Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с активацията на FaceTime в iPhone 4

Featured Replies

Публикувано

На вивател съм с iphone 4 4.3.5 и турбо сим и на FaceTime отдоло пише waiting for activation. .. Какво мога да направя за да си ползвам facetime

• Отговори 70
  • Прегледа 25.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Здравейте, Проблема при мен се реши. Ресторнах телефона до FW:4.1, след това ъпдейтнах "carrier settings". Инсталира ми се версия 8.1 и съответно "Face Time" настройките се появиха в менюто "Settings

• Най–накрая да се научиш да четеш от 1–ва страница докрая поне темите, в които пишеш!

• Малката СИМ карта на Глобул я има от около 1 месец. @delmondo не стана така,пробвах с какви ли не настройки,рестартирах телефона и не стана. Сутринта,като станах погледнах и тоя път беше запазил на

Добавени снимки

Публикувано

Най–накрая да се научиш да четеш от 1–ва страница докрая поне темите, в които пишеш!

Публикувано

Здравейте при мен Facetime-a работи пробвах го през Mtel-Mtel, но незнам по каква тарифа се таксува ? През интернет ли минава или като разговор?

Публикувано

През интернет и не се таксува.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Телефонат е отключен с чип Gavey (не сам сигурна дали така се казваше) FaceTime e включен но отдоло ми пише waiting for activation и нищо не става с карта на виваком съм ако това има значение .. Моля ако някой знае как да си реша проблема да помага.. Благодаря предварително :))

Публикувано

Чети няколко поста по-горе!

Публикувано

Прочетех цялата тема всичко свалих и нищо не помага... Някой с Gavey изoбщо успял ли е да си активира facetime

Редактирано от Barbie

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Имам проблем с активирането на face time - дава : "waiting for activation" и така си остава

също немога да изпращам mms

Телефона ми е iphone4 4.2.1 ФЗ

Моля, за помощ

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте отново приятели! Някой дали е имал проблем с FaceTime (waiting for activation)? с новия FW 5.0.1

Не че го ползвам но все пак ако може да се оправи.

ModEdit: Престани да постваш всичките си постове за изскочили проблеми само в една и съща тема, нямаща общо с питането! Да не искаш да назначим персонален чистач да замита и мести само след теб !?!?

Редактирано от Sladichuk®

Публикувано

Е то това не е проблем . Все някога ще се активира . Щом е на "ON" , оставяш го и не се занимаваш с него . От време на време си проверяваш сметката да не да е "набъбнала" .

Публикувано

Единствената причина да не мина от 4.2.1 на 5.0.1 е ,че си мисля че все още не работят разните хактиватори и пачове за фейс тайм и ще трябва да се лиша от него.Искам да питам това наистина ли е така или някой е успял да го активира на 5.0.1?

Публикувано

Ами при мен си е активиран с геви и сам :smile: Само дето няма с кой даго пробвам дали работи :smile:

Публикувано

Това са добри новини.А към кой оператор ти е сим картата.Също така ползвал ли си за целта facetime hacktivator или друг хак от сидия?

Публикувано

Към ментел съм. Чист фейстайм без никакви добавки. Както казах не съм го пробвал , но ще гледам тия дни да тествам дали работи в действителност.

Публикувано

С Гевей и САМ съм и аз, Фейстайм работи, Ай-съобщенията също :D Няма проблеми с тези услуги :)

Публикувано

Потвърждавам че SAM работи и на iPhone4 iOS 5.0.1 даже push работят :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Аз активирах facetime на телефон с гевей. Процедура:

1.джейл

2.активация със SAM

3.със iSpirit до unknown.bundle(system/library/carrier bundles/iphone/unknown.bundle)

4.променяте съдържанието на info-, carrier-, version.plist чрез копиране на текста от същите в mobilkom_bg.bundle

5.Ребуут

6.Давате на ON facetime и imessage

Това е.

Ето и снимка6d79d0c9-ea7c-9794.jpg

6d79d0c9-ea8d-9396.jpg

Публикувано

Като стана въпрос за бъндъли , може ли някой с Gevey на 5.0.1 да ми прати 3-те плиста от unknown.bundle !?

Публикувано

А когато става дума за Vivacom ,как се процедира ?Може ли да се приложи упътването на sstavrov?

Публикувано

ПОДЧЕРТАВАМ:

Ако някой реши да използва метода посочен от мен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си направи копие на трите файла от т. 4.

След приключване на процедурата да се ВЪЗСТАНОВЯТ.

Иначе няма EDGE и 3G.

Методът работи за всички оператори.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Здравейте. Така ,метода който ще ви кажа е за ФО телефони,тествано лично от мен вчера!

За да ви се активира FaceTime ,трябва да сте на сметка или да имате ваучер в телефона и пуснати Cellullar Data и 3G, изкл. Wi-Fi.

После проверете дали ви е въведен правилно телефонния номер в Settings > Phone > My Number , в полето трябва да започва със +359 ...........

Изключвате,включвате FaceTime. Ако не се активира ,рестартирайте телефона и пробвайте пак да активирате FaceTime! Методът работи

Поздрави

Редактирано от iMan

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.