LUBECA Публикувано Април 27, 2011 Автор Публикувано Април 27, 2011 Уникален е!!! И с тези 700 кавали..... махни Цитирай
LUBECA Публикувано Май 4, 2011 Автор Публикувано Май 4, 2011 Новото Ferrari FF Автомобилът наистина е нетипичен за Ferrari. Това е първият сериен автомобил на марката с такава форма на купето, предно разположен V12 двигател, 2+2 места и задвижване на четирите колела. Формите на Ferrari FF са дело на Pininfarina и са осъществен под ръководството на шеф-дизайнерa на Ferrari – Flavio Manzoni. Моделът е конструиран върху изцяло ново шаси с голямо междуосие, като разполага с четири пълноразмерни места и голямо багажно пространство. Задвижването към четирите колела е поверено на системата 4RM, за която се твърди, че има тегло с около 50% по-ниско от това на конкурентните системи за задвижване на четирите колела. 4RM праща 100% от силата на двигателя към задните колела, но при необходимост, част от нея се пренасочва към предния мост. Разпределението на масите в съотношение 47 / 53 в полза на задния мост. Двигателят е V12 с обем 6.25 литра и генерира с 650 к.с. при 8000 об/мин и 683 Нм при 6000 об/мин. Средното потребление на гориво е в рамките на 15.4 л/100 км, а вредните CO2 емисии – 360 гр/км. Ускорението от място до 100 км/ч. отнема само 3.7 секунди, а максималната скорост на движение прехвърля 330 км/ч. Общото тегло на колата е само 1790 килограма, а багажникът предлага обем от 450 литра, който при сгъването на задните седалки достига – 800 литра. Размерите на возилото са почти идентични с тези Ferrari 612. Основната разлика се изразява във височината, която при FF разполага с 30 мм повече. Ferrari FF също така превъзхожда своя предшественик с повече сила (с около 16%), по-малко вредни емисии (с около 23%), по-динамично ускорение (с 0.4 сек), по-висока максимална скорост на движение (с около 16 км/ч) и по-ниско общо тегло (с около 50 килограма). Източник: http://www.him.bg Цитирай
LUBECA Публикувано Май 11, 2011 Автор Публикувано Май 11, 2011 Днес Jaguar обяви решението си да пусне в производство впечатляващата си концептуална разработка C-X75. Легендарната компания ще предложи на пазара само 250 нейни представителя, всеки на цена от 700 000 до 900 000 британски лири. Серийната версия на Jaguar C-X75 ще бъде с хибридно задвижване, като от компанията споделят, че очакват изключителна горивна икономичност и нива на СО2 емисии от под 99 грама на километър. Благодарение на системата си задвижване на четирите колела (от ДВГ и два електромотора), суперспортният C-X75, който ще може да изминава по над 50 километра в чист електрически режим, ще бъде в състояние да се ускори от 0 до 96 км/ч за по-малко от 3 секунди, от 0 до 160 км/ч за по-малко от 6 секунди и да развие максимална скорост на движение от над 320 км/ч. Jaguar C-X75 ще бъде разработен в сътрудничество с Williams F1. Източник: http://auto-press.net/ Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Новото M5 по време на изпитания, все още с камуфлаж Цитирай
LUBECA Публикувано Май 27, 2011 Автор Публикувано Май 27, 2011 Aston Martin представи официална информация за новия спортен автомобил V12 Zagato. Прототипът е създаден в чест на 50-годишнината от съвместното сътрудничество между Aston Martin и италианската дизайнерска къща Zagato. Новата уникална разработка беше представена на 21 май по време на дизайнерското изложение Concorso d´Eleganza Villa d´Este край езерото Комо. Изграден на базата на V12 Vantage, автомобилът идва с изцяло ново алуминиево шаси и ръчно изработени панели. Под предния капак е монтиран шестлитров 12-цилиндров двигател с мощност 510 к.с. и максимален въртящ момент 570 Нм, комбиниран с шестстепенна роботизирана скоростна кутия. Британският производител вече потвърди, че V12 Zagato ще бъде произвеждан серийно и ще струва около 200 000 паунда. 2 Цитирай
BANNN Публикувано Май 27, 2011 Публикувано Май 27, 2011 BMW 328 Hommage - убийствен концепт, който никога няма да карате По случай своята 75-та годишнина на своя знаменит спортен автомобил BMW 328 култовата автомобилна компания създаде великолепен концепт с название BMW 328 Hommage. Возилото е с убийствен дизайн, двуместно е и работи с 3-литров шестцилиндров двигател. За BMW 328 напомнят вертикалните прорези на решетката на радиатора и алуминиевите джанти. Салонът е изработен от кожа и алуминий, а на контролния панел ще откриете ретро часовник и хронометър, които всъщност представляват два апарата iPhone. Благодарение на използваните въглеродни нишки и армирана пластмаса, моделът тежи не повече от 780 кг. Концептът има един единствен недостатък - той никога няма да бъде пуснат в масово производство. Този пост беше повишен в статия Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 27, 2011 Публикувано Май 27, 2011 И по-добре че няма да го произвеждат серийно Ужасен е Цитирай
tonygti Публикувано Май 27, 2011 Публикувано Май 27, 2011 Верно е ужасно... И за какво ги правят тия "космически кораби" като няма да се пуснат в производство... Цитирай
Alxx® Публикувано Май 27, 2011 Публикувано Май 27, 2011 За имидж брато, за имидж... Любе, разочарован съм от Астън-а, кажи че не е истина: има купчина елементи, наложили се като типични в дизайна на други марки. Линията на стъклата и покрива(без "бомбетата")е същата като в Koenigsegg cc, стопове и вентилация в калниците ала Ferrari...излагация! Еб@ти "униката". Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 2, 2011 Публикувано Юни 2, 2011 Обяснението е елементарно : Виетнамката беше натопила въздуховода, а УАЗ-ът е с мофициран такъв - отворът му е над покрива. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 5, 2011 Публикувано Юни 5, 2011 03.06.2011-та, аерогара София: GumBall 3000 Rally Два дни преди това, ми се стори че видях един Астън с такива стикери на околовръстното, ама реших че съм се подвел. Стори ми се странно: английска кола, с английски номер и с ляв волан , отдалече не си личаха стикерите. П.П. Познайте кой(я) беше зад волана? Любезно ме помоли да не я снимам. Цитирай
Blurry Публикувано Юни 5, 2011 Публикувано Юни 5, 2011 Два дни преди това, ми се стори че видях един Астън с такива стикери на околовръстното, ама реших че съм се подвел. На 1 юни им беше последния чек пойнт от състезанието преди финала в Истанбул. Мисля, че не ти се е привидял Астън Мартин, защото имаше един, и то какъв - One 77. Жалко, че не успях да снимам и Бугатито пред Александър Невски. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 7, 2011 Публикувано Юни 7, 2011 Тони, ще ти се пръсне любопитката май. Пробвай списъка на пилотите в гугъл Любезно ме помоли да не я снимам Цитирай
adept Публикувано Юни 9, 2011 Публикувано Юни 9, 2011 Само на мен ли Chrome ми се оплаква като отворя темата, че страницата съдържа Malware? Реве, че има съдържание от testdrive.bg, който е листнат в лошия списък. Мисля, че снимките оп пост #569 са виновника Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 13, 2011 Автор Публикувано Юни 13, 2011 Май други нямат подобен проблем. Аз съм с Мозила и IE и нямам подобни грижи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.