Публикувано Октомври 27, 201114 гд На вивател съм с iphone 4 4.3.5 и турбо сим и на FaceTime отдоло пише waiting for activation. .. Какво мога да направя за да си ползвам facetime
Публикувано Октомври 27, 201114 гд Най–накрая да се научиш да четеш от 1–ва страница докрая поне темите, в които пишеш!
Публикувано Октомври 28, 201114 гд Здравейте при мен Facetime-a работи пробвах го през Mtel-Mtel, но незнам по каква тарифа се таксува ? През интернет ли минава или като разговор?
Публикувано Ноември 9, 201114 гд Телефонат е отключен с чип Gavey (не сам сигурна дали така се казваше) FaceTime e включен но отдоло ми пише waiting for activation и нищо не става с карта на виваком съм ако това има значение .. Моля ако някой знае как да си реша проблема да помага.. Благодаря предварително )
Публикувано Ноември 10, 201114 гд Прочетех цялата тема всичко свалих и нищо не помага... Някой с Gavey изoбщо успял ли е да си активира facetime Редактирано Ноември 10, 201114 гд от Barbie
Публикувано Декември 12, 201114 гд Здравейте, Имам проблем с активирането на face time - дава : "waiting for activation" и така си остава също немога да изпращам mms Телефона ми е iphone4 4.2.1 ФЗ Моля, за помощ
Публикувано Януари 5, 201214 гд Здравейте отново приятели! Някой дали е имал проблем с FaceTime (waiting for activation)? с новия FW 5.0.1 Не че го ползвам но все пак ако може да се оправи. ModEdit: Престани да постваш всичките си постове за изскочили проблеми само в една и съща тема, нямаща общо с питането! Да не искаш да назначим персонален чистач да замита и мести само след теб !?!? Редактирано Януари 5, 201214 гд от Sladichuk®
Публикувано Януари 5, 201214 гд Е то това не е проблем . Все някога ще се активира . Щом е на "ON" , оставяш го и не се занимаваш с него . От време на време си проверяваш сметката да не да е "набъбнала" .
Публикувано Януари 6, 201214 гд Единствената причина да не мина от 4.2.1 на 5.0.1 е ,че си мисля че все още не работят разните хактиватори и пачове за фейс тайм и ще трябва да се лиша от него.Искам да питам това наистина ли е така или някой е успял да го активира на 5.0.1?
Публикувано Януари 6, 201214 гд Ами при мен си е активиран с геви и сам Само дето няма с кой даго пробвам дали работи
Публикувано Януари 6, 201214 гд Това са добри новини.А към кой оператор ти е сим картата.Също така ползвал ли си за целта facetime hacktivator или друг хак от сидия?
Публикувано Януари 6, 201214 гд Към ментел съм. Чист фейстайм без никакви добавки. Както казах не съм го пробвал , но ще гледам тия дни да тествам дали работи в действителност.
Публикувано Януари 7, 201214 гд С Гевей и САМ съм и аз, Фейстайм работи, Ай-съобщенията също Няма проблеми с тези услуги
Публикувано Януари 19, 201214 гд Аз активирах facetime на телефон с гевей. Процедура: 1.джейл 2.активация със SAM 3.със iSpirit до unknown.bundle(system/library/carrier bundles/iphone/unknown.bundle) 4.променяте съдържанието на info-, carrier-, version.plist чрез копиране на текста от същите в mobilkom_bg.bundle 5.Ребуут 6.Давате на ON facetime и imessage Това е. Ето и снимка
Публикувано Януари 19, 201214 гд Като стана въпрос за бъндъли , може ли някой с Gevey на 5.0.1 да ми прати 3-те плиста от unknown.bundle !?
Публикувано Януари 21, 201214 гд А когато става дума за Vivacom ,как се процедира ?Може ли да се приложи упътването на sstavrov?
Публикувано Януари 21, 201214 гд ПОДЧЕРТАВАМ: Ако някой реши да използва метода посочен от мен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си направи копие на трите файла от т. 4. След приключване на процедурата да се ВЪЗСТАНОВЯТ. Иначе няма EDGE и 3G. Методът работи за всички оператори.
Публикувано Ноември 12, 201312 гд Здравейте. Така ,метода който ще ви кажа е за ФО телефони,тествано лично от мен вчера! За да ви се активира FaceTime ,трябва да сте на сметка или да имате ваучер в телефона и пуснати Cellullar Data и 3G, изкл. Wi-Fi. После проверете дали ви е въведен правилно телефонния номер в Settings > Phone > My Number , в полето трябва да започва със +359 ........... Изключвате,включвате FaceTime. Ако не се активира ,рестартирайте телефона и пробвайте пак да активирате FaceTime! Методът работи Поздрави Редактирано Ноември 12, 201312 гд от iMan
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате