Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

CallController

tonygti

Recommended Posts

Публикувано

Някой ползва ли тази програма? Аз от 2 дена си я сложих и много ми харесва, но много ми забавя телефона. Като слайдвам между страниците и ми засича понякога. Кажете мнения.

CallController 3.0

Свали

За да активирате, просто натиснете Crack Me/Activate/CRACK ME NOW.

Трябва сте свързани чрез WiFi или 3G да бъде изтеглен лиценза.

62a0652ade6e1220.png

acf0d36d8c0b8452.png

http://www.youtube.com/watch?v=n-gw5e9rErg

Публикувано

Какво прави тази програма?

Kонтрол над повикванията? :rolleyes:

Публикувано

Разклати при повикване и други такива неща. Много ми харесва, но прави мизерии...

Публикувано

Предлагам ти да си сложиш: mCoolPhone Върши ми същата работа и не засича телефончето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Публикувано

Но няма кракната версия за 3.0 и нагоре версии :) Ти си с 2.2.1 и там си върви перфектно

Вариянта за версии над 3.0 е само CallControler, които при мен не прави никакво проблеми!

Публикувано

Абе вeче с 3.0 и ми върви перфектно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Няма засичане , няма дявол... :mrgreen:

Публикувано

CallControler ми е насичала, защото съм бил със старата версия, която не е оптимизирана за 3.x.x OS. Сложих новата версия и се държи добре за сега, но е със 7-дневен trial. Има ли я вече кракната?

Публикувано

Кракната, но пак е версия 0.1. Аз обаче мисля, че разбрах с коя програма се кара - Backgrounder.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Тази програмка е до известна сетепен безполезна, защото черпи информацията от Recent, която след определен период се затрива. Не можеш да си следиш примерно колко си говорил през последният месец и да видиш колко точно МТел, Глобул или Виваком са ти маназали кънките. Аз главно за това исках да използвам приложението, но видиш ли, няма да свърши работа. :biggrin:

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
Добави си репото на http://heaveniphone.com/cydia и може да си я дръпнеш от там Cracked. :(

Дръпмах я от http://heaveniphone.com/cydia което ми даваш но не работи не се показва иконката на програмата горе до батерията тоест не е активна

и рестартирах не става

като вляза в настройките и е на "оn"

не работи като разклатя

Публикувано

Последите двама току–що си спечелиха наказание да направят 100 пъти copy/paste в Notepad с обещанието: "Аз веднага ще прочета и наизустя Разделът с правилата на форума, и няма да пиша неграмотно, да спамя(да флудя, да творя офтопик и пр.), като задавам идиотски въпроси повече където и да е било в този форум", след което са свободни да си ходят, като имат предвид, че при следваща проява ще получат ярко оранжев картон...

Публикувано

Не! Все още няма нормално работеща версия. Аз много съм и навит на програмата, но...

Публикувано (редактирано)

Я опитайте 1.0:

Свали

Редактирано от Grievous
Публикувано

Ууу не съм знаел, че има 1.0, сега ще тествам и ще кажа... :biggrin:

Публикувано

Поправка - това е .plist файл с който трябва да замените оригиналния в папката на call controler 1.0 която сте изтеглили от сидиа(там е трайъл).

Публикувано

Това е, че в Cydia намирам само версия 1.5 и кракната 0.4. Тоя plist файл да не прецака нещо ако се сложи на 1.5? :biggrin:

edit: Замених plist файла във версия 1.5, но без ефект. Явно си е само за 1.0.

Публикувано

дръпнах си кракнатата версия 0.4, но много ми забавя.. прелистването на страниците, писане на смс-и, търсенето.. въобще всичко.. иначе като функционалност работи на 100% и без никакви проблеми, но я ползвах точно 1 ден и я махнах, защото не мога да търпя това забиване, да беше уиндоус - да, но на мак ос.. не мога да го търпя :Wink:

Sladichuk: Или в следващите 15 мин. оправи поста си по правилата за грамотно писане, или стъпваш на пътечката към оранжевото помещение...

• 3 години по-късно...
Публикувано

CallControler 3.0

What's new:

* Fix for iPhone 5 screen touch points

* iOS 6.X Compatible

Линк

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...