Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Неработещ сензор на дисплея

Featured Replies

Публикувано

Привет на всички,

след ъпдейт на телефона на 5.0.1 сензора ми за гаснене спря да работи.Много е неприятно, защото постоянно затварям на хората без да искам или задържам разговора. И какво ли още не! правих му няколко рестора(чисти без връщане на бекъп), но проблема си остана. Чудя се дали да го сменям или просто се е зацапал по някакъв начин. Някой сблъсквал ли се е с подобен пробем? Всеки съвет ще ми е от помощ,за което благодаря предварително!

Поздрави!

Публикувано
Публикувано

Здравей, аз имах същият проблем. / iphone 4 ФЗ от Мтел / След няколко рестора го върнах на Мтел и след два дена ми върнаха нов телефон. Ако имаш гаранция, го върни. Сензора е дефектирал.

Публикувано

Ако ползваш screen protector ,отлепи горния край и пробвай по време на разговор да го закриеш с пръст дали ще сработи , ако не ,бягай към Мтел.Успех ;)

Редактирано от 1n50mn1ac

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, при мен се появи следния проблем със сензора. След разговор като си приближа ръката до дисплея изгася, след като я дръпна светва. Това е докато не изляза от Recents менюто.Пробема го забелязах след джейла.. С iphone 4s iOS 5.0.1. Джеилнат с absinthe. Може ли да е от джейла или да го пращам за сервиз? Случвало ли се е на някой?

Публикувано

Хах, моят ако е в рисънтс, когато доближа и махна ръката - излиза, все едно съм цъкнал още веднъж хоум-а или съм пипнал екрана. Бъг-че вероятно, не му се връзвай. Току - що пробвах.

Публикувано

Здравейте, при мен се появи следния проблем със сензора. След разговор като си приближа ръката до дисплея изгася, след като я дръпна светва. Това е докато не изляза от Recents менюто.Пробема го забелязах след джейла.. С iphone 4s iOS 5.0.1. Джеилнат с absinthe. Може ли да е от джейла или да го пращам за сервиз? Случвало ли се е на някой?

Не зная бъг ли е, но съм го забелязал откакто имам iPhone и никога не ми е пречило.

Публикувано

Ясно не е само при мен.. Няма да го вземам на вътре. Благодаря Ви

Публикувано

При теб просто е прекалено работещ, а не неработещ :tooth:

На 3г-то навремето ми го правеше и на 3гс-а , на 4-ката сега не !

Редактирано от kawabiker

• 1 година по-късно...
Публикувано

Здравейте, извинявам се ако има вече такава тема, но аз немога да я намеря.

Вчера отидох да ми залепят протектори на Iphone 4, прибирам се вкъщи тръгвам да се обаждам но виждам че дисплея не гасне.. обадих се по телефона на сервиза и казаха днес да отидя за да оправят протектора.. отидох но уви.. казаха ми че не е от него.. Нито съм го удряла нито мокрила че да съм го развалила... момчето в сервиза ми показа че като стисне телефона от двете страни при сензора той работи, като го пусне и не работи... какво да правя?

Публикувано

Посети качествен Сервиз. ;)

Публикувано

аз се чудя дали те не са го повредили...

Публикувано

Доста от четворките го имат този проблем,така че не е сигурно дали са виновни от сервиза.Може да му е дошло времето.

Публикувано

Те няма как да го повредят, ако приемем, че не са ти отваряли телефона.

Публикувано

Днес пак отидох до сервиза, отвориха го и казаха че кабела се е разхлабил и им го оставих да го оправят, после отивам да си взема телефона включват го но уви въобще не работи... и казаха че сензора е заминал и трябва нов.. срещу 25лв.

Публикувано

Ама да ти се подпишат, че ще ти "оправят" само сензора, да не вземат да изпушват едно по едно и други работи? :smile:

Я, кажи как се казва този сервиз, да поразпитам познати от Разлог?

Публикувано

Той си е единствен в Разлог, до пицария Папи...няма друг.

Някаква гаранция ли да си потърся?

Редактирано от Hristina Racheva

Публикувано

Здравейте, извинявам се ако има вече такава тема, но аз немога да я намеря.

Преместих мненията в тази тема, а ето и още.

http://bgiphone.com/...ge__hl__сензора

http://bgiphone.com/...зго/#entry18672

Публикувано

Мерси за темите... но като чета мисля че сензора си е заминал... но по вина на кой незнам... даже в темите намерих сайт в който видях че сензора струва 19лв.. а те ми търсят 25лв... което според мен е добре 6лв. за труд.. става...виждам че даже има и гаранция, която ще потърся в сервиза

Публикувано

Един маркер и малко лепенка му е майката**

Публикувано

Един маркер и малко лепенка му е майката**

Ако може по-подробно :scratch:

П.П. Ако найстина е развален сензора... мисля че маркера и лепенката няма да помогнат?!

Редактирано от Hristina Racheva

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.