Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Кулинарна тема (за чревоугодници)

Featured Replies

Публикувано

Да наистина,аз май само за пилешко не го ползвам.

• Отговори 1.6k
  • Прегледа 174.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Започвам с обезкостяването, като оставям бутчетата за друго ястие. От костите и бутчетата правя бульон, а месото от бутчетата с ориз. В един тиган слагам малко зехтин и чесън, към които добавям о

• Вече съм си в София и започнаха вечерите с приятели За студено предястие бях направил "бонбони" от прошуто, пълнени с микс от синьо сирене, крема сирене и фурми. Отделят се костилките на фурмит

• Аз си ги взех от amazon.de, защото там бяха най-изгодни към момента: 1. Steba SV 1 Precise "Sous-Vide Garer" Profi-Garmethode mit Vakuumierbeutel im Wasserbad - € 129.56 2. Foodsaver FSFSSL3840-050

Добавени снимки

Публикувано

Дебна Джони точно заради методите на готвене, които ще ми спестят окрехкотителите. Мразя химия в храната, макар, че спасение често няма.

Публикувано

Те говорят за хардуерен окрехкотител.

Публикувано
thumb_1091.jpg
Публикувано

Мерси, ама на мен ми прозвуча като добавката :) Тоя от шота е задължителен.

Публикувано

Точно хардуерен:573afa33d3e899fd5cf8e64202147dfd.jpg

Това за домашна употреба,Джони ще покаже нещо професионално.Супер полезен.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

От много ерме се каня да си купя такъв. Я ми кажете откъде да си направя коледен подсрък. Тъкмо си купих прекрасен чугунен грил тиган :))

Публикувано

Тези с химията не ги поглеждам. Имат сертификати, но пак им нямам вяра. Майката му е хардуерен окрехкотител с колкото може повече ножове. Другият вариант е слоукукър или sous vide.

Публикувано

От много ерме се каня да си купя такъв. Я ми кажете откъде да си направя коледен подсрък. Тъкмо си купих прекрасен чугунен грил тиган :smile:)

http://www.enikom-m....get.html?page=5

На пръв поглед-става.

Публикувано

Екстра е!

Публикувано

В eBay има двойно по-евтини със задоволително качество.

Публикувано

Моят е горе-долу за същите пари,но с оглед на ползването му е екстра качество(струваше ми 19$-45 ножа).

Публикувано

Аз също съм с Victor, но моят е с 51 ножа.

Victor Premium Professional Meat Tenderizer 51 Stainless Steel Blade. 3 rows of 17 blades

4d395da9abada.jpg

Публикувано

Малко пилешка пастърма ;) Скоро ще е готова :)

28382082ba050e0491276fa6fc0747f4.jpg

Публикувано

Закъсняваш,аз почети изядох първата партида!

7792701R.jpg

7792700e.jpg

Публикувано

Вие не сте хора, бе...

Публикувано

Сега и начина на приготвяне, ако напишете :)

Публикувано
Закъсняваш,аз почети изядох първата партида!

Оххх... Да ти кажа от пилешко само дето не кукуригам още :) Имам от това целогодишно :)

Публикувано

Аз съм по-скромен. По това време на годината взимам парче рибица около килограм, килограм и нещо. 26-30 часа в морска сол, след което виси на терасата 5-6 дни и готово за ядене. Може да се овъргаля в чубрица преди да се постави да съхне. Може и в лют червен пипер, но аз лично не си падам по лютото. Ето снимки от миналата година. Като ми намалее парчето и зареждам ново:

3099c145bbcdc46c.JPG48c545dc5323a1c5.JPG

Публикувано

Със снимките слагайте и адресите, да идваме да дегустираме, че ми потекоха лигите направо ;-)

Публикувано

Почти като рецептата на Asen_70,само че:

6-7 часа в морска сол,след това потапям във вряла зелева чорба за не повече от 2 минути.Подправки червен,черен пипер сол,чубрица.На третия ден се започва.Става и лятото в хладилник.

П.п.За Деси-Гео Милев...:)

Публикувано

Съседи сме, идвам ;-)

Публикувано

pepo1919 - Asen_77

gorgior - не съм забелязал чак 40% да заминават, но да речем че едно парче правя на месец, а и все пак ядем и други неща ;)

Публикувано

Пилешкото месо седи два, три дни в сол и захар, около 500 грама на 10 килограма месо. Прави се смес от червен пипер, чимен, черен пипер, бяло вино и с нея се намазва филето обилно. Закача се да съхне. Резултата е сухо, но много меко и крехко месо. Ще покажа резултата скоро.

Отива 40% ако го оставиш да стане чироз, да!

Публикувано

Гледам нашите готвачи прилагат още една хитрина при сушените мезета. Изчаквате да се изсушат до етап, в който са ви любими за кунсумация, след което вакуумирате и прибирате в хладилника. Ако искате може да ги сложите и във фризера за по-дълго съхранение.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.