Grievous Публикувано Януари 30, 2012 Сподели Публикувано Януари 30, 2012 Zeppelin е най-добрия начин, да промените логото на оператора по ваш избор. С изтеглянето на Zeppelin получавате предварително зададени лога. Разбира се, ако не ви допадат, може да ги смените със свои, като спазвате точно именуванието им. Папките с логата, които вървят в пакет с Zeppelin може да намерите в Library/Zeppelin. Ненужните може да изтриете и да оставите тези, които ползвате или сте си направили. По- долу давам линк с логата на форума, Мтел, Глобул и Виваком. Лого се задава от Settings/Zeppelin/Theme. Zeppelin 2.0.2 | BGLogos Ето и как изглеждат трите сменени лога: За да се появи приложението в Settings, трябва да имате инсталиран PreferenceLoader от Cydia. Ако имате проблем и не се виждат логата, трябва да направите следното. Отваряте WinSCP и задавате права mobile на папката. С десен бутон на папката и Properties. Това с WinSCP под уИНДОУС Може и през iFile с тази нагласа. П.С. Инсталацията на Zeppelin е безобидна и не причинява странични ефекти. Казвам го, защото след като я деинсталирах, логото ми се върна както си беше. Използвам bundle. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Януари 30, 2012 Сподели Публикувано Януари 30, 2012 Имената на логотата трябва да са @2x. Owner на папките трябва да e mobile. Ето още един линк: Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 13.02.12. Файл : Zeppelin_BG_Logos.rar Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=fbf9e7f59d 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
davidabg Публикувано Януари 30, 2012 Сподели Публикувано Януари 30, 2012 (редактирано) Имената на логотата трябва да са @2x. Owner на папките трябва да e mobile. Нещо не сващам ? При не става, директорията е Library/Zeppelin, папката се казва mobile, файловете са взети само на Мтел, a имената са както при другите папки: black.png black@2x.pmg etched.png etched@2x.png и така и с silver. Къде греша? Редактирано Януари 30, 2012 от davidabg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Януари 30, 2012 Сподели Публикувано Януари 30, 2012 С десен бутон на папката и Properties. Това с WinSCP под уИНДОУС 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Януари 30, 2012 Сподели Публикувано Януари 30, 2012 Не папката да се казва Mobile a правата на Owner да е на Mobile. След това от архива който е даден, слагаш след всяка двойка по един "х" отзад и си ти. При мен стана И като гледам, това което си написал, едното ти е pmg ? Дано е печатна грешка П. П. Това е наистина лесна смяна на логото. Браво Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Януари 30, 2012 Автор Сподели Публикувано Януари 30, 2012 Именувах и архивирах всички лога в началото. Включват трите оператора и това на форума BGiPhone.com. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
davidabg Публикувано Януари 30, 2012 Сподели Публикувано Януари 30, 2012 Няма ли начин без Pc? Едит: Да, има чрез ifile и така си и бяха, но пак не става :@ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
davidabg Публикувано Януари 31, 2012 Сподели Публикувано Януари 31, 2012 Просто теглите новия линк на Grievous от първия пост през телефона, разархивирате където е описано и нищо друго не трябва да правите, даже файловете и папките са си направени на роот, мобиле и т.н Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Януари 31, 2012 Сподели Публикувано Януари 31, 2012 Горе написах две прости стъпки през, които трябва да се мине. К'ви са тея ръководства не знам! Ето едно семпло лого на BGiPhone: http://www.2shared.com/file/tgFuSV86/BGiPhone.html 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Януари 31, 2012 Автор Сподели Публикувано Януари 31, 2012 Излезе ъпдейт на Zeppelin. Версия 0.0.2 вече може да свалите от Cydia. В първи пост линка също е обновен. