Grievous Публикувано Юни 19, 2011 Публикувано Юни 19, 2011 От днес в Cydia! Homescreen Settings ви позволява лесен достъп до всички настройки на началния екран, като ги превръщат в икони. Това може да направи с настройките от приложения / модове в следствие на Jailbreak, както и стандартните приложения от AppStore! Цената му е $1.99 и може да се закупи от репото на BigBoss. Клипа дава реална представа за какво иде реч. Homescreen Settings 0.96-83 1 Цитирай
Serengeti Публикувано Юни 19, 2011 Публикувано Юни 19, 2011 Ей аз исках да го пусна!!!Има го в HYI!!! BTW имам нов скин на форума-10x Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 Пробвах да направя шорткът на WiFi с вече инсталиран WiFi Booster, но приложението крашва, изтриват се иконите от Settings на приложенията от Сидиа. Нещо не се разбират, поне при мен. Закупени са?! Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 Пиши на Лимнеос, отзивчив е. Преди година имах проблем със SBR и той го нагласи за ден и половина. Цитирай
Pencheff Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 Предупреждавам ви че програмата по свои думи е"оптимизирана" за iOS 4.3.x и функционалността и в най-добрия случай е ограничена, а в по лошия - Cydia ще ви иска да я трие Цитирай
Grievous Публикувано Юни 20, 2011 Автор Публикувано Юни 20, 2011 Works on all iOS 4 versions and also on upcoming iOS 5. Цитирай
Pencheff Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 Добре бе пич, инсталирал съм я на 4.2.1, казвам ти какво съм видял аз от лични наблюденя и ти казвам и програмата какъв MSG ми извади, обясни ми защо ме апострофираш по този ненужен начин? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 Пенчев, пишеш глупости. Не знам какво си чел и къде, но предният ти пост е несъстоятелен. Не знам какъв "MSG" ти е извадила(тук пишем на български), но не се ли замисляш че грешката е в твоя телевизор? Цитирай
Pencheff Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 ОК. Бавничко ще обясня. Инсталирах приложението на 4.2.1. Още при първото стартиране на приложението, самото приложение ми изписа СЪОБЩЕНИЕ че е оптимизирано за 4.3.x и ще ми работи с ОГРАНИЧЕНА функционалност. И ми липсваше опцията да добавя shortcut към 3G, Cellular Data и Location Services, което ми беше основното желание към апликация от този вид. Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 На мен пък ми крашва когато искам да се свържа към Wi-Fi мрежа от шорткъта!Телефона се респрингва!Ползвам версията от по-горния линк! Цитирай
NBT Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 Аз съм с 3G с 4.1 и е същата работа при мене. Може би това съобщение излиза на фирм по-малък от 4,3,3 защото и на мене ми го показа. Цитирай
Pencheff Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 Респринговете, крашовете и т.н. са породени от това че използвате и други приложения които пипат по един или друг начин Wi-Fi. Изказването ми важи само за 4.2.1, като на всеки друг FW може да се дължи на "ограничената функционалност" Цитирай
NBT Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 С Lockinfo (оригиналното) при мен работи без проблем, няма никакви крашове. Просто не мога да извадя 3G и Bluetooth но това си е от версията на FW-a.Версията на програмаа съм я свалил от Sinful repo 1 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 Homescreen Settings 0.96-83 What's new:- Added iOS5 support - Fixed several bugs Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.