Публикувано Март 21, 201214 гд Автор Какъв ти е проблемът с новата версия, ако е със субтитрите, тогава правиш това, което съм написал в горният пост, ако е друг, сподели какъв е, за да търсим решение. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 21, 201214 гд Постоянно ми даваше error на скрипта при стартиране на този и на LiveTV плугините. Live Stream-a си вървеше и на нея. Как ли не го въртях и правих,а когато инсталирах,дадената версия от тук всичко тръгна от първият път и без проблеми.
Публикувано Април 1, 201214 гд Като смених този плугин ми дава грешка,да ли може да е от това ? на 1-ва страница за субс. ... За това става въпрос Редактирано Април 1, 201214 гд от arm11
Публикувано Април 1, 201214 гд Автор Дал съм файл за 1.5 Виж мнение #77 Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 9, 201214 гд На някой да му се е случвало ? П.П. Да уточня че за субтитрите става въпрос. Не мога да ги заредя Дава грешка Редактирано Април 9, 201214 гд от mitkoiphone
Публикувано Април 9, 201214 гд Сега се регнах и май всичко е добре. С изключение на това, че не намирам субс за определени серии. Писах по-горе да питам, дали мога да вкарам друг сайт за субс, от там да търси. Но нещо не разбрах отговора.
Публикувано Април 9, 201214 гд Автор Mitkoiphone, пиши тук, защото другата тема е за съвсем друг тип стриймове
Публикувано Април 9, 201214 гд Спокойно можеш да ги търсиш в българските сайтове за субтитри и да ги зареждаш ръчно. Шотовете са в обратен ред:
Публикувано Април 9, 201214 гд Казаха ми че BSplayer-a под Вин си намирал сам субс. Исках да пробвам това под мак с тази програма, а не да ги тегля отделно. Това ми беше идеята. Мерси все пак де.
Публикувано Април 9, 201214 гд Ми не е точно- BS Player-а проверява само в някои сайтове,не навсякъде. По същият начин е и с XBMC-то. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 9, 201214 гд Не са само поднадписи,и Open Suptitles има и до сега не съм уцелил филм без да успея да му намеря суптитри.
Публикувано Април 9, 201214 гд Да да, точно за сериалите говорех. Иначе и аз за филми съм нямал проблеми досега.
Публикувано Април 9, 201214 гд Сега ще тествам,да видя дали ще успея да добавя друг сайт за субтитри...най много да си омажа адона
Публикувано Април 9, 201214 гд Това крива работа...излиза ми в менюто,но не търси в глупавите сайтове.... Ще трябват повече опити...
Публикувано Април 9, 201214 гд Само на мен ли не ми зарежда плъгина? Дава ми грешка при опит да се свърже с url address. Става въпрос за видео и ТВ каналите, не за субтитрите. edit: Няма значение - преинсталирах xbmc и тръгна. Редактирано Април 9, 201214 гд от chayanne
Публикувано Април 10, 201214 гд Като цяло е доста тежичка, XBMC... При мен забива редовно а оставена в бекграунд ми вдига 98 градуса!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.