Публикувано Юни 6, 201213 гд NCSettings e доста добър заместител на познатия ни SBSettings и по- скорошния PowerCenter Pro. Включва тогъли за бърз достъп до основни функции в телефона (WiFi, BT, 3G и т.н.) Доста лека и оптимизирана , не заема твърде много място в Notification Center, графически добре се интегрира с него. Приложението се захранва от AppList, WeeLoader, Mobile Substrate и PreferenceLoader, които трябва да инсталирате преди NCSettings. NCSettings 1.6.1-1 Активирате я от Settings/Notifications. Тогълите можете да пренареждате по ваше желание от Settings/NCSettings.
Публикувано Юни 7, 201213 гд Ползвам я от 3-4 месеца, забележките ми са 2: -няма тогъл за хотспот; -при ъпдейт се нулират настройките. Като цяло съм доволен
Публикувано Юли 2, 201213 гд Излезе ъпдейт на туика. Има добавен тугъл за хотспот. Аз си смених и бутончетата ,че си им бях свикнала от сбсетингс. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 3, 201213 гд Автор Жалко, че бутонът за хотспот е така безсмислен, взимайки в предвид това, че телефонът е откриваем от други у-ва чрез WiFi само когато е в самото меню на хотспота..
Публикувано Август 17, 201213 гд След ъпдейта, при мен нотификейшън центъра крашна и телефона се рестартира(влезе в сейв моуд). След втория рестарт е добре за сега.
Публикувано Ноември 18, 201213 гд След ъпдейта спря да ми работи. Става въпрос за айфон 4 , на петицата не я ползвам. Програмата я няма в notification centre и няма как да я пусна. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 18, 201213 гд Програмата я няма в notification centre и няма как да я пусна. Я, преинсталирай preference loader?
Публикувано Ноември 19, 201213 гд Оправих се. Писах на автора ,който ме посъветва да преинсталирам WeeLoader ,след което програмата си тръгна нормално. Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 4, 201313 гд Някой може ли да сподели deb файл на последната версия (ако го има и с всички dependencies най-добре), че не искам да слагам субстрата, а Сидия се опъва на това мое решение? Благодарско! Редактирано Февруари 4, 201313 гд от orbitalen
Публикувано Февруари 10, 201313 гд Има ли начин лентата в notification да не се измества надлоу когато имам нотификация от приложения?
Публикувано Февруари 11, 201313 гд Някой може ли да сподели deb файл на последната версия (ако го има и с всички dependencies най-добре), че не искам да слагам субстрата, а Сидия се опъва на това мое решение? Благодарско! Би ли споделил инсталира ли я ръчно без субстрата, че на мен ми се опъна и през iFile пак си я иска!
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Тц, не пожела да проработи без субстрата. На 5.1.1 се инсталира без проблем през терминала и след рестарт се появи в NC, но на 6.1 не иска.
Публикувано Февруари 16, 201313 гд Всики dependencies сложих преди NCSettings, рестарт (не респринг) след инсталацията на всяко от тях, но така и не се появи NCSettings в Notifications. WeeLoader също пищеше при инсталацията, че му липсва субстрата иначе. Както и да е, не е блока за умиране, тъй като за сега субстрата не ми създава главоболия.
Публикувано Март 10, 201313 гд Чудно!? Преди на 4-ката с 6.0.1 се инсталира без проблеми и всички тогъли си бяха на мястото.Сега върнах на 5.1.1 и тогълчето за 3G въобще го няма. Някой да има подобен проблем? А иначе съм я инсталирал през Cydia с всичките ѝ нужни.Преинсталирах ги наново но успех никакъв. Редактирано Март 10, 201313 гд от ozone
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате