Публикувано Юни 19, 201213 гд Здравейте, Проблемът е там, че и двете приложения продължават да звънят в следващите 5 до 10 секунди след като някой ме набере и аз вдигна на обаждането. При Viber е по-добре положението - само 4-5 сек. след вдигане продължава да се чува в слушалката как звъни, но при Skype е кошмар - отива до 15-20 сек. Най- странното е, че това се случва само ако отговоря на повикванията от Springboard-а. Отговоря ли от Lock screen-а всичко е наред и както си е нормално - вдигна ли на обаждането и звъненето спира. Забелязах още, че ако изключа опцията "View in Lockscreen" от нотификациите и за двете програми, проблемът изчезва в Springboard-а , но така губя възможността да отговарям от LockScreen-а. Доста е дразнещо и за тези, които ме търсят защото в първите 5 до 20 секунди и те чуват все още сигнала за входящото позвъняване. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Пробвал съм преинсталация на програмите, хард ресет на телефона - не помагат.. Също така понякога при отговор на Skype повикване от SpringBoard-а , Skype-ът отговаря на повикването с включена икона за Speakerphone вместо Earpiece и не се чува нищо и от двете страни, докато ръчно не задам една от двете опции - Speakerphone или Earpiece. При отговор от Lockscreen-а този проблем не съществува и програмата винаги свдига на обаждането с включен Earpiece. Телефонът е джейлбрейкнат с последния Absinthe 2.0.4 Редактирано Юни 20, 201213 гд от SpAwN
Публикувано Юни 20, 201213 гд Пиши на епъл или дивелъпърите - с или без джейл е все същото. За това има IMO и Tango
Публикувано Юни 20, 201213 гд При повечето...Давам заето на вайбър, то продължава да си дрънка. Безплатно, но си е боклук.
Публикувано Юни 20, 201213 гд Автор Ами той Скайп, че и бъгав - бъгав е, спор няма, но Вайбър никога не ми е създавал гореописаните от мен проблеми... Това, което при теб прави си му е в арсенала и си го знам, но тези дивотии със звъненето, докато говоря с някой вече доста ме озадачиха..
Публикувано Юни 20, 201213 гд Специално за Viber-a, при мен този проблем ми се изчисти след обновяване до последната версия.
Публикувано Юни 20, 201213 гд Автор Сега ми писаха от съпорта на Viber, че това било познат проблем и се очаква да бъде оправен в следващата версия, която ще се появи скоро.
Публикувано Октомври 7, 201213 гд Сега забелязах нов проблеб с Viber-а. Viber contacts е празен, няма нито един контакт. Появяват се само контакти които ми пишат или звънят от програмата. Деактивирах акаунта и го активирах отново, всички които се бяха появили отново изчезнаха. Да спомена само че не е на целия екран, но това го забелязвам и в други приложения, да се надяваме, че ще ги оправят скоро.
Публикувано Октомври 7, 201213 гд И при мен е мазало с тези 2 приложения. Бяха ги позакърпили до преди да излезе iOS6. От тогава и двете са много зле. На viber излезе ъпдейт за iOS6 (пак е много бъгав), но на скайп още чакам. Много често опцията Call изобщо не зацепва. Трябва да го kill-на и тогава се оправя. Проблема с контактите сигурно е от твоя "телевизор", както и от останалите с iphone 5 Въпрос на време е да ги изчистят.
Публикувано Октомври 7, 201213 гд Честно казано, досега не съм имал проблем нито с вайбъра нито със скайпа. Поне не се сещам. С ъпдейтите също. Знам ли - сигурно късмет имам Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 8, 201213 гд Това с адрес буук-а го има при всички, ползващи достъп. Мисля че има нещо криво в iOS6, Баронче, трий я и качвай наново.
Публикувано Октомври 8, 201213 гд Никога не съм имал тези проблеми! Никога! Единствено ако звънна от iPhone на iPhone, дори да затворя венага, преди другия да е вдигнал, продължава да му звъни. И от процесите да го спра, пак продължава. Към други марки си е ок.
Публикувано Октомври 8, 201213 гд Ако отворя във Viber контактите, всичко е ОК. Но ако дам горе ALL и ми се появяват всички контакти от телефона дублирани. С 5.1.1 съм и пробвах какво ли не, но не става и не става. Има ли някой подобен проблем?
Публикувано Октомври 8, 201213 гд Да, разбира се, но защо всеки цонтакт е по два пъти? Дори тези които нямат Viber.
Публикувано Октомври 8, 201213 гд Това с адрес буук-а го има при всички, ползващи достъп. Мисля че има нещо криво в iOS6, Баронче, трий я и качвай наново. Трих, инсталирах отново няма подобрение. Започва да ъпдейтва контактите и до там, върти ли върти.... Viber контакти няма, само да ми звънне или пише някой и се появява. Ще има ъпдейт скоро надявам се...
Публикувано Октомври 24, 201213 гд Има ли някой проблем с Viber-а...при мен от 2-3 дена нито мога да се обадя, нито съобщение да се прати...абе с две думи нищо. На телефона на дъщеря ми е същото.
Публикувано Октомври 24, 201213 гд Аз вчера сутринта имах проблем с изпращане на съобщения. Подсказа ми мой приятел който също имаше проблем. След няколко часа вчера около обед нещата бяха ок. Явно е имало нещо за оправяне при тях.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате