Публикувано Юни 13, 201412 гд Преди 10 мин щях да пиша що не изгонят Касияс от испанският национален и се отказах. Горкият от години е зле и проваля мачове.
Публикувано Юни 13, 201412 гд Интересно, как като им спаси з@дниците през 2010-а никой нищо не каза. Същото и за 2012, и за тоя сезон в ШЛ, обаче като направи някоя и друга грешка, трябвало да се маха от националния отбор...
Публикувано Юни 13, 201412 гд Как "някоя и друга"? Падат Испания 0-5 и то с голяяям късмет, можеше да е 0-8 и благодарение на капитана и вратар също и треньора не е безгрешен, но е друга тема. Не само него трябва да разкарат, но горките нямат футболисти и се мъчат. Ясно се вижда само от един мач. Торес пък и топката не рита за гол, а чака . Мъка, като за световно.
Публикувано Юни 13, 201412 гд Ебати мача! Най-накрая любимите ми холандци може и да вземат титлата! Поне ако показват такава игра и занапред.. Ван Перси е нечовек!
Публикувано Юни 13, 201412 гд Трябва да призная, че любимците ми бяха тотално разбити!!! Гола на Перси, гол на световното!!!
Публикувано Юни 13, 201412 гд Как "някоя и друга"? Падат Испания 0-5 и то с голяяям късмет, можеше да е 0-8 и благодарение на капитана и вратар също и треньора не е безгрешен, но е друга тема. Не само него трябва да разкарат, но горките нямат футболисти и се мъчат. Ясно се вижда само от един мач. Торес пък и топката не рита за гол, а чака . Мъка, като за световно. Касияс е спасил ощe 5 гола според ФИФА... Торес е объркал спорта, а Дел Боске трябва да си ходи.
Публикувано Юни 13, 201412 гд Това му е една от работите на Касияс, да спасява голове, а не да спи и да му ги мушкат. Трябва освен клубната игра за много € да се научат да играят и за спорта, там им е проблемът на испанците, а и школите им за футбол, като изключим Барса, всички останали под всякаква критика. Мадрид примерно 20 години не изкараха поне 2-3 добри играчи, не 10, а 3ма да бяха направили, но по-лесно да си ги купят и на световното се оакват, ако не им се паднат лесни мачове. Ще ги видим и в следващите срещи. Щом се надяват на холивудската звезда Диего Коста да им вкарва голове нещо са им грешни сметките.
Публикувано Юни 14, 201412 гд Много бързате с критиките. Спомням си ние как започнахме през 94-та. Смятам, че след първата фаза нещата в групата ще изглеждат по този начин. 1. Хонландия - 9 т 2. Испания - 6 т 3. Чили - 3 т 4. Австралия - 0 т П. С. Пък и ако не се лъжа, на европейското Испания пак тръгна със загуба от Швейцария.
Публикувано Юни 14, 201412 гд Имаше нещо такова, но ми убягва. Ама верно в ЮАР беше. Още кънтят вувузелите в ушите ми. Отвратително!
Публикувано Юни 14, 201412 гд Абе тоя Диего да не е тука нашенеч, че всички му викате Коста? А иначе Испанците бяха трагични. И да се върнат в играта на 1/8 финал отиват най-вероятно на Бразилия. А там бутането е голямо. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 14, 201412 гд Ето начин,как да си добавите мачовете в календараОтваряте линка и цъкате на subscribe to Calendar;) http://icalshare.com/calendars/6610
Публикувано Юни 15, 201412 гд Пък и ако не се лъжа, на европейското Испания пак тръгна със загуба от Швейцария. Едно е да тръгнеш накриво с 0:1, съвсем друго е с 1:5... Много мъка ги чака испанците на това първенство, но така е, като разчиташ на застаряващи звезди и този познат до болка на всички тактици стил "тики така", вече в превод: "мада фака"... Редактирано Юни 15, 201412 гд от SpAwN
Публикувано Юни 15, 201412 гд Извън темата. http://bgiphone.com/topic/26554-%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%81/#entry217136
Публикувано Юни 18, 201412 гд "Бадем, Бадем, кога ПАРИ???" :):):):):):) Редактирано Юни 18, 201412 гд от SpAwN
Публикувано Юни 18, 201412 гд Показа се и той като долна представителка на най-древната професия, но нищо, всичко се връща. Нека вярва на тези, които му мътят главата.
Публикувано Юни 18, 201412 гд Не му е за първи път да си тръгва.... Това,което ме е яд е,че не взехме пари за Менди,а това че се махна отваря път на Венци Василев,което за мен е по-добре.
Публикувано Юни 18, 201412 гд Дано сега Менди и Ловеч да изгорят, ама не ми се вярва - микренския има сериозни позиции в БФС.
Публикувано Юни 18, 201412 гд Не му е за първи път да си тръгва.... Защо ли си мисля, че тая песен ще я пеете и за "Сашето". Ама какво да се прави... Има една поговорка, че удавник за сламка се хваща.
Публикувано Юни 18, 201412 гд Такава ни е съдбата в момента... Но пък сме по-евтини от 24-те милиона,които струва Левски на Батков
Публикувано Юни 18, 201412 гд Защо ли си мисля, че тая песен ще я пеете и за "Сашето". Ама какво да се прави... Има една поговорка, че удавник за сламка се хваща. Кажи ми, разбирачо, какво повече можеше да направи Томов, че да ми говориш за "Сашето" и сламката? М? При вас ако Боко не бе довел руските пари кво щеше да се получи? Той се опита и Газпром да доведе, обаче там имаше много гърла, та не се получи, за сега поне.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате