Публикувано Ноември 24, 201411 гд Аз съм с влц и пакетче стриймчета, с 250 канала. Няма как да "черпя", защото са с филтриран по IP достъп.
Публикувано Ноември 24, 201411 гд Оценявам и разбирам, но как да се сдобия и аз с няколко български + научно популярните? Намерих сайтове с линкове към БГ телевизии като например този: http://www.tvonlinestreams.com/bulgarian-premium-package-by-haliloucomment-3/ Копнах текста и в текстовия редактор го сейвнах като .m3u Качих го във VLC-то и дръвце. Пробвах да отворя един от редовете и пак не стана.. Какво не правя като хората? :/ Редактирано Ноември 24, 201411 гд от inutero
Публикувано Януари 16, 201511 гд Привет. Искам първо да благодаря на всички Ви за споделените знания. Благодаря и на victor11 за апликацията и времето което и е посветил за да може да гледам всички програми в нея. Всичко работи прекрасно на Apple устройствата ми, искам само да попитам, има ли начин да се инсталира на Apple TV 2 за да се ползва дистанционно? Опитах с AirPlay и работи прекрасно, но се чудех дали няма начин да се инсталира директно. Предварително благодаря и спорна и весела 2015 та на всички!
Публикувано Януари 18, 201511 гд На вас тръгват ли ви стриймовето от http://www.onlinetvstreams.net/ ? Регистрирах се, влизам и нищо. Черен екран. Това на компютъра.
Публикувано Януари 28, 201511 гд Тъкмо го опитвам и много ме радва! Бърз стрийм, доволен брой канали. Само липсва програмата на телевизиите. И най-готиното е, че със същия успех се ползва и в чужбина. Редактирано Януари 28, 201511 гд от ViolinRa
Публикувано Януари 28, 201511 гд Някой не е ли опитал новото приложение на bulsatcom? Като за начало се представя добре.Понякога зацикля,но поносимо.. П.п.Има и тема по въпроса,но от тел-а ми е трудно. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 28, 201511 гд Имате ли идея защо на iPad 3 s iOS 6.1.3, не тръгва нито един от каналите в Ruusian TV. Смених листа с бг каналите и нищо не тръгва, само черен екран. Същевременно на Air-a нямам никакви проблеми и там всичко върви.
Публикувано Февруари 2, 201511 гд Защото не е ъпдейтван. На един колега е който доста го мързи да се занимава с ъпдейти, та за това. Ама ако не става на 6.1.3 ще го накарам да ъпдейтне (въпреки "усилието", което трябва да положи).
Публикувано Февруари 9, 201511 гд Аз малко късно откривам топлата вода, но.. Огромни благодарности на victor11 ! Върви идеално, зарежда много бързо, има огромен избор, че даже и супер точна и актуална програма. Не знам какво още би искал човек..
Публикувано Февруари 9, 201511 гд Автор И аз едва вчера си я сложих, работи чудесно. Огромни благодарности на Антон (victor11).
Публикувано Февруари 9, 201511 гд Някой знае ли дали има официални линкове (от техните страници за online) на БНТ/БТВ/НОВА които да вървят на VLC na Мака?
Публикувано Февруари 9, 201511 гд В този ред на мисли - дали може да се подкарат стриймовете по удобен начин на АТВ2/3?
Публикувано Февруари 9, 201511 гд С джейл се ъпдейтват програмите, но ми прави впечатление, че стои на, данлоудинг ТВ гайд, когато е без. За не джейлнати, къде да гледам за актуален стийм и програми? Огромно благодаря на Viktor11, от мен и десетките на които съм сложил Руска телевизия с Бг програми.
Публикувано Февруари 10, 201511 гд За не джейлнати, къде да гледам за актуален стийм и програми?. Пост # 126 Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 11, 201511 гд Дочух, че булсаткома може да се гледа под VCL....не знам дали е вярно?
Публикувано Февруари 11, 201511 гд кой смарт тв подържа. Аз съм с LG На някои крашва ли му приложението bulsatcom tv на таблета
Публикувано Февруари 13, 201511 гд Има ли начин да се подкара андроид приложението с емулатор под мак?
Публикувано Февруари 13, 201511 гд Ами другата опция за булсаткома е да пусна iphone приложението им под мак, а знаеш че това няма как да стане. Та от този зор... Редактирано Февруари 13, 201511 гд от profusion
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.