Публикувано Октомври 28, 20178 гд Portrait lighting в действие. Много кусури има, ама за тоя кадър не стои много зле. На тапет ми е в момента Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 6, 20178 гд iPhone X https://image.ibb.co/cUE13G/C47_E42_DA_FAB6_488_E_99_DA_0782_A059_BC87.jpg Долната е със зуум при здрачаване. Редактирано Ноември 6, 20178 гд от mirror
Публикувано Януари 8, 20188 гд iPhone X при слаба светлина, обработена със стоковите настройки. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 20, 20188 гд Тази се получи без да имам такова намерение, само с аутоедита е обработена. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 30, 20188 гд Днес алпите бяха благосклонни за снимкаSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 3, 20188 гд Да попитам тук по-разбиращите от фотография! Снимките с новия формат .HEIC на Apple ми се виждат по-некачествени от стария .JPEG. Имам предвид по-далечни снимки и детайлите в тях. Въобразявам ли си, или е така? Ясно, че заемат по-малко място, но губи ли се качеството. Епълското мнение го знам, но искам обективно такова. Отварям снимки на голям телевизор, снимани с Iphone 5,6,7 и някои изглеждат по-добре от 8. Благодаря!
Публикувано Февруари 3, 20188 гд Фокусът, фокусът...всичко друго тъне в мъгла Отделно, Епъл го ползват за да пестят място(както споменаваш), не да насилват качество. Епълският jpeg е 80% от възможното качество, тук сигурно е свито още повече. Иначе на теория в heif контейнер със същия като на jpg обем, се събират двойно повече данни. Вероятно с някоя нова версия Procam ще извадиш максимума от телефона, както се получава при мен. П.С. HEIF е Image Container Format, не компресия.
Публикувано Февруари 11, 20188 гд Друго, което не разбирам е портрет моуд? Казват, че да се получи желан ефект са нужни 2 камери. Как е възможно тогава при Pixel 2 XL с единична камера ефекта да е доста по-добър от iPhone Х?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате