Публикувано Август 17, 201214 гд В момента съм на почивка и ще събера още няколко. Като се върна след седмица ще взема и картата на познатия и ще пусна списък с наличните печати.
Публикувано Август 19, 201214 гд Аз си купих една туристическа карта със стоте обекта в която ги има всички, дори са и цветни. Ето и снимка: Ако се харесват мога да си направа труда да ги изрежа на photoshop.
Публикувано Август 21, 201214 гд Автор @Asen_77 Пратих ти лично съобщение. @x3mbiker Можеш ли да ми кажеш от къде мога и аз да си вчема такава карта за да попълня липсващата информация за някои обекти в приложението? (телефон за връзка, работно време, цени за вход) @blackadder Благодаря! Ще видя дали правилно съм задал координатите на тези обекти. (Все пак съм ги набавял собсвеноръчно от Google Maps.) Също тка ще проеря дали диаметърът в който трябва да се намира обектът за да е "близък" е достатъчно голям. От днес приложението има и Facebook страница. Там ще помествм новини за него, за предстоящи update-и и промоции. Също така ще можете да се свържете с мен ако имате идеи и препоръки за приложението. Надявам се че ще я харесате. http://facebook.com/TouriStoApp
Публикувано Август 21, 201214 гд Картата си я купих от подлеза на спортната палата в София, от БТС, от където се взимат и значките. Предполагам че и на по големите и посещавани обекти също я има. Редактирано Август 21, 201214 гд от x3mbiker
Публикувано Май 10, 201412 гд След ъпдейт до версия 2.1 изчезнаха всички посетени обекти. Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате