Публикувано Октомври 15, 201411 гд Случва се да крашне. Отваряш 2-ри път и е ОК. А за кеша и ори мен се налага да го "ремонтирам"като принципно не го закачам към тунса или синхронизирам.
Публикувано Октомври 15, 201411 гд Ааа отварям втори път? Дали? За да напиша сигурно съм отворил поне 10 пъти.
Публикувано Октомври 15, 201411 гд Ами пусни някой канал да тръгне втория път веднага след старта. И само между другото: иронията е излишна!
Публикувано Октомври 15, 201411 гд Ирония няма. Преди да напиша, направих доста опити, как ли не. Другия телефон със 7.х.х си е ок.
Публикувано Октомври 19, 201411 гд http://www.onlinetvstreams.net/login.php Изисква акаунт. Не се плаща.
Публикувано Октомври 20, 201411 гд справих се с линка, но регистрацията се оказа проблем не ще да ме регистрира. Имам инсталиран vlc player
Публикувано Ноември 20, 201411 гд Ясно, ще си го гледам по кабеларката. Благодаря все пак. Това с 505 не го знаех.
Публикувано Ноември 20, 201411 гд За слаб нет си е задължително, даже да питам има ли начин да намалим още качеството, че нета извън бг на повечето места си е трагедия.
Публикувано Ноември 20, 201411 гд Оптимизирани са максимално, за да вървят поне като минимум на 3G. При по-ниски скорости всичко става на пиксели вече.
Публикувано Ноември 21, 201411 гд Момчета къжете как да си направим регистрация от този линк http://www.onlinetvstreams.net/, правя опити от телефона и от лаптопа и винаги ме вкарва в страницата за вход.
Публикувано Ноември 21, 201411 гд И мен така (от таблета и телефона). edit: През Puffin влязох и си направих регистрация. Редактирано Ноември 21, 201411 гд от ViolinRa
Публикувано Ноември 24, 201411 гд Интересно ми е има ли добро приложение за мак за гледане на български телевизии онлаин..
Публикувано Ноември 24, 201411 гд Три мнения по-нагоре има линк (да гледаш от сайт). Програма, освен vlc с някой playlist от stream-ове (или подобна), няма.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.