Публикувано Октомври 16, 200916 гд Ами докато позеленялите (от яд :mrgreen: ) не са делнали темата да се включа и аз. Дъщеричката ми: и аквариума ми: с бели африкански жабки в него (не само):
Публикувано Октомври 16, 200916 гд Най накрая да стигна до компютър. Аз предложих темата за "слънцата" и още не съм постнал снимки. :redface: Ето:
Публикувано Октомври 16, 200916 гд bombastyk как така всички имате момиченца на почти еднаква възраст и всичките са мега яки ?
Публикувано Октомври 16, 200916 гд uncivilized те хората са си го казали на кои мъже им се ражда момиче, а naidenoff е с две.
Публикувано Октомври 16, 200916 гд P.S: bombastyk как така всички имате момиченца на почти еднаква възраст и всичките са мега яки ? Нали знаеш приказката за художниците А по-голям художник в тоя форум от теб няма Така че приготвяй четките и ......... :rolling: :redface: p.s надявам се vilkim да има чувство за хумор :razz:
Публикувано Октомври 16, 200916 гд хахахах BUSTED :kisscheek: явно трябва да топна четката в боичките :adore: P.S: bombastyk аз за никъде не бързам ама само зор ми дават
Публикувано Октомври 16, 200916 гд Аз не ти давам зор. Поне на 30 (като bombastyk)трябва да си/сме..Ние само котки и кучета ще постваме на това време в тази темичка Deal?
Публикувано Октомври 16, 200916 гд Е какво общо има женитбата :question: Аз като се ожених на 20 години ( алеле майко, направо съм си за ...) да не би да съм за пенсия :think:
Публикувано Октомври 16, 200916 гд Аз не мисля, че годините имат някакво значение. Аз също съм се омъжила на 20, добре де на 21, и к'воооо???? Чувствам се супер и ми е много готино. :admire: :blonde: :laundry: :mop: :smileyflower:
Публикувано Октомври 16, 200916 гд Мойте най-искрени благодарности за подкрепата :thumbup: Може да сме били млади, но не и глупави Не съжалявам за нищо.Имам си прекрасно семейство и приятели
Публикувано Октомври 16, 200916 гд То не става само с четка, трябва и акъл Къв' акъл, бе, то ако е въпрос на мъжки акъл, нямаше въобще да има прираст на населението...особено в определени сезони...
Публикувано Октомври 16, 200916 гд Това е моят котарак - Хари. Много е сладък,нали? Нямам други негови снимки, тъй като още не съм ги качила от харда на Ради. На моят бал П.С. : Цветенце, аз мислех, че сте си гаджета с LUBECA :eek: Много сте сладки Вие сте си истинско семейство!!!
Публикувано Октомври 16, 200916 гд Котката във фурната, жената да отива за още бира и купона да продължава да нема после " Пепи,що тая бира е топла.Докога ще ме цакат мене с топла бира" :neener: :rofl: edit: Cvetence странно но и аз съм останал с впечатление че сте семейство. абе нещо съвсем ме объркахте :mrgreen:
Публикувано Октомври 16, 200916 гд Те са, та са и женени Чак сега го разбрах аз това. Много яко! Поправете ме ако съм объркала и не съм разбрала
Публикувано Октомври 16, 200916 гд Многооо яко! Я постнете снимки от сватбата, ако не е нахално, разбира се
Публикувано Октомври 16, 200916 гд LUBECA какво да очакваш от жени, освен да те объркат :tease: Значи все пак съм бил в правилна насока
Публикувано Октомври 16, 200916 гд uncivilized, така, като гледам, май няма да устискаш до 30... vilkim май вече е скроила.....шапката
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате