автор

Оправих ги :)

Стават грешки - казал коня и слязъл от Гойко Митич :tease3:

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Също така файла locationd от usr/libexec. Забрави най-важния файл. ;)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Това пробвано ли е от някой?

Публикувано

Още няма рилийз. Шерифът :) разправя в туийтър че флашва 05.13 с грешки и търси решение за тях, след което ще го пусне официално.

Публикувано
  • Автор

Аз се мъчих да флашвам един 3г преди с някви команди и така го оправих без да искам, че отняма всякакъв ББ :yikes: и повече не беше телефон никога :tooth:

Иначе го постигнах с взимстване от около 15 метода за правене на някви работи по ББ , през терминала директно от телефона . После се мъчих да му качвам оригинални фърмове да си качи нещо, но отказваше категоричо и така си замина тихо тихо от скръбна вест !

Публикувано

След подобна експериментална намеса има само един вариант, хардуерна намеса.

Публикувано

Може ли линк за къстъма, че този не е активен

Публикувано

Момчета някаде четох че ако си със IOS 4.1 и нагоре е по малко верочтно да ти работи GPS-а ,а ако си със по малка версия би трябвало всичко да е наред и GPS-а да работи вие каква слагате

Публикувано

Е, мислиш ли че някой с 4.0.2 ще си качи ББ 06.15?

П.П. Съвет към всички с ФЗ: решавайте бързичко какво ще си слагате, защото всичко сочи че иде краят на инсталациите със запазени shsh.

Публикувано

За под 5 като операционна няма да има проблем за връщане , но за 5 и нагоре , ще бъде като с бейзбандите.

Иначе ,да говори се , че ако върнеш на 3 или 4.0.1 или 4.0.2 , и си с 6.15 тръгвал понякога гпс-а, но аз лично сигурно 10-тина такива съм пробвал и на никой не му е тръгвал гпс-а реално. За това не се надявай на тоя вариант.

Публикувано
  • Автор

Аз пък да Ви кажа , тези с 06.15 са си с фабрично отключени телефони направо , аз ако имах под ръка такъв, нямаше да го забавя ама изобщо, направо на 5.0 и това е ! То за този ББ, отключване ще има завинаги дет се вика така или иначе , така че .........

Публикувано

Аз това много пъти съм го казвал. Няколко такива съм продал и на купувачите съм им казвал, че реално имат фабрично отключен телефон с не работещ GPS.

Публикувано

Що бълвате глупости??? А, ако няма ултрасняг за дадена версия на фърма, к'во пра'йм? Чукаме го от бюрото, па ега захапе?

Публикувано

След всички коментари които прочетох , в главата ми стана пълна каша , относно тези процедури за подкарване на GPSа . Имам само един въпрос , който е към старите , напатили колеги и към администраторите . Аз с моя Iphone 3GS 4.1-ФЗ 6.15.00 , който работи отлично , с изключение на GPS (който много ми трябва по принцип) , има ли смисъл да направя всички тези стъпки? Има ли шанс да оплескам пейзажа ? И има ли по сигурен начин за подкарване на GPSa ?

Просто като цяло дали може една препоръка от някой който се е занимавал с този вид Iphon-и ? :unsure:

Публикувано

Пробвай! Аз съм с 3гс и съшия бб ГПС-ми работи на мах с програмата Sygic Aura !

А дори 1 стъпка несъм правил от ``Евентуален GPS fix за бейзбанд 06.15``

Пробвай ако имаш късмет ... :)

Редактирано от boraka

Публикувано

Я, си спри интернета, да видиш колко точно ще те навигира? Няма да е на мах, а на мин. Като пиян моряк :tooth:

Публикувано

За по-достоверно извади сим картата, изключи безжичния интернет и рестартирай телефона и тогава виж дали ще работи на мах.

Публикувано

Хайде сега всички със неработещи GPS-и да направят следното нещо за проба

лесно е изкарайте си картата спрете интернета

след което сложете AutoLock на никога за да не се зключва телефона

от там отиваме на Reset Network Settings и чакаме телефона да се рестартира

след рестарта отворете някоя програма Sygic примерно и изчакайте споделете резултата във форума

а да и да не се пробвате вътре във някоя къща

при мен май така тръгна но следват проби :rolleyes:

Публикувано

Пробвай с ТомТом и ще повярвам.

Публикувано

А wifi спря ли? Не се пробва със сиджик,a s igo или томтом или motionX gps.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.