Публикувано Август 8, 201510 гд При мен не работят и двете версии. Преинсталирах наново. Веднъж на няколко месеца го ползвам и днес ми трябваше, но греда..
Публикувано Август 8, 201510 гд На айпада не искаше да ми се обнови булсатком тв и реших да го изтрия и сваля на ново. Голяма греда сега не иска и да се свали даже. С 8.4 и джейл. Някой като мен да се е прекарал? Edit: Сега погледнах в апстора ревютата не съм само аз. Sent from my iPad using Tapatalk Редактирано Август 8, 201510 гд от turieca
Публикувано Август 9, 201510 гд От вчера ми прави номера и на мен. Прецаках се по същия начин. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 14, 201510 гд За Булсатком-а. Приложението е било разработвано за андроид. Има канали, които не излизат за IOS Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 14, 201510 гд Диема спорт я има на андроид платформата! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 14, 201510 гд Би ли дал скрийншот ,защото имам 3 iOS у-ва и на нито едно няма диема спорт , на булсат плащам фул пакет всичко ?!
Публикувано Август 14, 201510 гд Моя грешка, извинявам се! Не бях погледнал последните няколко поста и мислех, че става въпрос за Russian TV и модификацията на victor11. На bulsatcom нямам Диема Спорт.
Публикувано Август 15, 201510 гд Да сигурен съм ,колегата на таблет леново я гледа с моя акаунт, в понеделник ще направим скрийшот и ще го постна. Инсталирах го на сестра ми на телефона ( обикновен ТеленорСмарт+ ) има си диема спорт и диема спорт 2 Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 15, 201510 гд Аз да попитам за андроид устройство какъв е варианта да гледам тв? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 15, 201510 гд Има и друг вариант, пишеш в браузера на което и да е устройство - www.tv-mobile.org, и гледаш. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 19, 201510 гд От днес вече ми излизат в Булсат приложението за IOS и двете DiemaSport Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 20, 201510 гд Следващата стъпка,ще е ограничаване на броя устройства ползващи един акаунт,което е нормално.
Публикувано Август 21, 201510 гд При мен ги има и двете "Diema Sport",не съм ги платил,и не съм ги плащал никога!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.