Публикувано Юни 19, 201114 гд От днес в Cydia! Homescreen Settings ви позволява лесен достъп до всички настройки на началния екран, като ги превръщат в икони. Това може да направи с настройките от приложения / модове в следствие на Jailbreak, както и стандартните приложения от AppStore! Цената му е $1.99 и може да се закупи от репото на BigBoss. Клипа дава реална представа за какво иде реч. Homescreen Settings 0.96-83
Публикувано Юни 19, 201114 гд Ей аз исках да го пусна!!!Има го в HYI!!! BTW имам нов скин на форума-10x
Публикувано Юни 20, 201114 гд Пробвах да направя шорткът на WiFi с вече инсталиран WiFi Booster, но приложението крашва, изтриват се иконите от Settings на приложенията от Сидиа. Нещо не се разбират, поне при мен. Закупени са?!
Публикувано Юни 20, 201114 гд Пиши на Лимнеос, отзивчив е. Преди година имах проблем със SBR и той го нагласи за ден и половина.
Публикувано Юни 20, 201114 гд Предупреждавам ви че програмата по свои думи е"оптимизирана" за iOS 4.3.x и функционалността и в най-добрия случай е ограничена, а в по лошия - Cydia ще ви иска да я трие
Публикувано Юни 20, 201114 гд Добре бе пич, инсталирал съм я на 4.2.1, казвам ти какво съм видял аз от лични наблюденя и ти казвам и програмата какъв MSG ми извади, обясни ми защо ме апострофираш по този ненужен начин?
Публикувано Юни 20, 201114 гд Пенчев, пишеш глупости. Не знам какво си чел и къде, но предният ти пост е несъстоятелен. Не знам какъв "MSG" ти е извадила(тук пишем на български), но не се ли замисляш че грешката е в твоя телевизор?
Публикувано Юни 20, 201114 гд ОК. Бавничко ще обясня. Инсталирах приложението на 4.2.1. Още при първото стартиране на приложението, самото приложение ми изписа СЪОБЩЕНИЕ че е оптимизирано за 4.3.x и ще ми работи с ОГРАНИЧЕНА функционалност. И ми липсваше опцията да добавя shortcut към 3G, Cellular Data и Location Services, което ми беше основното желание към апликация от този вид.
Публикувано Юни 20, 201114 гд На мен пък ми крашва когато искам да се свържа към Wi-Fi мрежа от шорткъта!Телефона се респрингва!Ползвам версията от по-горния линк!
Публикувано Юни 20, 201114 гд Аз съм с 3G с 4.1 и е същата работа при мене. Може би това съобщение излиза на фирм по-малък от 4,3,3 защото и на мене ми го показа.
Публикувано Юни 20, 201114 гд Респринговете, крашовете и т.н. са породени от това че използвате и други приложения които пипат по един или друг начин Wi-Fi. Изказването ми важи само за 4.2.1, като на всеки друг FW може да се дължи на "ограничената функционалност"
Публикувано Юни 20, 201114 гд С Lockinfo (оригиналното) при мен работи без проблем, няма никакви крашове. Просто не мога да извадя 3G и Bluetooth но това си е от версията на FW-a.Версията на програмаа съм я свалил от Sinful repo
Публикувано Януари 31, 201214 гд Homescreen Settings 0.96-83 What's new:- Added iOS5 support - Fixed several bugs Линк
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.