Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Не се чува никакъв звук през горния говорител

Featured Replies

Публикувано

Аз откакто споменах за проблема в темата, той взе, че изчезна след като Antony отговор на поста ми! :)

Одеве и аз инсталирах ъпдейта - да видим дали ще се появи пак същия изнервящ проблем!

Весели празници!!! :merryxmas:

• 3 месеца по-късно...
  • Отговори 54
  • Прегледа 41,1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Публикувано

Аз имам същия проблем, нечувам нищо и отсреща неме чуват . Както си седи телефона и ми изписва че е на слушалки и краи , само рестарт го оправя , но напоследък и това не помага. Преинсталирах софтуера, изтрих всичко което бях инсталирал на него и пак прави този проблем . от какво ли е ?

Публикувано

От буксата на слушалките. Ако е пострадал от влага - колкото по-бързо го пратиш в сервиза, толкова по-добре. Пробвай да я почистиш с клечка, накисната с WD и ако не стане - само смяна ще го оправи.

http://bgiphone.com/service.php

Редактирано от alxx

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз нямам никакви теми, нито дори winterboard. Със сигурност не е там проблемът. Просто приложението си е бъгаво и има грижи в EDGE мрежи. Отдавна не го ползвам.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте.

Имах проблем със звука на говорителчето и сензора за близост. Току що смених лентовия кабел, звука се оправи, но дисплея не угасва при разговор. Някакви идеи?

Редактирано от pe6o666

Публикувано

Да смениш сензора ? :)

Публикувано

Нали писах ,че съм го сменил току що. Ето с това http://dice.bg/item1359

Публикувано

Горе пишеше лентов кабел, а не е само един в тоя телефон..

Пробвай в сервиза на Авелики?

Публикувано

Колко лентови кабела има за говоритела и сензора според теб?

Публикувано

Ами отговорът е логичен, ако се замислиш - или не си го събрал както трябва, или новият сензор не е читав.

Публикувано

Не си го събрал както трябва !!!

Публикувано

След 3-4 разговора се оправи.Мерси на всички за съдействието.

Публикувано

Точно това говори, че не си го събрал, ама хич като хората !!!

Публикувано
Телефона е 3г с 3.1.2 оригинален фърм, джейлнат и отключен с blackrain i blacksnow съответно. При изходящи и входящи разговори не се чува абсолютно никакъв звук през горния говорител. Иначе в режим "високоговорител" или на слушалки няма проблем. Пробвах за всеки случай номера с няколкократното вкарване/изкарване на слушалките, но без успех. Намерих единствено тази подобна тема ЦЪК на която никой не отговорил. Благодаря ви предварително, ако можете да помогнете със съвет.

Здравейте,

И аз имам същият проблем- тел е 3G/8GB ФЗ. Направил съм над 15 рестора- на 3 комп. с 2 различни кабела(ориг.)

Четох в темата за проблема и сменихме в сервиз- 2 бр. http://www.dice.bg/item1013 (модул за звука) и 2 бр.- http://www.dice.bg/item1359 (сензор за приближаване). Като мислехме ,че може проблема да е в новите части , но уви- 2-рити ги свалихме от работещ iPhone и пак така! Няма и няма- след 10 мин работа с тел- пак сам вкл. в режим на слушалки, след малко пак се оправя сам!

Изчел съм всичко в нета писано за проблеми от този тип.....

Моля, някои ако знае др. решение на проблема да сподели и да го сменям, сигурен съм, че проблема е хардуерен.

Поздрави!

Публикувано

Духа ли в дупката за слушалките?

Публикувано

Да- това с духането беше първото което правих:))

След това започнах подмяната на части...

Публикувано

Не са сложени както трябва най вероятно или не прави хубава маса. Аз сам си смених сензора за близост,трябва да се намести хубаво и напарви 3-4 разговора и ребуут...

Публикувано

Два сме слагали и то от работещ тел, после пак ги върнахме на работещият и там вс е ОК. Не може на единият да не ги слага добре, а на др. вс да е наред!

Със сензора проблеми нямам ....

Очаквам Вашата помощ!

Поздрави!

Публикувано

Виж пластинката дето влиза лентовия кабел да не се е наранил нещо. Неможах да разбера ти купили нов лентов кабел за сензора или сложи от друг?

Публикувано

Първо купих нов, после извадихме от др работещ iPhone, но все едно- проблема си остана!

Същото направих и с модула за звука.

Публикувано

Ами как се повреди сензора? Отварял ли си го?

Публикувано

О боже... Тая тема стана малко досадна ...

Публикувано

Не сензора не се е развалил, но четох из нета , че проблема може да е и от него!!!

ПП:The Shaman, кое точно ти е досадно- наистина имам проблем и след като 2 седмици не успях да го реша( с мн четене из нета- не само тук) реших да попитам и Вас.

Поздрави!

Редактирано от don Baro

Публикувано

Върни газта,пич. Не разбра ли, че така...даване на акъл е като баене на боб. Ровичкай докато не ти писне и после се обърни към сервиза. Вярвам, адаша ще се справи.

Публикувано

Това със сервиза е добре , но не съм от София, а и до днес си мислех, че с 1-ят от новите 2 модула ще си реша проблема.

Поздрави!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.