Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

И двата ли са с FW > 5?

• Отговори 107
  • Прегледа 34,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ами... твоите приятели може да нямат, моите може да имат. Но това не е важно. Колко от твоите приятели имат смартфони и седят с постоянно включен скайп, особено ако са с андроид. iMessage е приятна не

• Абе, вие пускали ли сте Skype на iPhone-а си някога? Защото аз всеки път като го пусна трябва да изчакам 5 минути да ми зареди всички контакти (които са около 80-90, т.е. нормално количество), 5 мину

• Фанатици вика Верно ти се спи май... Хората му предлага Джип (това е примерно Джеко) и му слагат безплатно 4х4, той вика за кво мие 4х4, в нашето село асвалт имаме

Добавени снимки

Публикувано

Дори не е нужно да си на 3G, а може и на Еdge. iMessage минава и тогава, просто го праща по-бавно. Само да уточня че съм на М-Тел.

Публикувано
И двата ли са с FW > 5?

И двата с 5.0.1!Преди нямах проблеми!От 2-3 дни нещо се бъгна!Интересното е ,че не винаги го прави:(Горе-долу 50:50

Публикувано

Преди време и на мен ми направи някакви проблеми и прекъсвания. Пробвай да изключиш iMessage и да го пуснеш отново. Тогава на мен така ми се оправи, иначе ми ги пращаше само като нормални съобщения. Между другото аз ползвам само iMessage през и-мейл акаунта, а не през телефония номер. Пробвай така ...

Публикувано

С Attacher може да си отворите всякакъв вид получен файл в iMessage,може да си го свалите от Сидия ,безплатен е !!!

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

При мен когато приятелката ми ми изпраща imessage от нейния тел тя си пише където си пише и съобщенията през оператора(и там получава), а на мен ми пристигат от все едно от др. контакт, от email-a й (дори и когато съм добавил email-a към контакта излиза втори път същия контакт). При нея няма Caller ID в Receive At и полето където пише телефония номер отпред не пише Phone и номера а Error и номера... Има ли как да се оправи това, така че да е всичко на едно място?

Публикувано

Толкова объркано си го написал, че се опитвам да разшифровам какъв точно ти е проблема. Първо кажи какъв е телефона на приятелката ти и с какъв firmware е. Не разбрах как така ти пристигат смс-и "все едно от др. контакт", виж дали не се дублира телефонния номер или мейла й с друг съществуващ контакт. В "Receive At" трябва да ти изписва телефонният ти номер и мейла ти, а в Caller ID избираш кое от двете (тел. или мейл) да се изписва на този, на който му изпращаш съобщение. Дай повече подробности бе човек и пиши разбрано, за да може да ти се помогне.

Публикувано

Аз направо се отказах;)

Публикувано

4-ки и двата телефона тя с 5.1, аз с 5.0.1, няма дублиране на номера или мейли. Когато тя ми прати imessage на мен в message app-a не ми излиза при съобщенията които тя ми праща през оператора, а все едно е получено съобщение от нов номер (за номер ми изписва имейла й), а при нея и двете са на едно място (нормалните зелени, imessage сини)

Публикувано

Аз направо се отказах ;)

То и аз съм пред отказване. cantonov дай някакви скрийшоти, че с текст се е видяло, че няма да стане.

Публикувано

Влез в настройките на iMesages и задай за калер ид, номера а не мейла.

Публикувано

при мен пробвах и с имейл и номер за Caller ID, а при нея липсва Caller ID да се избира(мисля че е защото при в Receive At там където обикновено пише "Phoen +359 89 ------" при нея е "Error +359 89 -------" и то остава като възможност само имейла)

Публикувано

4-ки и двата телефона тя с 5.1, аз с 5.0.1, няма дублиране на номера или мейли. Когато тя ми прати imessage на мен в message app-a не ми излиза при съобщенията които тя ми праща през оператора, а все едно е получено съобщение от нов номер (за номер ми изписва имейла й), а при нея и двете са на едно място (нормалните зелени, imessage сини)

Добави си в контактите, във визитката й, освен номера и мейл-а. Тогава ще ти изписва името й и ще са на едно място.

Публикувано

Аз се обърках... :huh:

Ресетни network settings

Ако не се справяш, давай на лс да се разберем къде да го видя тоя телефон

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Привет на всички :)

И аз имам проблем с iMessage-то.

Аз съм на Мт и с абонати на Мт няма проблем да изпращам iMessage.

Но моя приятелка е на Вив. и към нея не мога да изпращам този тип съобщения. Тя към мен без проблем...

Същия проблем имам и към хора, които са в Европейския съюз...

Някаква идея?

Настройките и на двата телефона са идентични.. :(

Публикувано

Пробвай на спрян нет от картата и пуснат wi-fi да и изпратиш. Ако стане, вината е в ментел и обяснението е доста просто - ограничават авантата, проблемът е че трудно се доказва.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Някой друг да има проблем с активацията на iMassage и FaceTime, след чист рестор към 6.1 без джейл, без върнат бекъп /Глобул... ако има значение, ама не мисля/ ?!.. Вече 2 дена стои при мен на изчакване за активация. Проблем в моя телевизор или пак ябълката са оплескали нещо? На iPad-a s 5.1.1, всичко работи без проблем.

Публикувано

Чудо, преди малко ми се активира номера за iMessage. Бях си пуснал телефона на 3G (след ъпдейта към 6.1.1) и днес случайно се сетих да пробвам пак активацията. Мина за 10тина секунди и в момента са ми активни и телефонният номер и пощата.

Публикувано

От 6.1.1 трябва да е;)

Публикувано

Тръгна при всички.

Публикувано

Верно;)

Публикувано

Аз от снощи съм с 6.1.1 и от както съм я инсталирал опитите да активирам iMessage бяха неуспешни. Така, че според мен тази теория отпада.

Публикувано

Всички разбрахме;)Alxx е казал по-горе;)

Публикувано

Хауг! :tooth:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.