Публикувано Май 8, 201213 гд Dashboard X е резултат от сериозната работа на разработчика, Ori Kadosh. Този туик, ви позволява да добавите вече съществуващите уиджети от Notification Center, и да го позиционирате където ви се иска на вашия iPhone или iPad хоум скрийн. Dashboard X ще работи на всички джейнати устройства с iOS 5, и съвсем скоро ще е достъпен в Cydia, репото на ModMyi, срещу $1.99. Dashboard X 2.0.1
Публикувано Юни 15, 201213 гд Някой има ли идея как да накарам иконите да стоят където ги сложа по спрингборда а не автоматично да ги подрежда от горе на долу Мерси
Публикувано Юни 15, 201213 гд Някой има ли идея как да накарам иконите да стоят където ги сложа по спрингборда а не автоматично да ги подрежда от горе на долу Мерси Gridlock!
Публикувано Юни 15, 201213 гд Мерси много за бързите отговори трябваше ми нещо точно като Gridlock ,че вече се чудя как да си разнообразя малко спрингборда
Публикувано Юни 15, 201213 гд Weather widget for notification center! Това си е стандартния ios widget след инстал на дашборд можеш да поставиш същият навсякъде и stock widget също
Публикувано Юни 17, 201213 гд Случва ли ви се да ви крашва спрингбордът с този туик? Много работа ми върши, но защо така нестабилен??
Публикувано Юни 20, 201213 гд Предполагам, че е Access Denied, защото и на мен ми я даде веднъж, два пъти.
Публикувано Юни 20, 201213 гд Имате ли проблем с комбинацията NCSettings и DashboardX? Редактирано Юни 20, 201213 гд от SpAwN
Публикувано Юни 20, 201213 гд Да при мен постоянно оставя само сянката без да се заредят вътре нещата на плъгина, разкарах всичко с дашборда барабар
Публикувано Юни 21, 201213 гд Днес пореден спонтанен респринг и програмата замина в коша. То бъгаво, бъгаво, ама...
Публикувано Юли 31, 201213 гд Dashboard X 2.0.1 What's new:* Bug fixes and performance improvements:-fixed when resizing the Weather widget to a smaller size and then locking and unlocking. * Fixed ‘unscatter’ animation * Fixed pages with just widgets were disabled * Fixed auto center has activated only after moving a widget * Fixed ‘X’ button would sometimes be very big * Other bug fixes Линк
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.