Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

За сега няма.

• Отговори 107
  • Прегледа 34,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ами... твоите приятели може да нямат, моите може да имат. Но това не е важно. Колко от твоите приятели имат смартфони и седят с постоянно включен скайп, особено ако са с андроид. iMessage е приятна не

• Абе, вие пускали ли сте Skype на iPhone-а си някога? Защото аз всеки път като го пусна трябва да изчакам 5 минути да ми зареди всички контакти (които са около 80-90, т.е. нормално количество), 5 мину

• Фанатици вика Верно ти се спи май... Хората му предлага Джип (това е примерно Джеко) и му слагат безплатно 4х4, той вика за кво мие 4х4, в нашето село асвалт имаме

Добавени снимки

Публикувано

Някой да има проблем с iMessege , когато изпрати съобщение му седи на статус "Not Delivered" ? Четох ,че това било доста масов проблем.

Публикувано

Има го този момент, макар и не винаги, но се получава само ако пращаш към ID телефонен номер. Ако ID-то е e-mail няма проблем.

Публикувано

ID-то ми е тел. номер и пращам и получавам от раз. На жена ми също е на номер и нито праща нито получава. Аз съм с джейл а тя без.

Публикувано

Доста странно ! Четох из доста сайтове всякакви оплаквания от ФО ;ФЗ ; с джейл ; без джейл , и никъде нямаше ясно описан и 100 процентов фикс.Дано скоро излезе някакво становище по въпроса.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

И при мен същия проблем,смених ИД на мейл и пак същия проблем.Не работи аймеседжа.

Публикувано

Всичко си работи повече от добре и с ИД телефон, и с ИД имейл.

Публикувано

Вече има iMessage за Mac: http://www.apple.com/macosx/mountain-lion/messages-beta/

Хубавото е, че предоставя една полезна функция - изпращане на файлове м/у mac и iPhone/iPad безжично, лесно и бързо. Просто инсталирайте и си пратете съобщение (на себе си). drag-n-drop на файлове работи. Снимки, видео, текстови файлове... Всичко, което се отваря през мейл/сафари се отваря и тук. А файловете, които не се поддържат, си ги отваряте през ifile във var/mobile/library/sms/attachments ;)

Публикувано

Има и други благини ;)

screenshot20120221at447.png

Публикувано

Даммм

post-63-0-38700800-1329839157_thumb.png

Публикувано

Изисква 10.7 и нагоре.

Публикувано

За да сме точни > 10.7.3 :smile:

Публикувано

Явно ще трябва да си купя новият лъв.

Публикувано

Аз го имам купен, мога да го "пусна от клетката" :smile:

post-8-0-29722900-1329848283_thumb.png

Публикувано

Да се обадя и аз, но дали може да се подкара и на 10.6 ?

Публикувано

Ти май не четеш 2-3 поста над теб...

Публикувано

Прочел съм цялата тема няколко пъти, затова не питам "Коя версия ми трябва" а питам "Дали може да се подкара" следователно знам че не може по дефолт за това питам.

Публикувано

Аз, Мак новобранеца, си го качих в петък....май :)

А принципно, като излезне новата версия, няма да е ъпдейт, а purchase, така ли?

Не че ми дреме и няма да си я купя, ама ми е интересно :)

Публикувано

Лъва си го има отдавна изваден от клетката по повечето тракери. На стария ми мак го качих без проблем, ъпдейтва си се и всичко е точно. Предполагам че и с планинското му братче ще стане същото. Няма да ме накарат за малко лустро и няколко приложения да дам 70$. Всяка година така няма да я бъде. По-скоро да видим дали с него ще пуснат и някой тъничък макбук про :smile:

Публикувано

Ако някой има проблем с изпращането и получаването на съобщения през iMessage & FaceTime на Mac OS X 10.7.3, трябва да добави ръчно още един DNS: 8.8.8.8. Днес ми се случи на единият MacBook Air от новите, моят нямаше ядове, но на жена ми не се получаваше. Първо се разрових в настройките на FireWall, но после, след консултация с google намерих фикса :)

Sent from my iPad using Tapatalk

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ползвам често iMessage и ми върши работа,но....от 2-3 дни получавам съобщенията като MMS!За да ги видя,трябва да вляза в сайта на Гло...?!Това е когато съм на мобилен нет!Досега нямах проблеми!Освен това скоро бях в Лондон,със спрян нацяло мобилен нет,получавам смс-и изпратени от английска карта през iMessage...които ми се таксуват на мен!!!Когато е през wi-fi е ясно как работи!Но през мобилния нет нещо не ми се вързва?!

Публикувано

Слагай 3G Unrestrictor / Cydia.

Лъже, че си на WiFi и си пращаш спокойно през нета от оператора.

Редактирано от mariankata

Публикувано

Точно с него съм:)

Публикувано

iMessage работи и през 3G без да се слагат никакви програми от рода на 3G Unrestrictor.

screenshot20120313at212.jpg

Светне ли синьо, значи минава през iMessage. Ето един screenshot от моят телефон, без jailbreak през нета на оператора.

img89.png

Публикувано

Ок,но защо получавам като MMS?От iphone към iphone?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.