Публикувано Октомври 22, 201312 гд Още моля ако някой може да помогне и на феновете на футбола-филм+ и ринг,това са програмите които липсват,благодаря Ви!
Публикувано Октомври 23, 201312 гд Само аз ли не мога да отвроя линка? п.с: отваря се, но не и през tapatalk Редактирано Октомври 23, 201312 гд от eek
Публикувано Октомври 23, 201312 гд Аз и през тапа талка го отварям. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Публикувано Октомври 23, 201312 гд Само на мен ли не ми дава да се регистрирам? Попълвам мейла и паролата и нищо не се случва.
Публикувано Октомври 23, 201312 гд К'ва регистрация? Аз си го пуснах на мака и бозата със сафари - върви.
Публикувано Октомври 23, 201312 гд И при мен има 10 канала и иска регистрация, но тези канали вървят и без.
Публикувано Октомври 26, 201312 гд И аз немога на МБП да го отворя. Дали някой има решение на въпроса??? Редактирано Октомври 26, 201312 гд от Tarashev
Публикувано Октомври 26, 201312 гд 1. Safari - Preferences - Advanced - Show Develop menu in menu bar. 2. Oтваряш http://m.iptv.bg-vpn.net/index.php 3. Develop - User Agent - Safari iOS... 4. Стига толкова.
Публикувано Октомври 27, 201312 гд Вчера ми похвали приятел, че го подкарал на боза, през chrome с user-agent switcher. След като ти подкара пък, може да си вземеш линка на стрийма и да го пуснеш във VLC.
Публикувано Октомври 28, 201312 гд Е тва не го хванах. Как да извадиш линка? И второ: той не е ли перманентен. Ако е така, някой по-светнат може просто да направи едно файлче за VLC-to с всички стримове. Редактирано Октомври 28, 201312 гд от Tarashev
Публикувано Октомври 28, 201312 гд Сафари/уиндоу/активити(сафари 5 за боза и мак) - виждат се всички стриймове, даже можеш да ги записваш като поточно видео с ctrl+click. Под 10.8 и 10.9 е друго - там в дивелъп менюто стартираш таймлайн рекординг и си търсиш линковете в other.
Публикувано Октомври 28, 201312 гд Перманентен е, като тръгне видеото, цъкаш на него десен бутон и избираш "copy video address". Направих плейлист. Нещо обаче ми сече днес през VLC, картината спира, а звука продължава, дано е локален проблема. П.С. За плейлиста, моля на лично. Редактирано Октомври 28, 201312 гд от Grievous
Публикувано Октомври 28, 201312 гд Браво за хубаво свършената работа. Плейлиста работи страхотно при мен с VLS 2.10. Няма накъсване на картината нито на звука. Може би това се дължи на интернет връзката. Да не ги урочасвам, но работят страхотно.
Публикувано Октомври 28, 201312 гд То дали през браузър или през плейър, все същия трафик им генерираш на сървъра, даже не зареждаш сайта във втория случай. Аз лично едва ли въобще ще гледам, вкъщи ако не гледам телевизора, гледам от iptv на доставчика ми (качеството е по-високо), а на работа най-много да си пусна мач през Sopcast. Просто има начин да си го улесним за ползване и го направих, в браузъра веднага ме подразни, че не мога да си променя формата на картината. Друг е въпроса, че според мен всички телевизии излъчващи реклами, трябва да се предлагат онлайн безплатно и с възможно най-високо качество. Плейлист може да си направи всеки за няма 5 минути. EDIT: Въпреки това, дължим огромна благодарност на хората създали сайта.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.