tonygti Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Някой ползва ли тази програма? Аз от 2 дена си я сложих и много ми харесва, но много ми забавя телефона. Като слайдвам между страниците и ми засича понякога. Кажете мнения. CallController 3.0 За да активирате, просто натиснете Crack Me/Activate/CRACK ME NOW. Трябва сте свързани чрез WiFi или 3G да бъде изтеглен лиценза. http://www.youtube.com/watch?v=n-gw5e9rErg Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Какво прави тази програма? Kонтрол над повикванията? Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 22, 2009 Автор Публикувано Октомври 22, 2009 Разклати при повикване и други такива неща. Много ми харесва, но прави мизерии... Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Mерси за информацията :razz: Цитирай
Jorky_pld Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Предлагам ти да си сложиш: mCoolPhone Върши ми същата работа и не засича телефончето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Цитирай
WoLF™ Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 Но няма кракната версия за 3.0 и нагоре версии Ти си с 2.2.1 и там си върви перфектно Вариянта за версии над 3.0 е само CallControler, които при мен не прави никакво проблеми! Цитирай
Jorky_pld Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 Абе вeче с 3.0 и ми върви перфектно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Няма засичане , няма дявол... :mrgreen: Цитирай
alfanasko Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 ще я изпробвам че тази mcoolphone нещо ми забива Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 23, 2009 Автор Публикувано Октомври 23, 2009 CallControler ми е насичала, защото съм бил със старата версия, която не е оптимизирана за 3.x.x OS. Сложих новата версия и се държи добре за сега, но е със 7-дневен trial. Има ли я вече кракната? Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 Добави си репото на http://heaveniphone.com/cydia и може да си я дръпнеш от там Cracked. Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 23, 2009 Автор Публикувано Октомври 23, 2009 Кракната, но пак е версия 0.1. Аз обаче мисля, че разбрах с коя програма се кара - Backgrounder. Цитирай
alfanasko Публикувано Ноември 3, 2009 Публикувано Ноември 3, 2009 Да попитам как се добавят тези репо-та че нещо не мога да загрея Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 3, 2009 Публикувано Ноември 3, 2009 И следващият път-търсачката моля! viewtopic.php?f=7&t=152 Цитирай
bobbyggx Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Тази програмка е до известна сетепен безполезна, защото черпи информацията от Recent, която след определен период се затрива. Не можеш да си следиш примерно колко си говорил през последният месец и да видиш колко точно МТел, Глобул или Виваком са ти маназали кънките. Аз главно за това исках да използвам приложението, но видиш ли, няма да свърши работа. Цитирай
energy79 Публикувано Ноември 23, 2009 Публикувано Ноември 23, 2009 Добави си репото на http://heaveniphone.com/cydia и може да си я дръпнеш от там Cracked. Дръпмах я от http://heaveniphone.com/cydia което ми даваш но не работи не се показва иконката на програмата горе до батерията тоест не е активна и рестартирах не става като вляза в настройките и е на "оn" не работи като разклатя Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Последите двама току–що си спечелиха наказание да направят 100 пъти copy/paste в Notepad с обещанието: "Аз веднага ще прочета и наизустя Разделът с правилата на форума, и няма да пиша неграмотно, да спамя(да флудя, да творя офтопик и пр.), като задавам идиотски въпроси повече където и да е било в този форум", след което са свободни да си ходят, като имат предвид, че при следваща проява ще получат ярко оранжев картон... Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 30, 2009 Автор Публикувано Ноември 30, 2009 Не! Все още няма нормално работеща версия. Аз много съм и навит на програмата, но... Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 30, 2009 Публикувано Ноември 30, 2009 (редактирано) Я опитайте 1.0: Редактирано Май 11, 2010 от Grievous Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 30, 2009 Автор Публикувано Ноември 30, 2009 Ууу не съм знаел, че има 1.0, сега ще тествам и ще кажа... Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 30, 2009 Публикувано Ноември 30, 2009 Поправка - това е .plist файл с който трябва да замените оригиналния в папката на call controler 1.0 която сте изтеглили от сидиа(там е трайъл). Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 30, 2009 Автор Публикувано Ноември 30, 2009 Това е, че в Cydia намирам само версия 1.5 и кракната 0.4. Тоя plist файл да не прецака нещо ако се сложи на 1.5? edit: Замених plist файла във версия 1.5, но без ефект. Явно си е само за 1.0. Цитирай
rusid Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 дръпнах си кракнатата версия 0.4, но много ми забавя.. прелистването на страниците, писане на смс-и, търсенето.. въобще всичко.. иначе като функционалност работи на 100% и без никакви проблеми, но я ползвах точно 1 ден и я махнах, защото не мога да търпя това забиване, да беше уиндоус - да, но на мак ос.. не мога да го търпя Sladichuk: Или в следващите 15 мин. оправи поста си по правилата за грамотно писане, или стъпваш на пътечката към оранжевото помещение... Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 CallControler 3.0 What's new:* Fix for iPhone 5 screen touch points * iOS 6.X Compatible Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.