Публикувано Март 9, 201412 гд Много странно!Не мога да стриймвам от Russian Tv към Apple Tv 2!Сменях Бг и US акаунти,не става!Дава грешка и опитайте отново по-късно!С Apple tv 3 нямам проблем!Сменям локацията,също греда!Пиша в тази тема,защото само с Russian и Ukrainian tv е проблема!Това откакто сложих кракнатите на Victor 11 с ъпдейт на тв пакетитеНе бих отказал помощ
Публикувано Март 9, 201412 гд И аз не мога. Украинска ТВ. Иначе на телефона си вървят. п.п. AppleTV2 с пакета за не джейлнати. Редактирано Март 9, 201412 гд от baronbg
Публикувано Март 9, 201412 гд При мен с AirPlay тръгват само Нова и Канал 1,но съвсем бях забравил да опитам с пуснат Mirroring;)Така всичко е перфектно!
Публикувано Март 10, 201412 гд А само при мен ли е или вече трябва регистрация за iptv- то от линка назад в темата. Направих регистрация, но не ми идва потвърждене. За ukrainian tv and russian tv не мога да намеря лек, нито една телевизия не тръгва от последните промени насам. Така че онова линкче ми беше единственото спасение за гледане от чужбина. Благодаря на отзовалите се.
Публикувано Март 10, 201412 гд Какъв лек? При другите как работят? Не би трябвало да имаш никакви проблеми с приложенията.
Публикувано Март 10, 201412 гд При мен също изка регистрация.Направих И е ОК.Работи.Гледам от Холандия. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 10, 201412 гд +1 След регистрация -->вход и си работи перфектно. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 18, 201412 гд Някой може ли да ми каже как да ги подкарам със VLC на компа , нещо не мога да изкарам стриймовете.
Публикувано Април 13, 201411 гд Трети път ми се случва да пусна програмата на айпада и да е с руските канали. Как се сменят сами без да се е ъпдейтвала програмата? Някой друг да е забелязал това?
Публикувано Април 13, 201411 гд На мен ми се случва поне за 10-ти път.Всеки път се опитвам да намеря причината ,но с моите познания не ми се отдава
Публикувано Април 13, 201411 гд Ще ви се случва, като ползвате iClean или аналогични приложения за освобождаване на памет.
Публикувано Април 13, 201411 гд Да приема ли ,че " Battery doctor" като има функция за почистване, прави това?
Публикувано Април 13, 201411 гд С приложенията за у-ва с джейлбрейк няма да имате подобни ограничения, имайте го предвид само ако ползвате оригиналните от Appstore.
Публикувано Май 2, 201411 гд ако може да качите viasat sport ще съм много благодарна,за Ukranian tv приложението. Редактирано Май 2, 201411 гд от vanina87
Публикувано Май 10, 201411 гд Ако не е много нахално, да помоля за версия която да върви на 5.1 (джейлнат айпад 1)? Актуалните искат 6.0, предполагам и тези от пост 126, тъй като не успях да ги подкарам. Благодаря предварително!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.