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Януари 31, 2012 Сподели Публикувано Януари 31, 2012 Да ти кажа и аз даже не погледнах какво е новото в новата версия, ама нали да сме в крак. Най-малкото ще е : Bug fix Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Февруари 1, 2012 Сподели Публикувано Февруари 1, 2012 Тази си бачка супер. Какви са промените в новата ! Адашче, като имаш време направи едно лого на Вива с кръгчето отпред за по-старите телефони! Логота за "старите" и "новите" телефони има в темата за смяна на логото http://bgiphone.com/topic/286-%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D1%81-%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BF%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80/ 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ACEHOB Публикувано Февруари 1, 2012 Сподели Публикувано Февруари 1, 2012 (редактирано) Във репо http://bgwow.org/cydia съм го качил заедно със бг операторите. Не трябва да се копира нищо. Просто инсталирвате. Ако някой иска да добавя други лога да пише. Редактирано Февруари 1, 2012 от ACEHOB 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Февруари 1, 2012 Автор Сподели Публикувано Февруари 1, 2012 - initial release е новото. Досега не беше официална. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
TUISTERa Публикувано Февруари 1, 2012 Сподели Публикувано Февруари 1, 2012 След дълки мъки по какъвто и да е начин не успявах да си сменя логото(геви и ментел) с тази програма ми се получи от раз Благодарско Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Февруари 2, 2012 Сподели Публикувано Февруари 2, 2012 Ще е хубаво ако в следващите версии добавят и смяна на сигнала, на 3G и т. н. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Hristo Georgiev Публикувано Февруари 4, 2012 Сподели Публикувано Февруари 4, 2012 Здравейте,направих всичко както е описано,но не ми излизат логата и искам да попитам дали има някакъв друг начин да променя папката на mobile,защото не мога да работя е WinSCP,имам Ifun box,става ли с него? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
davidabg Публикувано Февруари 4, 2012 Сподели Публикувано Февруари 4, 2012 Не чети само първия пост.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Февруари 4, 2012 Сподели Публикувано Февруари 4, 2012 Може и през iFile с тази нагласа. П.С. Инсталацията на Zeppelin е безобидна и не причинява странични ефекти. Казвам го, защото след като я деинсталирах, логото ми се върна както си беше. Използвам bundle. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Hristo Georgiev Публикувано Февруари 4, 2012 Сподели Публикувано Февруари 4, 2012 Мерси много,гледам Арсенал в момента и това съм го пропуснал явно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Mirjonda Публикувано Февруари 5, 2012 Сподели Публикувано Февруари 5, 2012 Справих се с този вариант. Благодаря Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Февруари 7, 2012 Сподели Публикувано Февруари 7, 2012 През репото,което даде Асенов всичко е наред. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
jojoxxbgxx Публикувано Февруари 7, 2012 Сподели Публикувано Февруари 7, 2012 (редактирано) Във репо http://bgwow.org/cydia съм го качил заедно със бг операторите. Не трябва да се копира нищо. Просто инсталирвате. Ако някой иска да добавя други лога да пише. Добавих репото , инсталирах , рестарт спрингбоард, и ..... safe mode , пак рестарт , пак safe mode (3 пъти) ... , деинстал от cydia и се оправи !! Тоя Zeppelin ли е проблема , моя Iphone 4 с 5.0.1 с 4.11.08 заключен към ментел ли е проблем ?? Просто ми е интересно?? Благодаря Да уточня че проблема е с Zeppelin 0.0.8-8 . С другия работи - дето излиза без бормашина в CYDIA Редактирано Февруари 7, 2012 от jojoxxbgxx Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 7, 2012 Сподели Публикувано Февруари 7, 2012 Приложението е безплатно и както каза адаша, горе, може да се инсталира от репото на modmyi! Що се занимавате с глупости? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Февруари 7, 2012 Сподели Публикувано Февруари 7, 2012 (редактирано) Моето е инсталирано от modmyi, и пак съм в safe mode П.П. След remove на Zeppelin, всичко си е на място. Явно ще слагам по-стара версия. П.П.П Със файла от първия пост, всичко е наред. Редактирано Февруари 7, 2012 от mitkoiphone Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.